Kızımı çok özlüyorum

Ben onlari Allah a sikayet ettim. Artik her seyi biraktim. Gormek istemiyorum, duymak istemiyorum. Hep uzagim

Küvezde 37. Haftayı tamamlatıp öyle çıkartabilirler. Sağlıkla kavuşun inşallah

Evet kesinlikle öyle. Hamilelik hormonlarindan kaynakli cok daha fazla taktim kafaya her seyi. Cok agladim, kimse dinlemedi. Yavrumla ayrilmak zorunda kaldik bir sureligine. Kavuscaz insallah ama cok ozluyorum dayanamiyorum
Siz sadece bebeğinize odaklanın. Güzel günler çok yakın Geçecek. Hepsi geçecek.

Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Şu anda kucağınıza sağlıkla gelebilmek için son derece güvenli bir yerde bakımı sözkonusu. Güzel günler sizi bekliyor, şanslısınız. Olumlu düşünün, ona pozitif enerjiler gönderin, bol bol dua edin.

Insallah en kisa zamanda. Ama bu sürecin zor oldugu icin kendinize de dikkat etmeniz lazim. Insan kendini böyle durumlarda unutabiliyor. ❤
Lohusayim daha. Evlenmeden once cok neseli biriydim. Kahkahalarla gulerdim. Simdi tebessum bile edemiyorum. Soldum gittim.

Allah razi olsun. Bakimindan yana suphem yok. Ama ozlemek cok baska bir sey. İcimde ates var sanki

Kavusacaksin, sonra da ay su kadar kalmistin ne kadar ozlemistik bekledik falan diye aniniz olacak:)
6.5 aylik dogmus biri olarak yaziyorum annemi siz dusunun. Hatta bana guclu hissettiriyor
Gercekten mi ? Sen de mi prematuresin ? Yaaa. Bu bana cok moral verdi

Şöyle düşün, hala karninda gelisimini surduruyor ve hastaneden cikinca dogmus olacak tek fark sutunu sagman olsun

Şöyle düşün, hala karninda gelisimini surduruyor ve hastaneden cikinca dogmus olacak tek fark sutunu sagman olsun
Boyle dusunmeye calisiyorum ama olmuyor. Karnimda hareket yok. Bi de korkuyorum boyle dusunmekten kizima haksizlik gibi geliyor.

Herkese cok tesekkur ederim. Allah razi olsun, destek ciktiniz bana. Paylasinca biraz olsun hafifledi acim. Yavrum insallah saglikla cikar. Benim yaralarimi bir tek o saracak. Allah hak eden herkese anne olmayi nasip etsin. Hem cok zor hem cok guzel bir his. İnsallah kimse yavrusundan ayri kalmasin. İnternette gezinirken bile denk geliyorum bebekleriyle videolar atmislar. İcimden geciyor benim yavrum nerde ? Yanimda degil. Cocuk sarkisi duysam aglayasim geliyor. Allah yasatmasin kimseye.

Gelinimizin yeğeni 26 haftalık doğdu, çok şükür 9 yaşında şu anda hiç korkmayın, en kısa sürede yavrunuza kavuşmanızı diliyorum. İlk ve son ayriliginiz olsun.

Çok sakin ol lütfen hayati süreyi atlatıp doğmuş çok şükür bir sıkıntısı yok . Şimdi bol bol dinlen minnagin gelince uykuya hasret kalacaksın . Çok şükür sağlığı yerinde ki bu konuyla ilgili birşey yazmamişsin . İnşallah en kısa zamanda bir araya gelin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…