- 1 Haziran 2018
- 5.328
- 16.336
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben onlari Allah a sikayet ettim. Artik her seyi biraktim. Gormek istemiyorum, duymak istemiyorum. Hep uzagimSağlıklı, güçlü, güzel ömrü olsun inşallah. Minik güzel savaşçı büyü sağsalim annenin kollarına gel
size ne yaşattılar bilmiyorum ama allah onların kalplerine merhamet versin. ıslah etsin.
Siz sadece bebeğinize odaklanın. Güzel günler çok yakınEvet kesinlikle öyle. Hamilelik hormonlarindan kaynakli cok daha fazla taktim kafaya her seyi. Cok agladim, kimse dinlemedi. Yavrumla ayrilmak zorunda kaldik bir sureligine. Kavuscaz insallah ama cok ozluyorum dayanamiyorum
Allahim insallah. Saglikla gelsin. Allah razi olsunDinlenmene bak ve bol dua et arkadaşım, bebeğin sana güçlenerek gelicek güzel günleriniz olucak.. bol bol temas ediceksinizsabır sadece. O orda ve güvende
kavuşmanıza az kaldı
Çok yolumuz var ben de farkindayim. İçim gidiyorKüvezde 37. Haftayı tamamlatıp öyle çıkartabilirler. Sağlıkla kavuşun inşallah
Allah razi olsun. Ben adaleti Allah a biraktim.Ah bu kayınvalideler yok mu hadi eşi anladım da koskoca kadın kendi evliliğinde yapılsın ister mi off aman siz boşverin Allah yardımcınız olsun. İnşallah bebeğinizle güzel günler görün
Lohusayim daha. Evlenmeden once cok neseli biriydim. Kahkahalarla gulerdim. Simdi tebessum bile edemiyorum. Soldum gittim.Insallah en kisa zamanda. Ama bu sürecin zor oldugu icin kendinize de dikkat etmeniz lazim. Insan kendini böyle durumlarda unutabiliyor. ❤
Allah razi olsun. Bakimindan yana suphem yok. Ama ozlemek cok baska bir sey. İcimde ates var sankiGeçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Şu anda kucağınıza sağlıkla gelebilmek için son derece güvenli bir yerde bakımı sözkonusu. Güzel günler sizi bekliyor, şanslısınız. Olumlu düşünün, ona pozitif enerjiler gönderin, bol bol dua edin.
Lohusayim daha. Evlenmeden once cok neseli biriydim. Kahkahalarla gulerdim. Simdi tebessum bile edemiyorum. Soldum gittim.
Gercekten mi ? Sen de mi prematuresin ? Yaaa. Bu bana cok moral verdiKavusacaksin, sonra da ay su kadar kalmistin ne kadar ozlemistik bekledik falan diye aniniz olacak:)
6.5 aylik dogmus biri olarak yaziyorum annemi siz dusunun. Hatta bana guclu hissettiriyor![]()
Boyle dusunmeye calisiyorum ama olmuyor. Karnimda hareket yok. Bi de korkuyorum boyle dusunmekten kizima haksizlik gibi geliyor.Şöyle düşün, hala karninda gelisimini surduruyor ve hastaneden cikinca dogmus olacaktek fark sutunu sagman olsun
![]()
Bu ilk ve son ayrilginiz olsun. Saglikla gelsin insallah. Herseye gogus gerilir sabredilir. Sayili zaman.Amin. İnsallah. Allah razi olsun. Saglikla gelsin bebegim. Dayanirim. Ne yapayim