Kızımı başkasına vermişler

Çıldırmamak elde değil zaten..
Ya içeri manyağın biri dalsa da kaçırsa..
Bu ne sorumsuzluk..

O kadar detay vermek istemiyorum.
Bimere hemen şikayet ettim.
Birazdan hem polise hem savcıya gideceğim.
Aslında kurumun adını verseniz belki başka bir veli sizin durumunuza düşmekten kurtulur.
Geçmiş olsun

Rahat olunacak konu mu ya çocuk bu hayır kursa dersiniz ki komşum alacak o zaman bile bir sorgu sual lazım verirken siz gerekeni yapın ve lütfen bizi bilgilendirin gidişat hakkında.
Ki komşu eve dönerken senin kızı da alırım istersen dedi.
Sağol ben alırım dedim.
Kızım tek kaldı diye almış galiba.

Yeğenimi de ilkokul öğretmeni annen gelmeyecek galiba deyip yolunun üstü olan site bahçesine bırakmış. Annesi de o sırada okulun hemen yanındaki marketteymiş, zile 5 dk kala çıkmış öğretmen. Korkudan ne yapacağını şaşırmış yengem, allahtan abim evdeymiş, çocuk zilin yerini bile bilmeyebilir düşünün artık.

Aslında kurumun adını verseniz belki başka bir veli sizin durumunuza düşmekten kurtulur.
Geçmiş olsun
Burası küçük bir yer.
Ben polise savcıya gideceğim.
Yarın herkes duyar zaten.

Çocuk bu.
Her şey anlık.
Savunmasızlar ve başlarına her an her şey gelebilir.

Çocuk bu.
Her şey anlık.
Savunmasızlar ve başlarına her an her şey gelebilir.
Öğretmen merak edip aramış sonrasında, yengem de çok korktuk kesinlikle bir daha tekrarlanmasın dedi. Okulunu değiştirdiler servise verdiler sonra. Çok zor bu devirde çocuk emanet olmak, Allah herkesin yardımcısı olsun iyilerle karşılaştırsın. Komşunda da hata var.

Amin.
Komşum iyi ki almış diyorum başıboşluğu anlayınca.

çok haklısınız, sakın peşini bırakmayın..

arkadaşımın çocuğu da kreşe gidiyor bazen almaya ben gidiyorum, gitmeden önce arkadaşım arıyor kreşi bilgi veriyor, ben oraya gittiğimde kreştekiler bir daha arıyorlar arkadaşımı teyit alıyorlar öyle teslim alıyorum çocuğu, ki beni de tanıyorlar biliyorlar yani..

bu zamanda bazı şeylerin telafisi imkansız, sonuna kadar takipçisi olun.

Normalde kızımın kreşi de böyle bir yol izliyordu.
İlk kez böyle bir vurdumduymazlıkla karşılaştım.

İlla yabancı olması şart değil, amca dayı kardeş teyzesi dahi olsa bu insanlar da zarar verebiliyor. Misal atıyorum dayısıyla aranızda husumet var, eşinizden boşandınız aranızda velayet problemi var. Sizden habersiz babasına dahi veremezler böyle bir şey yok. Gerekli yerlere şikayette bulunun mutlaka.

Ay bu nasıl sorumsuzluk?
Benim kızımın okulunda ben en yakın arkadaşımın kızını alamıyorum annesi arayıp benim teslim alacağımı söylemeden,ki artık 3.senemizdi,tüm toplantılara beraber katılırız bizi herkes tanır ona rağmen. Kaldı ki bilgimiz olmadan verilecek. Bir başkası alacaksa isim veriyoruz kimlik görmeden teslim etmiyorlar ki olması gereken bu. Çocuk bu can yani.
Kesinlikle ne gerekiyorsa yapın. Böyle bir sorumsuzluk olamaz. Ya yabancı biri alip gitseydi çocuğu?

İlk anda Bimer'e şikayet değil de ihbar olarak bildirdim.
Baştan sona tüm görevlilerden şikayetçiyim dedim.
Birazdan polise ve savcıya gideceğim eşimle.

Bu nedir ya. Sonuna kadar üstüne gidin bu işin. Ben burda sinirlendim.
elbette sonuna kadar gideceğim.
Kızımın anlatabildiği kadarıyla zaten dış kapı açıkmış ve görevliler kendi odasındaymış.
Komşu kızını alırken benim kız yalnız kalmasın diye almış ve görevlilerin bundan dahi haberi yok.

Şeytan diyor git saçını başını yol hepsinin.

Cok gecmis olsun Rabbim korusun bütün evlatlarimizi..
Sosyal politikalara gidin hemen şikayet edin...

Çok haklısın ihtimalleri düşündükçe ....... ... bi fena oldum
Benim kız devletin anaokuluna gitti ama öğretmeni komşumuz ve arkadaşım olduğunu bildiği halde kadına çocuğu sevdirtmemiş hatta okul yönetimi çocuğu alabilecek kişilerin fotoraflı listesini aldı bizden ve ben kim alacağını mesaj atmadan babasına bile vermiyolardı eşimle ayrı değiliz ama kurallar öyleydi ve çok iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…