- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.461
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahim insallah. Allah razi olsunAyrıca o kadar çok erken doğum gördüm ki hele burda çok şükür hepsi çocuklarıni sağ salim aldilar
Allah razi olsun. Bunlari duydukca moralim cok duzeliyorGelinimizin yeğeni 26 haftalık doğdu, çok şükür 9 yaşında şu andahiç korkmayın, en kısa sürede yavrunuza kavuşmanızı diliyorum. İlk ve son ayriliginiz olsun.
Allah razi olsun. İnsallah. Sadece cok ozledimÇok sakin ol lütfen hayati süreyi atlatıp doğmuş çok şükür bir sıkıntısı yok . Şimdi bol bol dinlen minnagin gelince uykuya hasret kalacaksın . Çok şükür sağlığı yerinde ki bu konuyla ilgili birşey yazmamişsin . İnşallah en kısa zamanda bir araya gelin .
Gelsin de insallah uykusuz kalayim. Moralim duzeliyor ornekleri okudukca. Allah razi olsum27. Haftada doğum yaptım. İki kiloya ulaşana kadar veremediler bana. Sağlığı yerinde olunca verirler üzülmeyin. Dinlenin bol bol uykusuz geceler yakın
Sağlıkla kucağına almanı diliyorum.27. Haftada doğum yaptim. Çok yoğun stres yaşadığım için yavrum dayanamadı. Tabii kuveze aldilar hemen. Onu cok ozluyorum. 2 hafta oldu. Hergun yavrumun resimlerine bakip agliyorum. Kokusunu bile icime cekemedim. Bebeğim benim sicakligimi bile hissedemedi. Kimseyi affedemiyorum. Kimseye tahammul edemiyorum. Sutum gidecek diye asla stres yapmamaya calisiyorum. Yavrumu bana ne zaman verecekler ? Ben onsuz aldigim nefesten bile tat alamaz oldum.
Allah razi olsun. Elimden geleni yapiyorum. Uzak durmaya calisiyorum hep. Ama burnumun dibinde bitmeye calisiyolar hicbir sey olmamis gibi. Esim de dahil.Sağlıkla tez vakitte kavuşun inşaallah. Kafanıza hiç bir şey takmayın. Kayınvalide, koca vs söylenenler, yaptıkları hepsini şu ara unutun. Kendinize ve bebeğinize odaklanın. İlerde güçlenerek size bunu yaşatanlardan intikamınızı alırsınız inşaallah ama şu aralar sakin kalın
Allah razi olsun. Ugrastim degistirmek icin ama beceremedimŞu kulanıcı adınızı değiştirin bence. Söz sihirdir. Kendinize mutsuz diye etiket yapıştırmayın.
Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin tez zamanda bebeğiniz yuvasına size kavuşsun.
Allah razi olsun. İnsallah. Sabretmeye calisiyorum. Yavrum saglikla gelsin insallahSağlıkla kucağına almanı diliyorum.Bu zor zamanlar geçecek inşallah.
Bir anne olarak burnumun direği sızladı Allahım şafi ismiyle şifa versin merak etmeyin onlar çok büyük savaşçılar. Çok güçlüler. Dua edin inşallah bir haftaya kalmaz kavuşacaksınız evladınızla. Üzülürseniz sütünüz geri gider moralinizi düzeltin ağlamayın. Ben lohusayken ağlaya ağlaya sütümü geri götürttüm. Lütfen toplanın bebeğinizin size ihtiyacı var27. Haftada doğum yaptim. Çok yoğun stres yaşadığım için yavrum dayanamadı. Tabii kuveze aldilar hemen. Onu cok ozluyorum. 2 hafta oldu. Hergun yavrumun resimlerine bakip agliyorum. Kokusunu bile icime cekemedim. Bebeğim benim sicakligimi bile hissedemedi. Kimseyi affedemiyorum. Kimseye tahammul edemiyorum. Sutum gidecek diye asla stres yapmamaya calisiyorum. Yavrumu bana ne zaman verecekler ? Ben onsuz aldigim nefesten bile tat alamaz oldum.
