Kızımı çok özlüyorum

Durumbu

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2023
734
232
23
28
27. Haftada doğum yaptim. Çok yoğun stres yaşadığım için yavrum dayanamadı. Tabii kuveze aldilar hemen. Onu cok ozluyorum. 2 hafta oldu. Hergun yavrumun resimlerine bakip agliyorum. Kokusunu bile icime cekemedim. Bebeğim benim sicakligimi bile hissedemedi. Kimseyi affedemiyorum. Kimseye tahammul edemiyorum. Sutum gidecek diye asla stres yapmamaya calisiyorum. Yavrumu bana ne zaman verecekler ? Ben onsuz aldigim nefesten bile tat alamaz oldum.

Güçlü olun çıktıktan sonra size çok ihtiyacı var ama sorması ayıp ne oldu? neden stres yaşadınız bu kadar?

Çok üzüldüm. Rabbim bir an önce sağlıkla kavuştursun sizi inşallah. Üzüntünüzü derinden hissettim

Cok gecmis olsun. Erken dogumlarda tıp artik cok ilerledi. Tabi duruma göre uzun süre hastane kalan bebekler de var. Ama isin iyi tarafi iyi bir tedavi sürecinde bebekler daha iyi toparliyor ve kalici hasar riski de düşmüş olur. Dayanmasi zordur muhakkak ve icinizde firtinalar kopuyordur, ama bu sürecin bebeginiz icin gerekli oldugunu göz önünde bulundurun. Gerekiyorsa kendiniz icin de yardim almayi ihmal etmeyin. Insallah en yakin zamanda kavusursunuz

Allah yavrunla seni biran evvel sag saglim kavuştursun .stres yapma sütün kesilmesin dua et bebegine kavuş

Benim yarami sadece yavrum sarar. Onu da bekliyorum. Rabbimin izniyle, sağlikla gelsin.

Siz stres yapsanız da yapmasanız da insanlar değişmiyor. O yüzden çok da şey yapmayın yani Çoook zor ama öğreniyor insan işte
Evet kesinlikle öyle. Hamilelik hormonlarindan kaynakli cok daha fazla taktim kafaya her seyi. Cok agladim, kimse dinlemedi. Yavrumla ayrilmak zorunda kaldik bir sureligine. Kavuscaz insallah ama cok ozluyorum dayanamiyorum

Anlatmasi aci veriyor. Kayinvalide sorunlari. Eşimin yanlis yollara sapmasi vs. Ne yeni evliligimi ne de hamileligimi bildim. Cektirdiler cok
Ah bu kayınvalideler yok mu hadi eşi anladım da koskoca kadın kendi evliliğinde yapılsın ister mi off aman siz boşverin Allah yardımcınız olsun. İnşallah bebeğinizle güzel günler görün

Sağlıklı, güçlü, güzel ömrü olsun inşallah. Minik güzel savaşçı büyü sağsalim annenin kollarına gel
size ne yaşattılar bilmiyorum ama allah onların kalplerine merhamet versin. ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…