Kızımı başkasına vermişler

Komşu ne diye alıyor alma dediğin halde çok mu samimisiniz ki ?
İyi yapmışssın bence de şikayet et .
Çünkü sonuna kadar haklısın alamaz ne hakla hangi akla hizmet alıyor insan korkar be başına birşey gelse ne cevap veririm diye kadında o da yok belli ki

Samimiyiz, çok da severim.

İyilik yaptım fena mı diyor.

Polisler şikayetçi olmamam için ellerinden geleni yaptılar ama şükür imzalı ifade verebildim.

Samimiyiz, çok da severim.

İyilik yaptım fena mı diyor.

Polisler şikayetçi olmamam için ellerinden geleni yaptılar ama şükür imzalı ifade verebildim.
Evet gözümün açılmasını sağladın deseydin .yarın senin çocuğunu da senden izinsiz alsalar ne yaparsın deseydin ?

Evet gözümün açılmasını sağladın deseydin .yarın senin çocuğunu da senden izinsiz alsalar ne yaparsın deseydin ?
O zaten rahat.
Kızı kızımla yaşıt.
Çocuk tüm gün sokakta. Girmediği delik yok. Ama merak bile etmiyor kızını.

Oha yanı birde öyle mi? Görüşmeyin o bayanla bence hiç sevmem başına buyruk davranan insanları

tüm kurs saati boyunca tüm veliler kapıda mı beklemeli? hiç duymadım böyle bi uygulama.
Canım kızım 2 senedir bale kursunda bu şekilde eğitim alıyor.Ondan önce yüzmeye gidiyordu ve orada da takibi yapan veliydi.Kurs Ogretmeni ders bitmiştir diyor o an zaten tüm çocuklar dağılıyor.Hatta yüzmede çıkış kolidoruna paralel farklı bölümler var benim ve arkadaşımın çocuğu kazara oraya girmişler biz aradik bulduk

Eskiden olsa belki derdimde gunumuz sapiklarla pedofillerle dolu.

Komsun hatali ok ama gorevliler hatanin en buyugunu yapmislar. Ne demek cocugunu baskasina vermek. Baskasimi getirdiki baskasina veriyo? Kavga ederdim ordakilerle net

Ay bende korktum başlığı görünce. Tabiki haklısın. Benim çocuğumu benden izinsiz oğluma dahi vermiyorlar. Komşuya vermek ne demek. Yık ortalığı.

Işte bunu sevmiyorum. Konuya girmeden önce sunuda söylim:
Oğretmen veli whatsapp grubu kurmalar, aa bu kadin bu cocugun komsusu bosver yolla gitsin gibi zihniyetler.
Burda hicbir ogretmen grup kurup mesela cocuklarin fotosunu aktivitesini atamaz. Yarisir gibi. ayrica kimsenin cocugunun fotosu baskasinin telinde olmak zorunda degil.

Okul başladigi dönem grupca fotografci foto cekince ogretmen izin kagidi istedi, internet sayfamizda tanitim amacli grup fotosunda oglunuzu yuzu gorunsun mu hayir dedim.

Ben oglumu kreşe verdigimde kayit bolumunde kimler almaya gelebilir diye bir kisim vardi.doldurdum ve bu kisiler kimlikle gelmek zorundalar.onun disinda kimse cocugu alamaz.
Gevşek insanlar işte. Okurken ben sinir oldum.
Bir yandan komsunuz adina uzuldum iyilik yapmak istedi. Bence ona olan biteni anlatin ve polisle konusmanizi anlatin(yani pes etmeyip diretmenizi vs).

Polisi de şikayet et hazır hızını almışken.

Bazı polisleri anlamıyorum. Tek görev tanımları insanları yumuşatmakmış gibi davranıyorlar. Polis arabulucu kanun koyucu değil kanunları uygulayıcıdır. Bi öğrenemediler.

hem suçlu hem güçlü komşu. sormuş alayım mı diye, ‘alma’ cevabı almış. İnsanların isteklerne saygı duymalı. bu kadar basit. alma demişim arkadaşım niye alıyosun ki. aldığı şeyde manavda elma armut değil, kurstan benim çocuğum.

iyi yaptınız şikayet etmekle. komşuda abartmasın, alttarafı ifade vermiş. ona şükretsin.

Komşunz siz özellikle alma dediğiniz halde aldıysa ve bir de üzerine size haber vermediyse iki ihtimal öne çıkıyor. Büyük ihtimalle, ya size inat olsun diye yapmıştır, yani kötü niyetlidir ya da aptaldır. Aptal insan da çok tehlikeli, çok zararı dokunabilir. Boşuna aptal dostum olacağına akıllı düşmanım olsun dememişler.

canım sen haklısın tabi ki ama orası okul değil ki kurs , kurs bitince herkes dağılır sizin bitiş saatinden önce orda beklemeniz gerekirdi bir sonuç çıkacağını sanmıyorum

Ya Allah korusun, bi de ilk gün yaa

İyice paranoyaya bağlıcam yakında

Kurs dahi olsa 5 yasinds bir cocuktan bahsediyoruz kaldi ki anne o saatte gidiyor. Komşusu erken gitti diye çocuğu vermek nedir. Hadi kapidan baskasi alsaydı yazik

Haklısınız bu devirde kimseye güven yok bırakın komşuyu akrabaya bile verilmez.Sizden habersiz verilemez çeksinler cezalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…