Kızımi kaybediyorum

errrkekk olsaydı ama böyle dert etmezdiniz dimi. kız ya dizini kırıp evde oturmalı. hatta akşam ezanına filan kalmamalı. yazık kıza rahat bırakın biraz gençliğini yaşasın. benim ailemde böyleydi. üniyi kazanınca başka şehirde rahatladım. eve dönünce annem 1 -2 laf etti sonra mecbur alıştı.siz de alışmaya bakın artık.

Bir rahat bırakın gençliğini yaşasın ya.
23 yaşında koskoca kız.
Böyle yaptıkça uzaklaştırıyorsunuz iyice .
Tamam siz görevlerinizi yapmışsınız okutmuşsunuz etmişsiniz.
Sizin göreviniz bitti artık anlayın şunu.
Çocukları koruyacam diye aşırı özgüven siz yetiştiriyorsunuz.
Şuraya gitme şu saatte evde ol.
14 yaşında değil artık kabullenin.
Karı koca kendi keyfinize bakın artık .

Endişe ettiğiniz durum tam olarak nedir,
Biraz daha detay verseydiniz keşke.

Bir iki iş yemeği mı, iş arkadaşları ile beraber birer kahve içmek mı..
Birlikte bir sinema tiyatro konser izlemek mı .

Yoksa sabaha kadar alkol tüketen madde kullanan kendini kaybetmiş ipsiz sapsız bir çevre mı .

Kaybediyoruz kızımızi demek ciddi bir durum.

Ama acaba bu sizin yorumunuz , abartıniz mı.
Yoksa gerçekten kötü bir yola sapmak üzere mi.

Evlenmeden namusumuza bir zeval gelmesin diye düşünen insanlar genelde bu şekilde kontrol altında tutmaya çalışır.
Namus namus diye mahvettiler kızları.
Okumuş etmiş ekonomik özgürlüğü olmasının da hiç bir getirisi yok
Kızlar hemen koca bulayım da gideyim diyor sonra yanlış evlilikler yanlış adamlar .

Kızlar hemen koca bulayım da gideyim diyor sonra yanlış evlilikler yanlış adamlar .
Bazen düşünüyorum, acaba erkekler de bir zarla doğsalar biz de onlara bunca eziyeti yapar mıydık?

+1

Bir yaştan sonra ailenin yanında olmuyor.ne kişi ne de aile.rahat edemiyor.istedikleri kadar karışmamaya çalışsınlar.aileler dayanamıyor.

yeter bu ana babaların özel hayata müdahalesi.

o da bir birey insan. 23 yaşına gelmiş halen daha bizden uzaklaşıyor modu.

ben 28 yaşındayım benim annemle babam da aynısını yapıyor. bu yaptığınız kişilik haklarına müdahale ve saygısızlık.

siz anne babasınız toplumsal rollerinizi oynuyorsunuz başka bir şey değil.

hayatınızı dizilerdeki başrol gibi yaşamayın kızınızın da duyguları düşünceleri hayatı var.

Bazen düşünüyorum, acaba erkekler de bir zarla doğsalar biz de onlara bunca eziyeti yapar mıydık?

zarın işlevi iç organları korumak değil mi ya, hani erkeklerin böyle bir açıklığı yok ama kadınların var ya, bu zar o yüzden var. , bu insanlar ne olarak biliyorki onu.
valla aklım ermiyor ya.

Tüm gün işyerinde birilerinin kaprisini çekiyorsun. Belki fiziksel olarak da yoruluyorsun.

iş çıkışı kız/erkek arkadaşınla bir fincan çay kahve icip muhabbet etmek istiyorsun

Telefon susmuyor..

Ne muhabbetten ne içtiğin çaydan zevk alıyorsun

Ay başı geliyor maaşını alıyorsun

Istediğin kıyafetleri alamıyorsun laf söylüyorlar

Arkadaşlarla tatile gitmek, spora gitmek, hobiler v.s tövbeler olsun zinhar yasak..

E hadi evlilik kurtuluş..sosyalleşemiyorsun ki düzgün birini bulabilesin. Evlen görücü usulü..adam anasına aşık 48 yaşında pat boşan

Vuuuu boşanma baskıları

Fanusta büyüttüğünüz çocuklar yaşı gereği mecburen el içine karıştığında insanı tanımadıkları için olmadık tiplerin peşinden gidiyor sonra "Biz demiştik, anne baba diyorsa bi bildiği vardır." gibi laflar ediyorsunuz en çok da ona deliriyorum.

Bu konu gerçekten o kadar üzücü ki .
Kadınlar kadınlara da yapıyor ki zaten.
Herkes kendini en namuslu gösterme çabasında.
Sürekli yargılarlar hemcinslerini.
Sadede erkekler yapmıyor bunu.
Hatta bekaret önemli değil deyip bilmem kaç kişiyle yatıp kalkan sonra birini bulunca da namuslu ayakları çekip bekar bayan arkadaslarunın namusuna dil uzatan ooo neler neler .
Bu konuda yazılacak çok şey var ama neyse...

Ne yaparsan yap bu durum değişmiyor.belli bir yaşa gelmiş kişiler kendileri istese bile değişemiyor.bize düşen kendi hayatımizı kurmak için başka eve çıkmak.bu şekilde isyan ederek birşey değişmez.hani ev ev üstüne olmaz diye bir laf vardır.evliler için kullanılır ama yetişkin bekarlar için de aynı şey geçerli.

Her gece dışarda dediğiniz
Sabaha kadar bir yerlerde içip eve sarhoş mu geliyor ?
Ya da madde falan mı kullanıyor ?

23 yasında imiş.
Okulu bitmiş
Muhtemelen yeni ekonomik özgürlüğünü eline almıştır.
O yüzden arkadaş çevresi ile zaman geçirmesi doğal
Ne yapacak anne babasının yanında her akşam
Bunları doğal karşılayın artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…