Kızımı çok özlüyorum

Merhaba, Allah analarından ayırmasın evlatları. Kavuştursun sizi de inşallah. Bundan sonraki süreçte önemli. Sadece evladınızı umursayın. Kötülük yapanları Allah'a bırakın ve göreceksiniz ilahi adaletin tecelli ettiğini hem de gözleriniz ile. İnşallah evladınıza kavuştuğunuzu yazdığınızı da görürüz. Sütünüze ihtiyacı olan bir bebek var, sıcaklığınıza, sevginize. Geri kalan kimsenin bir önemi yok. Moralinizi yüksek tutun. Bebeğinizi görmeye girebiliyor iseniz ona güzel şeyler söyleyin, yanında dualar okuyun. Evladınıza kavuşmak için Kuran'ı Kerim okutabilirsiniz. Kimin duasının kabul olacağını bilemeyiz dua isteyin çevrenizden. Ben de ediyorum sizi ve nerede varsa yavrusundan ayrı herkesi Allah kavuştursun Rabbim anaları ve evlatları ayırmasın. Bu bir imtihan şüphesiz. Allah kolaylaştırsın. Sağlıkla dönsün yavrunuz kollarınıza.
Allah razi olsun. Bebegimi haftada 1 kez gorebiliyorum. Ona cok guzel ve guclu bir kiz oldugunu, onu cok sevdigimi soyluyorum. Dokunamiyorum bile yavruma

Hep ediyorum hergun her saat. Her an aklimda. Bir an olsun cikmiyor
Tamamen bilmediğimden soruyorum. Belirli bir süre küvözden çıkarıp anne koynuna koymuyorlar mı prematüre bebekleri? Yani belirli günler belirli saatler kucağınızda tutmanıza engel var mı? Yenidoğan hemşireleriyle ve doktoruyla konuştunuz mu?

Tamamen bilmediğimden soruyorum. Belirli bir süre küvözden çıkarıp anne koynuna koymuyorlar mı prematüre bebekleri? Yani belirli günler belirli saatler kucağınızda tutmanıza engel var mı? Yenidoğan hemşireleriyle ve doktoruyla konuştunuz mu?
Cok minik. Simdilik vermiyorlar kucagima. Sonrasinda ne olacak ben de bilmiyorum. Doktorla da hemsireyle de konustuk. Ama yaljizca haftanin 1 gunu detayli bilgi alabiliyoruz. Onun disinda ayni diyip gecistiriyorlar

Prematureler daha iri oluyor hem. Ailedeki en uzun benim😂😂 ortalamanin uzerinde boyum.
1kilo dogmusum siz hesap edin. İciniz rahat olsun. Hem de siz dogum acilariniz azalmis bebeginize daha konsantre bi sekilde devam edersiniz
İnsallah Allahimmm. Bugun gormeye gjdicez yavrumu. Heyecandan duramiyorum. Ona sarki soylicem

Anlatmasi aci veriyor. Kayinvalide sorunlari. Eşimin yanlis yollara sapmasi vs. Ne yeni evliligimi ne de hamileligimi bildim. Cektirdiler cok
geçeçecek.. bu günler hepsi bitecek
bebeğiniz sağlıkla kucağınıza gelecek.. onun için güçlü olun
hele bir alın kucağınıza bir toparlasın.. sonrasına bakarsınız
ama şuan en önemlisi sizin ve bebeğinizin sağlığı

27. Haftada doğum yaptim. Çok yoğun stres yaşadığım için yavrum dayanamadı. Tabii kuveze aldilar hemen. Onu cok ozluyorum. 2 hafta oldu. Hergun yavrumun resimlerine bakip agliyorum. Kokusunu bile icime cekemedim. Bebeğim benim sicakligimi bile hissedemedi. Kimseyi affedemiyorum. Kimseye tahammul edemiyorum. Sutum gidecek diye asla stres yapmamaya calisiyorum. Yavrumu bana ne zaman verecekler ? Ben onsuz aldigim nefesten bile tat alamaz oldum.
Ben 45 gün evladimun kuvezde 1 kes bile yüzünü görmedim pandemi zamanıydı . Sütüm evladım 1.5 aylıkken kesildi herkes bebeğini evine geturup emzirirken benim her günüm kıyafet koklayıp ağlamakla geciyordu kokmayan kiyafetleri . Sen sürekli sağ sütünü gönder bebeğine dualar oku süte . Allah'ım şifa versin 😔

Allahım sağlıkla mutlulukla kavuşmayı nasip etsin inşallah arkadaşım.

