Kızımı başkasına vermişler

Nasıl yaa?
Yabancı biri alıp gitse çocukları ruhları duymayacak?
Komşunuzda bir hoş yani,ben kızımı öyle başıboş bulsam kapi açık,başında kimse yok ,vallahi yıkarım orayı. Kadın almış çıkmış mı yani öylece? Dememiş mi kapi açık bu çocuklar böyle başıboş duruyor burda,ya kacırılsalar,ya başlarına birşey gelse diye?
Ne olur göndermeyin bir daha oraya çocuğunuzu. Dünyada olup bitenden bi haber herhalde bu kurum. Böyle bir rahatlık olamaz. Allah korumuş ikisini de.

Amin çok teşekkür ederim:)

Biz liseli öğrencilerimize yakın temas kurmuyoruz ki yanlış anlaşılmasın diye bu sözde eğitimciler nasıl bunu düşünemiyorlar. Hic mi haber izlemiyorlar. Dehsete düşüyorum bu zihniyette sorumsuz insanları gördükçe

Kesinlikle peşini bırakmayın. Sikayetinizi yaptıktan sonra lütfen kursun adını da yazın bizim de bilgimiz olsun, çocuğunu emanet edecek olanları uyaralım.

Sen ne diyorsun,elbette ki suç.
Yeğenimle oğlum aynı okulda.Kardeşim geç kalmış ,herkes dağılmış,yeğenim güvenlik görevlisiyle bekliyordu.Beni görünce teyze,diye yanıma geldi.Ben teyzesiyim,kardeşim gelir şimdi,onunla buluşacaktık zaten,ben götürürüm dedim.Görevli,çocuğu yanımdan uzaklaştırarak,olmaz hanımefendi,ancak annesine teslim edebilirim dedi.Biraz bozulmuştum ama,sonra memnuniyetim ağır bastı,böyle titiz davrandıkları için.Haklısın kesinlikle...

bence cocugu beklemeniz lazımdı. sadece anaokulunda bırakıp eve geliyorduk çünkü çğretmeni ile sürekli irtibat halindeydik. şimdi ben 5 yaşındaki oglumu cimnastiğge vercem. asla bırakıp tekrar gelme olayı yapmam basında bekelrim.

ben de daha önce dil kursunda çalışırdım mesela. bizde öğrenci teslimi yapmazdık. velinin sorumluluğundadır. kapıda kendi beklemesi gerekir. kurslarda kreş gibi olmaz. tüm velilerin numarası olmaz. yani idarede olur ama sadece acil durumlarda biz ulaşırız. yada erken çıkıldığında falan ailelere haber verilirdi.

Komşunuza ilk başta kızmıştım ama çocuğu orada bir başına bırakacak hali yoktu. Ama sizi arayıp haber vermeliydi. Parkta görmeyip de gidip kurs yerinde bulamasanız perişan olurdunuz.

Cok haklisiniz. Pesini birakmayin. Komsu da kurum da suclu. Yasattiklari psikolojik bir travma. Cok sukur çocuğunuz sagsalim.

Yok artık ya nasıl bir sorumsuzluk Allah korusun. Her şey olabilirdi. Komşu ayrıca sizinle konuşmadan neden alıyor çocuğunuzu almak ona mı kalmış

Çok haklısın öfkelenmekte. . Büyük sorumsuzluk ,kötü sonuçlanabilirdi. Bu sebeple şikayet et ki kimsenin canı yanmasın . Daha yeni bir çocuk kayboldu ve hala bulunamadı, bir hafta olmuştur herhalde . Sokaktan bulmadık çocuklarımızı.

tüm kurs saati boyunca tüm veliler kapıda mı beklemeli? hiç duymadım böyle bi uygulama.

Cok gecmis olsun daha kotu seyler olmadan gercek yuzunu gormussunz kurumun mutlaka sikayet edin.

Çok çok şaşırdım
Şikayet etmekte de haklısınız
Çocuk oyuncağı mı bu iş
Gerçekten komşusu bile olsa verilmez
Ki şifaen ifşa edilen bi söz

Geçmiş olsun
Haklısınız böyle bir durum kabul edilebilir bişey değil
Bizim arkadaş oğlunu alırken benimkini de alıp okulun bahçesinde oynasınlar istemişti kreş kabul etmedi hem arkadaş aradı onunla konuştum öğretmenine verdi izin veriyorum demiştim sonrasında öğretmen tekrar kendi telefonundan aradı teyit için
Bizimkiler okulun bahçesinde oynayacaktı oysaki
Allah korumuş gerçekten ya başkası alsaydı diye düşününce insan dehşete düşüyor

Güncelleme yapıyorum kızlar.
Adliyeye gittim, karakola git dediler.
Karakola gittim, çocuk kaybolmamış. Büyük bir olay değil.
Hadi evine git dedi işgüzar bir polis.

Çocuğum kaybolduktan sonra zaten size gerek kalmazdı, dünyayı yakardım dedim.

Komşunu çocuk kaçırmakla suçlamamızı mı istiyorsun dedi. Ne alaka, orada görevlilerin suistimali var dedim.

Tırıvırı yaptı sözde polis.
Bana bak dedim, sen o kurs görevlilerini tanıyor musun, akraba mısın, ne hakla savunuyorsun dedim.

O zaman komşunu gözaltına alacağız çocuğu alıkoymaktan dedi (bana gözdağı vermek istiyor) tamam dedim.
Komşum dahil o kurstaki görevlileri ve diyaneti organize suç işledikleri iddiasıyla şikayet ediyorum, oldu mu dedim.

Sonra ifade verdim, komşumu ifadeye çağırdılar. İfadesini verdi ama bana küstü.

Bakalım bir şey çıkacak mı?
Bimer' den umutluyum.

Cok gecmis olsun Rabbim korusun bütün evlatlarimizi..
Sosyal politikalara gidin hemen şikayet edin...
Sağolun.
Benim kızım da devletin kreşindeydi ve bu şekilde kurallıydı.

Evet ama komşuma göre sıkıntı yok

Olurmuş öyle.
Çalışanlar yeni atanmış kimseyi tanımıyormuş.

Özrü kabahatinden büyük.
Komşunuza ilk başta kızmıştım ama çocuğu orada bir başına bırakacak hali yoktu. Ama sizi arayıp haber vermeliydi. Parkta görmeyip de gidip kurs yerinde bulamasanız perişan olurdunuz.
kursa giden iki yol var.
Eğer üst yoldan gidip komşuyu görmeden kursa gitseydim yakardım orayı.
Komşum da belki çocuk kaçırmaktan hapse girerdi.
Cok haklisiniz. Pesini birakmayin. Komsu da kurum da suclu. Yasattiklari psikolojik bir travma. Cok sukur çocuğunuz sagsalim.
bir de komşuya söyledim, kızımı alma diye.
İşgüzarlık işte.
Yok artık ya nasıl bir sorumsuzluk Allah korusun. Her şey olabilirdi. Komşu ayrıca sizinle konuşmadan neden alıyor çocuğunuzu almak ona mı kalmış
Kızını ben alırım demişti, alma demiştim, yine de almış.

Cok gecmis olsun daha kotu seyler olmadan gercek yuzunu gormussunz kurumun mutlaka sikayet edin.
Sağolun şikayetçi oldum.
cok haklısınız
komsu ne alaka ıstemıs cocugunuzu oda delı mı ne
alma dediğim halde almış bir de.
Kurum suçlu da suçun daha da büyüğü komşuda! Komşu ne alaka ki almış sizden habersiz?
Ki alayım mı dediğinde alma demiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…