Dilerim en kisa surede saglikla kavusursunuz evladiniza27. Haftada doğum yaptim. Çok yoğun stres yaşadığım için yavrum dayanamadı. Tabii kuveze aldilar hemen. Onu cok ozluyorum. 2 hafta oldu. Hergun yavrumun resimlerine bakip agliyorum. Kokusunu bile icime cekemedim. Bebeğim benim sicakligimi bile hissedemedi. Kimseyi affedemiyorum. Kimseye tahammul edemiyorum. Sutum gidecek diye asla stres yapmamaya calisiyorum. Yavrumu bana ne zaman verecekler ? Ben onsuz aldigim nefesten bile tat alamaz oldum.
En çok anne sütü iyileştirir onu o yüzden ağlamayı biraz erteleyin bol bol süt yapan yiyecekler tüketin. Siz güçlü olursanız o da güçlü olur. Hissediyorlar. Çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kavuştursun.27. Haftada doğum yaptim. Çok yoğun stres yaşadığım için yavrum dayanamadı. Tabii kuveze aldilar hemen. Onu cok ozluyorum. 2 hafta oldu. Hergun yavrumun resimlerine bakip agliyorum. Kokusunu bile icime cekemedim. Bebeğim benim sicakligimi bile hissedemedi. Kimseyi affedemiyorum. Kimseye tahammul edemiyorum. Sutum gidecek diye asla stres yapmamaya calisiyorum. Yavrumu bana ne zaman verecekler ? Ben onsuz aldigim nefesten bile tat alamaz oldum.
Çok geçmiş olsun. Bebeğiniz sağlıklıysa üzülmeyin Allah'ın izniyle kavuşacaksiniz. Bir arkadaşım doğuma günler kala bebeğini ölü doğumla alamadı bile kucağına. Çok zor bişey.
Siz yine kuvezdeki süresi dolunca kavuşacaksiniz üzülmeyin bol bol dua edin.
En çok anne sütü iyileştirir onu o yüzden ağlamayı biraz erteleyin bol bol süt yapan yiyecekler tüketin. Siz güçlü olursanız o da güçlü olur. Hissediyorlar. Çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kavuştursun.
Benim ablam prematüre ama içimizde en irimiz ve dirimiz kendisidir maşallahdarısı sizin kuzuya inşallah bir an önce zaman geçip annesinin yanına gelicek Allah'ın izniyle
stres yapmamaya çalış yeter gerisi hallolacak.
Dilerim en kisa surede saglikla kavusursunuz evladinizayazdiklarinizi okuyunca icim sizladi bnde kizima bir hafta sonrasi kavusmustum
saglikla kavusunda varsin biraz daha bekleyin
![]()
Allah razi olsun. Yavruma kavusacagim anı iple cekiyorum. Allah izin verirse insallah.Bir anne olarak burnumun direği sızladı Allahım şafi ismiyle şifa versin merak etmeyin onlar çok büyük savaşçılar. Çok güçlüler. Dua edin inşallah bir haftaya kalmaz kavuşacaksınız evladınızla. Üzülürseniz sütünüz geri gider moralinizi düzeltin ağlamayın. Ben lohusayken ağlaya ağlaya sütümü geri götürttüm. Lütfen toplanın bebeğinizin size ihtiyacı var
Uzak durmaya calisiyorum. Guzel seyler dusunmek zor. Ama cabaliyorum kizim icinBakın yoğun stresten erken doğdu diyorsunuz bu size bir ders olsun hayatınızda stres kaynağı olan şeylerden uzak durun, yavrunuza odaklanın. Aslında sütü artıran şey yediklerimiz değil beynimizde bitiyor her şey, güzel şeyler düşünün.