- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
- Konu Sahibi lilivebili
-
Hanımlar meraba. Yeni üyeyim bunun için açtım ne yapsam nereye anlatsam derdimi bilmiyorum.
Eşimle 9 yıl önce evlendik. Evlendiğimde eşimin 3 yaşında bir kızı vardı. Benim ilk evliliğimdi bu. Sevdim eşimi severek evlendim. Önceki evliliği görücü usulü olmuş ailesinin baskısıyla evlenmiş. Eski eşi hamile kalıp doğurduktan sonra kızı 6 aylıkken bırakmış azerbaycan türkü başka bir adamla kaçmış azerbaycana. Hiç aramamış biz evlenene kadar biz evlendikten sonra da aramadı.
Ben eşimle evlendiğimde kızı eşimin annesindeydi babaannesi bakıyordu. Evlendikten sonra alalım kızını yanımıza dedim üzüldüm zaten kayınvalidemde hastaydı belinden amelliyat olmustu güçlükle bakıyordu. Kendisi de iyi bir insandır hala iyi anlasırız. Sonuç olarak aldık bizle kalmaya başladı öyle alıştım ki ona başta bu kadar sevceğimi tahmin edemezdim. Çok tatlı sevecen bir kızdı çok güzel bir bebekti hala da öyle güzeldir kızım.
Evlendikten 3 sene sonra ben hamile kaldım bir kızım daha oldu. Şimdi 2 kızım var. Diğer kızımı biyolojik annesi görmek istiyormuş eski eşinin ailesi aramış eşimi velayetini alacakmış çok pişmanmış. Eşimde baya parlamış. Hatta kadının azerbaycanda iki çocugu daha olmus.
Ya kızımı alırsa benden ne yapacagımı bilmiyorum. Kızım 12 yaşında benim annem sensin görmek istemıyorum onu diyor. Ne olursa olsun seni doğuran kadın seni görmek istiyormuş ne dersin diye bunu uygun bir dille söyledik ama kızım da istemedi. Ben onsuz yapamam yıllardır ben baktım bana anne dedi ben yedirdim giydirdim hasta olunca ben telaşlandım şimdi üzerinde hiç emeği olmayan bir kadın onu alırsa benden kardeşinden koparırsa diye içim içimi yiyor evde. Ne yapacagım hanımlar biriniz akıl verin nasıl bir yol izlemeliyim çıldırmak üzereyim kızıma yansıtmasamda içimdeki telaşı gizleyemiyorum fikir verin lütfen kızımı benden alabilir mi ?
avukat değilim ama sanırım kızınızın yaşı gereği ona da fikri sorulur. ayrıca ona bunca sene sizin baktığınız, ilgilendiğiniz ispat edilir. kadının evliyken başka biriyle kaçması ve kızını bırakması onun aleyhine olacaktır.
gittiği yerde 2 evlat sahibi olması birden bire yavrunuzun annesi olabileceğini göstermez, rahat olun
ayrıca ona 'kızım' diye hitap etmenize bayıldım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...oz-annesi-geri-istiyor.1008308/#post-51351957 konu burada okuyun isterseniz.. çok benziyor hikayenİz
Benzer konunun sahibi benim etiketleri şimdi gördüm L lilivebili
Merhaba sanırım benzer durumu yaşamışsınız nasıl bir yol izlediniz ben bırakmak istemiyorum kızımı 2 gündür uyku uyumuyorum
Siz daha önce de mi konu açmıştıniz? Aynı hikayeyi yine okumuştum sanki ama oradaki çocuk erkekti ve biyolojik annenin başka çocuğu yoktu.
Alamazlar zaten hukuki olarak alma hakları yok.. Biz çok güvendiğimiz iki avukatla konuştuk çocuk en muhtaç olduğu durumda bırakıldığından karşı tarafın hiç şansı yok. Sadece görebilir.
Benim kafam daha yeni kendine gelmeye başladı 2 haziranda yaşadığı ülkeye döndü öz anne
Kıskandım, üzüldüm, sinirlendim, oğluma acıdım vs vs bir sürü duyguyu aynı anda yaşadım. Vermeyin o çocuğu çünkü annesi sizsiniz.
Dogurmakla olmuyor o isler , cocuk emek verenindir , ne guzel dogur at yillar sonra gel iste , kesinlikle dik durun , o sizin kizinizNe de olsa o doğurdu diyenler var ama ben baktım dogurmakla olmaz. Kızımda beni istiyor. Su serpiliyor içime sağolun
Ne de olsa o doğurdu diyenler var ama ben baktım dogurmakla olmaz. Kızımda beni istiyor. Su serpiliyor içime sağolun
Herkes her şeyi söyler kulak asmayın bence ve tavsiyem destek alın. Annesi görsün ben bu fikre biraz zor alıştım ama görüşmesin deme şansımız maalesef yok
Onu bunu bilmem de.Ben sizin gibi annenin ellerinden öperim be ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?