- 19 Kasım 2013
- 18.875
- 34.078
- 798
Nasıl yaa?elbette sonuna kadar gideceğim.
Kızımın anlatabildiği kadarıyla zaten dış kapı açıkmış ve görevliler kendi odasındaymış.
Komşu kızını alırken benim kız yalnız kalmasın diye almış ve görevlilerin bundan dahi haberi yok.
Şeytan diyor git saçını başını yol hepsinin.
Sadece benim kimlik bilgilerimi ve telefon numaramı aldılar.
Ya ilk günün yoğunluğuydu ya da başından beri umursamazlardı.
Kesinlikle Allah korudu evladımı.
Siz de sağlıkla kavuşursunuz inşallah yavrunuza
Sen ne diyorsun,elbette ki suç.Selam hanımlar
5 yaşındaki kızımı bugün bir kursa yazdırdım ve 3 saat sonra almaya gittim.
Kursun yakınındaki parkta kızımı komşuyla beraber gördüm. Komşu kendi kızını alırken, benimkini de almış.
Hemen kursa gittim ve "Siz komşum olduğunu iddia eden birine, benim çocuğumu benden habersiz nasıl teslim edersiniz? Ya yabancı olsaydı ve kaçırsaydı? " dedim.
Eveleyip gevelediler. Hemen Bimer'i arayıp şikayet ettim.
Eşim gelince polise ve savcıya da gidip şikayet edeceğim.
Yaptıkları suç değil mi? Bir çocuğu bilinmeyen bir 3. şahısa teslim ediyorlar, üstelik resmi kurum.
Öfkeden yerimde duramıyorum.
elbette sonuna kadar gideceğim.
Kızımın anlatabildiği kadarıyla zaten dış kapı açıkmış ve görevliler kendi odasındaymış.
Komşu kızını alırken benim kız yalnız kalmasın diye almış ve görevlilerin bundan dahi haberi yok.
Şeytan diyor git saçını başını yol hepsinin.
bence cocugu beklemeniz lazımdı. sadece anaokulunda bırakıp eve geliyorduk çünkü çğretmeni ile sürekli irtibat halindeydik. şimdi ben 5 yaşındaki oglumu cimnastiğge vercem. asla bırakıp tekrar gelme olayı yapmam basında bekelrim.
ben de daha önce dil kursunda çalışırdım mesela. bizde öğrenci teslimi yapmazdık. velinin sorumluluğundadır. kapıda kendi beklemesi gerekir. kurslarda kreş gibi olmaz. tüm velilerin numarası olmaz. yani idarede olur ama sadece acil durumlarda biz ulaşırız. yada erken çıkıldığında falan ailelere haber verilirdi.
Sağolun.Cok gecmis olsun Rabbim korusun bütün evlatlarimizi..
Sosyal politikalara gidin hemen şikayet edin...
Benim kızım da devletin kreşindeydi ve bu şekilde kurallıydı.Çok haklısın ihtimalleri düşündükçe ....... ... bi fena oldum
Benim kız devletin anaokuluna gitti ama öğretmeni komşumuz ve arkadaşım olduğunu bildiği halde kadına çocuğu sevdirtmemiş hatta okul yönetimi çocuğu alabilecek kişilerin fotoraflı listesini aldı bizden ve ben kim alacağını mesaj atmadan babasına bile vermiyolardı eşimle ayrı değiliz ama kurallar öyleydi ve çok iyiydi
Evet ama komşuma göre sıkıntı yokNasıl yaa?
Yabancı biri alıp gitse çocukları ruhları duymayacak?
Komşunuzda bir hoş yani,ben kızımı öyle başıboş bulsam kapi açık,başında kimse yok ,vallahi yıkarım orayı. Kadın almış çıkmış mı yani öylece? Dememiş mi kapi açık bu çocuklar böyle başıboş duruyor burda,ya kacırılsalar,ya başlarına birşey gelse diye?
Ne olur göndermeyin bir daha oraya çocuğunuzu. Dünyada olup bitenden bi haber herhalde bu kurum. Böyle bir rahatlık olamaz. Allah korumuş ikisini de.
kursa giden iki yol var.Komşunuza ilk başta kızmıştım ama çocuğu orada bir başına bırakacak hali yoktu. Ama sizi arayıp haber vermeliydi. Parkta görmeyip de gidip kurs yerinde bulamasanız perişan olurdunuz.
bir de komşuya söyledim, kızımı alma diye.Cok haklisiniz. Pesini birakmayin. Komsu da kurum da suclu. Yasattiklari psikolojik bir travma. Cok sukur çocuğunuz sagsalim.
Kızını ben alırım demişti, alma demiştim, yine de almış.Yok artık ya nasıl bir sorumsuzluk Allah korusun. Her şey olabilirdi. Komşu ayrıca sizinle konuşmadan neden alıyor çocuğunuzu almak ona mı kalmış
Sağolun şikayetçi oldum.Cok gecmis olsun daha kotu seyler olmadan gercek yuzunu gormussunz kurumun mutlaka sikayet edin.
alma dediğim halde almış bir de.cok haklısınız
komsu ne alaka ıstemıs cocugunuzu oda delı mı ne
Ki alayım mı dediğinde alma demiştim.Kurum suçlu da suçun daha da büyüğü komşuda! Komşu ne alaka ki almış sizden habersiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?