Samimiyiz, çok da severim.Komşu ne diye alıyor alma dediğin halde çok mu samimisiniz ki ?
İyi yapmışssın bence de şikayet et .
Çünkü sonuna kadar haklısın alamaz ne hakla hangi akla hizmet alıyor insan korkar be başına birşey gelse ne cevap veririm diye kadında o da yok belli ki
Evet gözümün açılmasını sağladın deseydin .yarın senin çocuğunu da senden izinsiz alsalar ne yaparsın deseydin ?Samimiyiz, çok da severim.
İyilik yaptım fena mı diyor.
Polisler şikayetçi olmamam için ellerinden geleni yaptılar ama şükür imzalı ifade verebildim.
O zaten rahat.Evet gözümün açılmasını sağladın deseydin .yarın senin çocuğunu da senden izinsiz alsalar ne yaparsın deseydin ?
Oha yanı birde öyle mi? Görüşmeyin o bayanla bence hiç sevmem başına buyruk davranan insanlarıEvet ama komşuma göre sıkıntı yok
Olurmuş öyle.
Çalışanlar yeni atanmış kimseyi tanımıyormuş.
Özrü kabahatinden büyük.
kursa giden iki yol var.
Eğer üst yoldan gidip komşuyu görmeden kursa gitseydim yakardım orayı.
Komşum da belki çocuk kaçırmaktan hapse girerdi.
bir de komşuya söyledim, kızımı alma diye.
İşgüzarlık işte.
Kızını ben alırım demişti, alma demiştim, yine de almış.
Canım kızım 2 senedir bale kursunda bu şekilde eğitim alıyor.Ondan önce yüzmeye gidiyordu ve orada da takibi yapan veliydi.Kurs Ogretmeni ders bitmiştir diyor o an zaten tüm çocuklar dağılıyor.Hatta yüzmede çıkış kolidoruna paralel farklı bölümler var benim ve arkadaşımın çocuğu kazara oraya girmişler biz aradik bulduktüm kurs saati boyunca tüm veliler kapıda mı beklemeli? hiç duymadım böyle bi uygulama.
Güncelleme yapıyorum kızlar.
Adliyeye gittim, karakola git dediler.
Karakola gittim, çocuk kaybolmamış. Büyük bir olay değil.
Hadi evine git dedi işgüzar bir polis.
Çocuğum kaybolduktan sonra zaten size gerek kalmazdı, dünyayı yakardım dedim.
Komşunu çocuk kaçırmakla suçlamamızı mı istiyorsun dedi. Ne alaka, orada görevlilerin suistimali var dedim.
Tırıvırı yaptı sözde polis.
Bana bak dedim, sen o kurs görevlilerini tanıyor musun, akraba mısın, ne hakla savunuyorsun dedim.
O zaman komşunu gözaltına alacağız çocuğu alıkoymaktan dedi (bana gözdağı vermek istiyor) tamam dedim.
Komşum dahil o kurstaki görevlileri ve diyaneti organize suç işledikleri iddiasıyla şikayet ediyorum, oldu mu dedim.
Sonra ifade verdim, komşumu ifadeye çağırdılar. İfadesini verdi ama bana küstü.
Bakalım bir şey çıkacak mı?
Bimer' den umutluyum.
Evet ama komşuma göre sıkıntı yok
Olurmuş öyle.
Çalışanlar yeni atanmış kimseyi tanımıyormuş.
Özrü kabahatinden büyük.
kursa giden iki yol var.
Eğer üst yoldan gidip komşuyu görmeden kursa gitseydim yakardım orayı.
Komşum da belki çocuk kaçırmaktan hapse girerdi.
bir de komşuya söyledim, kızımı alma diye.
İşgüzarlık işte.
Kızını ben alırım demişti, alma demiştim, yine de almış.
Diyanetin yaz kursu.Okulun ismini yazın, çıkan Google hesabina bu olayı yazın. Silemezlerde, bir ömür okulu aratan herkes görür.
GÜNCELLEME: 14. Sayfada
Selam hanımlar
5 yaşındaki kızımı bugün bir kursa yazdırdım ve 3 saat sonra almaya gittim.
Kursun yakınındaki parkta kızımı komşuyla beraber gördüm. Komşu kendi kızını alırken, benimkini de almış.
Hemen kursa gittim ve "Siz komşum olduğunu iddia eden birine, benim çocuğumu benden habersiz nasıl teslim edersiniz? Ya yabancı olsaydı ve kaçırsaydı? " dedim.
Eveleyip gevelediler. Hemen Bimer'i arayıp şikayet ettim.
Eşim gelince polise ve savcıya da gidip şikayet edeceğim.
Yaptıkları suç değil mi? Bir çocuğu bilinmeyen bir 3. şahısa teslim ediyorlar, üstelik resmi kurum.
Öfkeden yerimde duramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?