Biliyorum şu anda çok zorlanıyorsun.

Bol bol dua et.

Allahım güç kuvvet versin hem sana hem de yavruna.

Ben 45 gün evladimun kuvezde 1 kes bile yüzünü görmedim pandemi zamanıydı . Sütüm evladım 1.5 aylıkken kesildi herkes bebeğini evine geturup emzirirken benim her günüm kıyafet koklayıp ağlamakla geciyordu kokmayan kiyafetleri . Sen sürekli sağ sütünü gönder bebeğine dualar oku süte . Allah'ım şifa versin 😔
Allahim cok zor. Ben bu halime bile cok agliyorum. Haftada 1 goremesem hepten kotu olurdum. Allah hicbir anneyi yavrusundan ayri birakmasin

Allahım sağlıkla mutlulukla kavuşmayı nasip etsin inşallah arkadaşım.

Biliyorum şu anda çok zorlanıyorsun.

Bol bol dua et.

Allahım güç kuvvet versin hem sana hem de yavruna.
Allah razi olsun. Dua etmekten ve süt sagmaktan baska hicbir sey yapamiyorum. Yavrumu ozluyorum...

Allahim cok zor. Ben bu halime bile cok agliyorum. Haftada 1 goremesem hepten kotu olurdum. Allah hicbir anneyi yavrusundan ayri birakmasin
Amiin Allah tez hayırlı zamanda kavuştursun .. eşimle hayal kurardık esmer mi sarışın mı eşimin ağladığını hatırlıyorum dokunmucam sadece bakcam uzaktan diye .. ama izin yoktu 😔 hergun hevesle süt götürüp üzgün üzgün gelirdik 1 saatlik yolu .. çok hastaydı evladım cokk ama şimdi görsen maşallahı var yerinde duramıyor 😊 . Hiç üzüntü yapma ben şuan kendime kiziyorum çok yiprattm kendimi diye gönlünü ferah tutmaya çalış ♥️

Sağlıkla kavuşun inşallah bebeğinize.
Sizi anlıyorum zor ama yaşıyor, tutunuyor hayata bebeğiniz ve iyi olması için gerekli orada kalması. Biraz sabır.

Cok minik. Simdilik vermiyorlar kucagima. Sonrasinda ne olacak ben de bilmiyorum. Doktorla da hemsireyle de konustuk. Ama yaljizca haftanin 1 gunu detayli bilgi alabiliyoruz. Onun disinda ayni diyip gecistiriyorlar
Kucağınıza alamasanız bile gidip kuvözün yanında oturmanıza izin vermiyorlar mı?
Benim erken doğum yapan bir arkadaşım her gün gidip akşama kadar kuvözün yanında oturuyordu, hikayeler filan okuyordu yanına kitaplar alıp. Akşamları yatmaya eve gidiyordu sadece.
İzin yok mu böyle bir şeye?

Amiin Allah tez hayırlı zamanda kavuştursun .. eşimle hayal kurardık esmer mi sarışın mı eşimin ağladığını hatırlıyorum dokunmucam sadece bakcam uzaktan diye .. ama izin yoktu 😔 hergun hevesle süt götürüp üzgün üzgün gelirdik 1 saatlik yolu .. çok hastaydı evladım cokk ama şimdi görsen maşallahı var yerinde duramıyor 😊 . Hiç üzüntü yapma ben şuan kendime kiziyorum çok yiprattm kendimi diye gönlünü ferah tutmaya çalış ♥️
Allah guzel omurler versin yavrunuza. Kendimi yipratmamaya calisiyorum. Ama yasadiklarim cok zor. Yavrumu ozluyorum o hepsinden zor

Kucağınıza alamasanız bile gidip kuvözün yanında oturmanıza izin vermiyorlar mı?
Benim erken doğum yapan bir arkadaşım her gün gidip akşama kadar kuvözün yanında oturuyordu, hikayeler filan okuyordu yanına kitaplar alıp. Akşamları yatmaya eve gidiyordu sadece.
İzin yok mu böyle bir şeye?
Haftanin bir gunu 1 saatligine gorebiliyorum sadece. Başka izin yok asla

Back
X