- 16 Ocak 2021
- 4.295
- 7.699
- 108
- 30
Namus namus diye mahvettiler kızları.Evlenmeden namusumuza bir zeval gelmesin diye düşünen insanlar genelde bu şekilde kontrol altında tutmaya çalışır.
Bazen düşünüyorum, acaba erkekler de bir zarla doğsalar biz de onlara bunca eziyeti yapar mıydık?Namus namus diye mahvettiler kızları.
Okumuş etmiş ekonomik özgürlüğü olmasının da hiç bir getirisi yok
Kızlar hemen koca bulayım da gideyim diyor sonra yanlış evlilikler yanlış adamlar .
+1İşte o zaman eyvah ! Benim oğlum en çok beni sever karısından çok beni sever cümleleri yankılanıyor kulaklarımdabelki kızcağız henüz psikolojik olarak bozulmamistir da sağlıklı evlilikle sağlıklı çocuklar dunyaya getirebilir cunku böyle anneler seninde mayani bozuyor maalesef ben çok zor toparladim
Bir yaştan sonra ailenin yanında olmuyor.ne kişi ne de aile.rahat edemiyor.istedikleri kadar karışmamaya çalışsınlar.aileler dayanamıyor.23 yaşında kızım var anne baba olarak her şeyini karşıladık. Babası ona çok düşkün şu an özel bir şirkette çalışıyor. Aile kavramına önem veririz. Ancak kızım arkadaş çevresine çok düştü eskidende vardı ama artık her gece disarda babası artık çileden çıkmak üzere korkuyorum artık engel olamıyoruz bizden uzaklaşıyor. Nasıl davranmalı ne yapmalıyım
hayretttBizde babam erkek kardeşime de yapıyordu
Bazen düşünüyorum, acaba erkekler de bir zarla doğsalar biz de onlara bunca eziyeti yapar mıydık?
Namus namus diye mahvettiler kızları.
Okumuş etmiş ekonomik özgürlüğü olmasının da hiç bir getirisi yok
Kızlar hemen koca bulayım da gideyim diyor sonra yanlış evlilikler yanlış adamlar .
Bu konu gerçekten o kadar üzücü ki .Bazen düşünüyorum, acaba erkekler de bir zarla doğsalar biz de onlara bunca eziyeti yapar mıydık?
Ne yaparsan yap bu durum değişmiyor.belli bir yaşa gelmiş kişiler kendileri istese bile değişemiyor.bize düşen kendi hayatımizı kurmak için başka eve çıkmak.bu şekilde isyan ederek birşey değişmez.hani ev ev üstüne olmaz diye bir laf vardır.evliler için kullanılır ama yetişkin bekarlar için de aynı şey geçerli.yeter bu ana babaların özel hayata müdahalesi.
o da bir birey insan. 23 yaşına gelmiş halen daha bizden uzaklaşıyor modu.
ben 28 yaşındayım benim annemle babam da aynısını yapıyor. bu yaptığınız kişilik haklarına müdahale ve saygısızlık.
siz anne babasınız toplumsal rollerinizi oynuyorsunuz başka bir şey değil.
hayatınızı dizilerdeki başrol gibi yaşamayın kızınızın da duyguları düşünceleri hayatı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?