Amin. İnsallah. Allah razi olsun. Saglikla gelsin bebegim. Dayanirim. Ne yapayimSonunda kavuşma olduktan sonra ayrılıklara da katlanıyor insan.
Bebeğiniz güçlenip öyle gelecek. Özlemeniz çok normal. Ufaklığın güzel bir ömrü olsun.
Anlatmasi aci veriyor. Kayinvalide sorunlari. Eşimin yanlis yollara sapmasi vs. Ne yeni evliligimi ne de hamileligimi bildim. Cektirdiler cokGüçlü olun çıktıktan sonra size çok ihtiyacı var ama sorması ayıp ne oldu? neden stres yaşadınız bu kadar?
Uyuyorum cok su iciyorum. İnek gibi surekli kendimi sagiyorum. Yesillikler bilmem neler... Mö licem yakindaBugünler geçecek. Uyumaya calis. Sütü en iyi getiren şey uyumak.
Allah razi olsun. İnsallah. Allah saglikla gelmesini nasip etsin yavrumunÇok üzüldüm. Rabbim bir an önce sağlıkla kavuştursun sizi inşallah. Üzüntünüzü derinden hissettim
Siz stres yapsanız da yapmasanız da insanlar değişmiyor. O yüzden çok da şey yapmayın yaniAmin. İnsallah. Allah razi olsun. Saglikla gelsin bebegim. Dayanirim. Ne yapayim
Allah yavrunla seni biran evvel sag saglim kavuştursun .stres yapma sütün kesilmesin dua et bebegine kavuş27. Haftada doğum yaptim. Çok yoğun stres yaşadığım için yavrum dayanamadı. Tabii kuveze aldilar hemen. Onu cok ozluyorum. 2 hafta oldu. Hergun yavrumun resimlerine bakip agliyorum. Kokusunu bile icime cekemedim. Bebeğim benim sicakligimi bile hissedemedi. Kimseyi affedemiyorum. Kimseye tahammul edemiyorum. Sutum gidecek diye asla stres yapmamaya calisiyorum. Yavrumu bana ne zaman verecekler ? Ben onsuz aldigim nefesten bile tat alamaz oldum.
Benim yarami sadece yavrum sarar. Onu da bekliyorum. Rabbimin izniyle, sağlikla gelsin.Cok gecmis olsun. Erken dogumlarda tıp artik cok ilerledi. Tabi duruma göre uzun süre hastane kalan bebekler de var. Ama isin iyi tarafi iyi bir tedavi sürecinde bebekler daha iyi toparliyor ve kalici hasar riski de düşmüş olur. Dayanmasi zordur muhakkak ve icinizde firtinalar kopuyordur, ama bu sürecin bebeginiz icin gerekli oldugunu göz önünde bulundurun. Gerekiyorsa kendiniz icin de yardim almayi ihmal etmeyin. Insallah en yakin zamanda kavusursunuz
Evet kesinlikle öyle. Hamilelik hormonlarindan kaynakli cok daha fazla taktim kafaya her seyi. Cok agladim, kimse dinlemedi. Yavrumla ayrilmak zorunda kaldik bir sureligine. Kavuscaz insallah ama cok ozluyorum dayanamiyorumSiz stres yapsanız da yapmasanız da insanlar değişmiyor. O yüzden çok da şey yapmayın yaniÇoook zor ama öğreniyor insan işte
Hepimiz oyleydik. Kuru soğan getiriyor diye soğan kokuyodum resmen. Çıkacak bebeğin sakin ol.Uyuyorum cok su iciyorum. İnek gibi surekli kendimi sagiyorum. Yesillikler bilmem neler... Mö licem yakinda
Ah bu kayınvalideler yok mu hadi eşi anladım da koskoca kadın kendi evliliğinde yapılsın ister mi off aman siz boşverin Allah yardımcınız olsun. İnşallah bebeğinizle güzel günler görünAnlatmasi aci veriyor. Kayinvalide sorunlari. Eşimin yanlis yollara sapmasi vs. Ne yeni evliligimi ne de hamileligimi bildim. Cektirdiler cok
Hep ediyorum hergun her saat. Her an aklimda. Bir an olsun cikmiyorAllah yavrunla seni biran evvel sag saglim kavuştursun .stres yapma sütün kesilmesin dua et bebegine kavuş
Benim yarami sadece yavrum sarar. Onu da bekliyorum. Rabbimin izniyle, sağlikla gelsin.
Inşallah allahın izniyle kavuşcaksin yavrunaHep ediyorum hergun her saat. Her an aklimda. Bir an olsun cikmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?