Kızımın anlattığından anladığım kadarıyla sadece benim kız ve komşunun kızı kalmış.
Kapılar açıkmış, görevliler kendi odasındaymış.
Haber vermeden alıp çıkmış.
Durum vahim yani.
Komşu olmasa, kızlar kurstan çıkıp gitse kimsenin ruhu duymayacakmış.
Aslında kurumun adını verseniz belki başka bir veli sizin durumunuza düşmekten kurtulur.O kadar detay vermek istemiyorum.
Bimere hemen şikayet ettim.
Birazdan hem polise hem savcıya gideceğim.
Ki komşu eve dönerken senin kızı da alırım istersen dedi.Rahat olunacak konu mu ya çocuk bu hayır kursa dersiniz ki komşum alacak o zaman bile bir sorgu sual lazım verirken siz gerekeni yapın ve lütfen bizi bilgilendirin gidişat hakkında.
Ya olsaydı ihtimali delirtiyor zaten beni de.Çıldırmamak elde değil zaten..
Ya içeri manyağın biri dalsa da kaçırsa..
Bu ne sorumsuzluk..
Burası küçük bir yer.Aslında kurumun adını verseniz belki başka bir veli sizin durumunuza düşmekten kurtulur.
Geçmiş olsun
Kötü niyeti yoktur ama size danışmadan yapması uygun olmamış.Ki komşu eve dönerken senin kızı da alırım istersen dedi.
Sağol ben alırım dedim.
Kızım tek kaldı diye almış galiba.
Çocuk bu.Yeğenimi de ilkokul öğretmeni annen gelmeyecek galiba deyip yolunun üstü olan site bahçesine bırakmış. Annesi de o sırada okulun hemen yanındaki marketteymiş, zile 5 dk kala çıkmış öğretmen. Korkudan ne yapacağını şaşırmış yengem, allahtan abim evdeymiş, çocuk zilin yerini bile bilmeyebilir düşünün artık.
Evet.Kötü niyeti yoktur ama size danışmadan yapması uygun olmamış.
Öğretmen merak edip aramış sonrasında, yengem de çok korktuk kesinlikle bir daha tekrarlanmasın dedi. Okulunu değiştirdiler servise verdiler sonra. Çok zor bu devirde çocuk emanet olmak, Allah herkesin yardımcısı olsun iyilerle karşılaştırsın. Komşunda da hata var.Çocuk bu.
Her şey anlık.
Savunmasızlar ve başlarına her an her şey gelebilir.
Amin.Öğretmen merak edip aramış sonrasında, yengem de çok korktuk kesinlikle bir daha tekrarlanmasın dedi. Okulunu değiştirdiler servise verdiler sonra. Çok zor bu devirde çocuk emanet olmak, Allah herkesin yardımcısı olsun iyilerle karşılaştırsın. Komşunda da hata var.
Normalde kızımın kreşi de böyle bir yol izliyordu.çok haklısınız, sakın peşini bırakmayın..
arkadaşımın çocuğu da kreşe gidiyor bazen almaya ben gidiyorum, gitmeden önce arkadaşım arıyor kreşi bilgi veriyor, ben oraya gittiğimde kreştekiler bir daha arıyorlar arkadaşımı teyit alıyorlar öyle teslim alıyorum çocuğu, ki beni de tanıyorlar biliyorlar yani..
bu zamanda bazı şeylerin telafisi imkansız, sonuna kadar takipçisi olun.
İlk anda Bimer'e şikayet değil de ihbar olarak bildirdim.İlla yabancı olması şart değil, amca dayı kardeş teyzesi dahi olsa bu insanlar da zarar verebiliyor. Misal atıyorum dayısıyla aranızda husumet var, eşinizden boşandınız aranızda velayet problemi var. Sizden habersiz babasına dahi veremezler böyle bir şey yok. Gerekli yerlere şikayette bulunun mutlaka.
elbette sonuna kadar gideceğim.Bu nedir ya. Sonuna kadar üstüne gidin bu işin. Ben burda sinirlendim.
Kızımın anlatabildiği kadarıyla zaten dış kapı açıkmış ve görevliler kendi odasındaymış.Ay bu nasıl sorumsuzluk?
Benim kızımın okulunda ben en yakın arkadaşımın kızını alamıyorum annesi arayıp benim teslim alacağımı söylemeden,ki artık 3.senemizdi,tüm toplantılara beraber katılırız bizi herkes tanır ona rağmen. Kaldı ki bilgimiz olmadan verilecek. Bir başkası alacaksa isim veriyoruz kimlik görmeden teslim etmiyorlar ki olması gereken bu. Çocuk bu can yani.
Kesinlikle ne gerekiyorsa yapın. Böyle bir sorumsuzluk olamaz. Ya yabancı biri alip gitseydi çocuğu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?