Kızımı biyolojik annesi geri istiyor

avukat değilim ama sanırım kızınızın yaşı gereği ona da fikri sorulur. ayrıca ona bunca sene sizin baktığınız, ilgilendiğiniz ispat edilir. kadının evliyken başka biriyle kaçması ve kızını bırakması onun aleyhine olacaktır.

gittiği yerde 2 evlat sahibi olması birden bire yavrunuzun annesi olabileceğini göstermez, rahat olun

ayrıca ona 'kızım' diye hitap etmenize bayıldım

Teşekkür ederim çünkü benim kızım adıyla seslenmem bile :)

Merhaba sanırım benzer durumu yaşamışsınız nasıl bir yol izlediniz ben bırakmak istemiyorum kızımı 2 gündür uyku uyumuyorum

Alamazlar zaten hukuki olarak alma hakları yok.. Biz çok güvendiğimiz iki avukatla konuştuk çocuk en muhtaç olduğu durumda bırakıldığından karşı tarafın hiç şansı yok. Sadece görebilir.
Benim kafam daha yeni kendine gelmeye başladı 2 haziranda yaşadığı ülkeye döndü öz anne
Kıskandım, üzüldüm, sinirlendim, oğluma acıdım vs vs bir sürü duyguyu aynı anda yaşadım. Vermeyin o çocuğu çünkü annesi sizsiniz.

Ne de olsa o doğurdu diyenler var ama ben baktım dogurmakla olmaz. Kızımda beni istiyor. Su serpiliyor içime sağolun

Cocugu sizden alamazlar rahat olun , kiyamam kizinizin da psikolojisi bozulmustur simdi , mutlaka bir uzman destegi alin

Ne de olsa o doğurdu diyenler var ama ben baktım dogurmakla olmaz. Kızımda beni istiyor. Su serpiliyor içime sağolun

Herkes her şeyi söyler kulak asmayın bence ve tavsiyem destek alın. Annesi görsün ben bu fikre biraz zor alıştım ama görüşmesin deme şansımız maalesef yok

O kiz senin cocugun kimse alamaz elinden sen buyutmussun kendi cocugun gibi sahip cikmissin biyolojik annesinin birakip gittigi arayip sormadigi ortada mahkemelik bi durum olursada mahkeme cocugu size verir mantikli bakinca

Şahane bi insansınız her şey gönlünüzce olsun.Merak etmeyin kızınız artık büyümüş genelde bebek yaştaki çocukların velayeti anneye veriliyor. Yasal olarak bir şey yapamaz uzmeyin kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…