Kızımı biyolojik annesi geri istiyor

Allah senden razı olsun canım nekadar iyi bir insansın insallah tüm dileklerin kabul olsun. Bence yavrunu alamaz çünkü ona soracaklar oda istemezse sorun yok sanırım

Hepinize iyi yorumlarınız için teşekkür ederim. İki gündür uyku uyumuyorum bugün de kızlarımla uyuyacağım. Bana dünyayı kucaklayın deseler kızlarımı kucaklarım. Çok farklı duygular içerisindeyim. Kaybetme korkusu, kıskanclık hepsi bi arada.

Eşiniz sizin yanınıza , çocuğunuz istemediğini söylemiş . Allah'ın izniyle çok sorun yaşamazsınız inşallah

Ne kadar iyi bir insansiniz..

Öyleki bir yavruyu sevmissiniz sahiplenmissiniz.

Hic birsey yapmayin o sizin yavrunuz annesi birakip gitmis eminim o da alismistir ve tamamen sorumlulugunu almak istemez.Sadece gormek istiyordur.Ama kiziniz bunu bile istemiyorsa yapicak bisi yok.

Korkma çocuk istemediği sürece onu senden kimse alamaz çok net söylüyorum çünkü aynı olay bizzat benim başımdan geçti beni terkedip giden bir ana yıllar sonra ben aynı 12 yaş civarlarında geri döndü ve tabiri caizse kapimdan ayrilmadi dik duruşumla ona olan nefretimle benden vazgeçti dava bile acamadi demem oki kararlı duruş çok önemli doğuran değil büyüten annedir ben ona kapılıp gitseydim uvey anneme yazik olurdu her kahrimi çeken insana beni bu yasa getiren insana kıyamam hiç bir zaman

Evet, daha önce açılan başka bir üyenin konusuna çok benziyor, ama aslında sizin konunuzla diğer konuda çok önemli ve yorum etkileyecek farklar var. Örneğin siz bu çocuğu çok küçük yaşta almışsınız ve 9 koca yıl annelik yapmışsınız, çocuk biyolojik annesini kendi görmek istemiyor, siz etkilemeye çalışmıyorsunuz, ve çocuğa sonuçta seni doğuran kadındır gibi ılımlı konuşuyorsunuz. Bunların diğer konuyla alakası yok yani, taban tabana farklılık var. Diğer konu bunların tersiydi.
Ben size şu kadar söyleyeyim, 12 yaşına gelmiş çocuğa sormadan kimse zorla alıp götürmez. Ancak çocuk kendisi gitmek isterse işler biraz karışabilir.

Hiçbirşey yapamaz.

1 -kız çocuğunu velayeti anne evliyse genelde babaya veriliyor
2- kızın yaşı büyük ve sizinle mutlu. Mahkeme tercih olayına sıcak bakar bence

Şükür ki kızım da beni istiyor. Evet diğer konuyla annelerin azeri olması dosında bende benzerlik bulamadım.

kız çocuklarini anne baska bir adam ile evliyse anneye vermeyebiliyor mahkeme eşiniz kizimi tanimafigim adamlarla birlikte kalmasini istemiyorum derse kizda sizinle mutlu oldugunu ifade ederse mahkeme bunlari goz ardi etmez zaten birakip gitmislikte var

Daha önce aklı nerdeymiş 6 aylik bebeği nasıl bırakabilir. Ben 1 yaşında çocuğuma bakarken içim gidiyor bana bişey olsa kızım naparim bensiz diye yada ben onsuz nasıl yaşarım die. Keşke herkes doğurgan olamasa.

mahkeme 12 yaşındaki kıza pedagog eşliğinde isteğini sorar emin olun alamaz üzülmeyin

Sizin gibi insanlar olduğu sürece bu dünya dönmeye devam edecektir.Sizden dünyaya gelmemiş dünyaya getirenin terk ettiği bir cocuga annelik yapmak kadar kutsal birşey çok az vardır sanırım sizi gönülden kutlarım.

Ne olursa olsun biyolojik annesini görmeye hakkı var tanımaya da buna engel olamazsınız. Yarın birgün annesini isteyebilir görüşsünler tanışsınlar anne kendini anlatsın çocuk da büyük aklı erecek yaşta sonra anne ben seni almak istiyorum derse bu kızın kararına bırakılır. Mahkeme olursa onun fikri sorulur zaten panik yapmayın ama şu anda müdahale edecek durumda değilsiniz. Mutlaka yüz yüze bir yerde görüştürmelisiniz.

Ben aynı üye değilim diyorsunuz ama o onu sahibiyle üslubunuz bile aynı ben yönetime kib yapıcam ıp adresimizi karşılaştırsınlar bakalım.

Kızım görmek istemıyor. Tabiki engel olurum oyle bir kadınla kızımı yan yana bırakamam. Çok anne olsaydı bırakmazdı. O üye ben değilim. Kendisi de dedi zaten. Bir konuyu niye iki kere farklı sekilde açalım deli miyiz biz ?

inşallah en rahat şekılde atlatırsınız bu süreci
ve inşallah tüm üvey ve öz annelerde evlatlarına karsı aşırı hassasiyet olur sizin gibi

Gözlerim doldu okurken.
Allah yardımcınız olsun, ailenizle çocuklarınızla çok mutlu olursunuz inşallah

bence de yonetime bildirin ip adresimize baksinlar her derdimiz bitti bir de ispat etmek zorundayiz ayni kisi olmadigimizi Mune Kazen rica ediyorum ayni kisi olmadigimizi teyid eder misiniz

bence de yonetime bildirin ip adresimize baksinlar her derdimiz bitti bir de ispat etmek zorundayiz ayni kisi olmadigimizi Mune Kazen rica ediyorum ayni kisi olmadigimizi teyid eder misiniz

Aynı kişiler DEĞİLSİNİZ !

Fakat @lilivebili bana başka bir üyeliğiniz hakkında açıklama yapmak ister misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…