Daha detaylandirabilir misiniz ?23 yaşında kızım var anne baba olarak her şeyini karşıladık. Babası ona çok düşkün şu an özel bir şirkette çalışıyor. Aile kavramına önem veririz. Ancak kızım arkadaş çevresine çok düştü eskidende vardı ama artık her gece disarda babası artık çileden çıkmak üzere korkuyorum artık engel olamıyoruz bizden uzaklaşıyor. Nasıl davranmalı ne yapmalıyım
Her gece dışarıda olmasının nasıl bir olumsuzluğu var? Her gece sarhoş mu geliyor? Başka maddeler mi kullanıyor? Ne yapıyor mesela ki kötü olduğunu düşünüyorsunuz?23 yaşında kızım var anne baba olarak her şeyini karşıladık. Babası ona çok düşkün şu an özel bir şirkette çalışıyor. Aile kavramına önem veririz. Ancak kızım arkadaş çevresine çok düştü eskidende vardı ama artık her gece disarda babası artık çileden çıkmak üzere korkuyorum artık engel olamıyoruz bizden uzaklaşıyor. Nasıl davranmalı ne yapmalıyım
Lütfen o kız çocuğu dışarıdaki tehlikelerden korunmalıSizden uzaklaşacak zaten bir yere kadar. Size bağımlı olmasını mı istiyorsunuz anlayamadım.
Yuh artık teyzem ya 23 yaşında 23 !! 13 değil bi sal Allah aşkına bugün evlense yarın kızı olur ben 25imde evlendim benim annemde senin gibiydi ondan ayrılmadan büyümedim 22 yaşımda evden ayrıldım ise girdim kendimi büyütüp öyle evlendim..hastalıklı ilişki annelik değildir! Benimde kızım var sen anne ol da görelim diyecek olana gelsin23 yaşında kızım var anne baba olarak her şeyini karşıladık. Babası ona çok düşkün şu an özel bir şirkette çalışıyor. Aile kavramına önem veririz. Ancak kızım arkadaş çevresine çok düştü eskidende vardı ama artık her gece disarda babası artık çileden çıkmak üzere korkuyorum artık engel olamıyoruz bizden uzaklaşıyor. Nasıl davranmalı ne yapmalıyım
Ya oğlu olursaYuh artık teyzem ya 23 yaşında 23 !! 13 değil bi sal Allah aşkına bugün evlense yarın kızı olur ben 25imde evlendim benim annemde senin gibiydi ondan ayrılmadan büyümedim 22 yaşımda evden ayrıldım ise girdim kendimi büyütüp öyle evlendim..hastalıklı ilişki annelik değildir! Benimde kızım var sen anne ol da görelim diyecek olana gelsin
Diğer üyelerin sorduğu soruları sormadım diye acaba ben mi ön yargılı davrandım dedim de, soru içindeki kelimeler zaten az çok belli ediyor kendini. Babası ona çok düşkünmüş... Uzaklaşıyormuş... Kötü birileriyle arkadaş etse ya da her gece eve sarhoş gelse cümleler bunlar olmazdı. ÜzüldümLütfen o kız çocuğu dışarıdaki tehlikelerden korunmalıöyle sosyal hayatmis arkadaş cevresiymis akşamları dışarı çıkmakmis olmaz kırdın kırsın dizini otursun evinde
Evlenmeden namusumuza bir zeval gelmesin diye düşünen insanlar genelde bu şekilde kontrol altında tutmaya çalışır.23 yaşında kız, bırakın kendi evine çıksın madem.
Eve geç geliyor diye babanın çileden çıkma yaşı geçmedi mi?
Ben de çalıştığım, ettiğim,kendi paramı kazandığım , Esek kadar olduğum bir yaşımda hala 'erken geldin/geç gittin' kavgası duymak istemem.
Kendinden yaşça küçükler öğrenci evinde tüm gün /gece arkadaşlariyla gönlünce takılıyor, yaşıtları yurtdışına taşınıyor, evlenip ev geçindiriyor,hatta çocuk doğurup anne olanlar var. Ama kendisi eş dostuyla iş çıkışı birkaç saat fazla takıldı diye azar yiyor, kendini suçlu hissediyor.
Neden?
Ben de bunun mantığını anlayamıyorum. 'Bırakın eve çıkayim arkadaslarimla' dese, birakmazsiniz. Kendi evinde de yaşamasını zor kiliyorsunuz. Tam olarak ne istiyorsunuz ki kızdan? Zaten size geç gelen saat canlı müziğin , konserin vs daha bitmediği saattir. Muhtemelen mekandan ilk ayrılanlardan biri o oluyordur (toplu taşıma ile geliyorsa) ama siz bunu görmüyorsunuz bence
Korumacı ailede buyumeyenler anlamazDiğer üyelerin sorduğu soruları sormadım diye acaba ben mi ön yargılı davrandım dedim de, soru içindeki kelimeler zaten az çok belli ediyor kendini. Babası ona çok düşkünmüş... Uzaklaşıyormuş... Kötü birileriyle arkadaş etse ya da her gece eve sarhoş gelse cümleler bunlar olmazdı. Üzüldüm
İşte o zaman eyvah ! Benim oğlum en çok beni sever karısından çok beni sever cümleleri yankılanıyor kulaklarımdaYa oğlu olursa
Bizde babam erkek kardeşime de yapıyorduAmA oglan olsaydi farketmez di demi hatta babasi gurur duyardi oglum geceleri gec geliyor diye. Yapma abla kizini gece gezdigi icin degil böyle SIKARSAN kaybedersin. Evet kontrol et uzaktan yine bil kimle gitti etti ama eve baglayamazsin 23 yasinda kizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?