Kızımı nasıl üzmeden ikna ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende onu onemsedigimden bilgi almak istedim ama millet saldırmayı insaniyet olarak nitelendirdiği için terbiyesiz ve assagilik bir üslup tercih etti malesef

Beddua eden edepsizler ağzınizi toplayın buraya millete hakaret icinmi toplandiniz herkes aynı fitratta olmak zorunda mı terbiyesizler hicmi kimse hayatında yanlış bir karar almıyor hata yapmıyor
Nasıl ki şimdi kurtulmanın yollarını ararken konu açtıysanız zamanında da açsaydınız. Zorluklarını öğrenseydiniz öyle karar verseydiniz. Sizin yanlış kararınız bir canlının hayatı ve duyguları kusura bakmayın. Sizsiniz edepsiz.

Konuyu kedinin tuvaletini acik birakmayi unutuyorum vb sekilde acsaydi yine destek olurduk ama istemiyor kadin. Kediye yazik. Cocuk icin bisey diyemiyorum, ailesinin hatasi

emin ol kediye bizim yanimuzda olduğu sürece hepinizin bakabileceginden daha iyi baktık
En temel bakım olan tuvaletine erişimine dahi dikkat edilmemiş evde, kapı kapalı unutulmuş. Hayvan kum yerine eve yapmak zorunda kalmış.

Ben de çalışan bir kadınım işim gereği çok da yoğunum. Kedim 7 senedir bizimle tuvaletinin olduğu odanın kapısını hiç kapalı unutmadım. Bebek gibi bakıyoruz çok şükür.
Yani hepimizden daha iyi bakmamışsınızdır emin olun. Bunu iddia etmeyin bari.

Olur mu vicdanını nasıl rahatlatacak en iyi o bakmış olacak ki içini susturabilsin.

Neyseki kimse yaşattığını yaşamadan ölmüyor

Bende onu onemsedigimden bilgi almak istedim ama millet saldırmayı insaniyet olarak nitelendirdiği için terbiyesiz ve assagilik bir üslup tercih etti malesef
O usluptakileri engelleme imkaniniz var. Siz, size uygun olan yorumlari okuyun.

Yerinizde olsam, kizimi ve hassasiyetini on planda tutar, geri kalan koku vs ve diger konularla basa cikmanin yolunu arardim. Kisaca tercihim "kizimi nasil uzmeden kediyi veririm" degil, cozumu farkli arardim.

Anne kiz iliskisi asiri hassastir. Zedelemenizi tavsiye etmem

Birine verecekseniz hemen verin zavalli hayvan daha fazla size alismadan. Yazik ya..
Ayrica kizinizi uzmeden bu isi halledemezsiniz.

Bilerek eziyet etmemek bir lutuf degil, olmasi gereken, insanlik yani.

Herhangi bir can uzerinde yanlis karar verdim diyemezsiniz, oyuncak degil ki bu.

Allah böylelerinin türlü türlü çeşit çeşit cezasını versin. Para hırsıyla daha yavruluktan çıkmamış kediyi arka arkaya hamile bırakan zihniyette zerre merhamet yoktur. Böyleleri de kahrolsun inşallah

Kızınız mutlaka üzülecek. Buna çare yok. Evden çıkarmak istediğiniz herhangi bir mobilya değil, bağ kurduğu bağlandığı bir canlı. Sizin aranızdaki ilişki bile zarar görür.
Seneler önce ailem artık büyüdüm diye oyuncak bebeğimi başkasına vermişlerdi. Şuan düşününce hala içim sızlıyor inanır mısın.

Seneler önce ailem artık büyüdüm diye oyuncak bebeğimi başkasına vermişlerdi. Şuan düşününce hala içim sızlıyor inanır mısın.
Bizim kuşumuz vardı. Hastaymış aslında ölmüş mü bilmiyorum ama annem bana x teyzeye verdik demişti o zaman. Yaşım 30'a geldi x teyzeden hala nefret ederim kuşumuzu aldığı için

Yaptığınız bencillik tek kelimeyle vicdanszlık... evlat olur o çocuklar peluş değil... kızınız sizi hiç affetmeyecek affetmesinde zaten... 4 ay olmş hiç mi bağ kurmadınız hiç mi sevmediniz el insaf ya... pati annesiyim ve sizin gibilerden nefret ediyorum.

Kediyi vermeniz çok iyi bir karar olur lütfen o kediyi kendinizden kurtarın.

Ayrıca çocuğunuza da merhametsizliği aşılıyorsunuz. Siz de hiç yaşlanıp bakıma muhtaç olmayacak mısınız? Hasta düşkün olmayacak mısınız? Garantiniz var mı? merhamet etmeyen merhamet göremez. Siz çoktan kaybettiniz bu sınavı geçmiş olsun.

Yoo bakamamissiniz hiç vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın.
O hayvan umurunuzda bile değil tek derdiniz kurtulmak
Ama insan yaşattığını yaşamadan ölmüyor aklınızda olsun.

Yoo bakamamissiniz hiç vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın.
O hayvan umurunuzda bile değil tek derdiniz kurtulmak
Ama insan yaşattığını yaşamadan ölmüyor aklınızda olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…