Bende onu onemsedigimden bilgi almak istedim ama millet saldırmayı insaniyet olarak nitelendirdiği için terbiyesiz ve assagilik bir üslup tercih etti malesefKatiliyorum. Kendi evimdeyken, o sirada daha yavru olan labradorumla (Adi Zeytin) mutlu mesut yasarken, ayagimi kirdim. Ailem bu donemde beni evlerine aldi, ve evde kopek olmaz diye babam ve erkek kardesim "Zeytin"imi vermisler....asla ama asla kime nereye verdiklerini bulamadim. Uzerinden 15 yil gecti, ama yuregim sogumadi.
Konu sahibi, kizinizin psikolojisi mi önemli, evdeki koku mu? (Ki cozumu var)
Anlamıyor embesilBahsettiğiniz hata bir can hanımefendi. Çocuk sahiplenip aman bu altına sıçıyor ben komşuya vereyim diyebiliyor musunuz?
Nasıl ki şimdi kurtulmanın yollarını ararken konu açtıysanız zamanında da açsaydınız. Zorluklarını öğrenseydiniz öyle karar verseydiniz. Sizin yanlış kararınız bir canlının hayatı ve duyguları kusura bakmayın. Sizsiniz edepsiz.Beddua eden edepsizler ağzınizi toplayın buraya millete hakaret icinmi toplandiniz herkes aynı fitratta olmak zorunda mı terbiyesizler hicmi kimse hayatında yanlış bir karar almıyor hata yapmıyor
Çocuk için çok üzüldüm onlar çok bağ kuruyorama evet bakamıyorsa verilmesi gerek başta tuvaletini yapamıyormuş tabi kaçırır ki kediler en temiz hayvanlar son raddeye kadar tuvalete koşuyorlar böyle bir durumda vermesi gerek evet
Essek kafalı konuşmama dikkat et sen kimsin bana öğretecek son önce üslubunu düzelt sen insanlık ogrenLan gerizekalı can üstünden hata yapamazsın. Ne aptal kadınsın sen. Bir canlıyı deneme tahtası yapamazsın aptal kadın. Kafana vura vura mı anlatalım
Boşver sinirlenme. Konu sahibi o karmayı nasıl temizleyecek onu düşünsünLan gerizekalı can üstünden hata yapamazsın. Ne aptal kadınsın sen. Bir canlıyı deneme tahtası yapamazsın aptal kadın. Kafana vura vura mı anlatalım
En temel bakım olan tuvaletine erişimine dahi dikkat edilmemiş evde, kapı kapalı unutulmuş. Hayvan kum yerine eve yapmak zorunda kalmış.emin ol kediye bizim yanimuzda olduğu sürece hepinizin bakabileceginden daha iyi baktık
Olur mu vicdanını nasıl rahatlatacak en iyi o bakmış olacak ki içini susturabilsin.En temel bakım olan tuvaletine erişimine dahi dikkat edilmemiş evde, kapı kapalı unutulmuş. Hayvan kum yerine eve yapmak zorunda kalmış.
Ben de çalışan bir kadınım işim gereği çok da yoğunum. Kedim 7 senedir bizimle tuvaletinin olduğu odanın kapısını hiç kapalı unutmadım. Bebek gibi bakıyoruz çok şükür.
Yani hepimizden daha iyi bakmamışsınızdır emin olun. Bunu iddia etmeyin bari.
O usluptakileri engelleme imkaniniz var. Siz, size uygun olan yorumlari okuyun.Bende onu onemsedigimden bilgi almak istedim ama millet saldırmayı insaniyet olarak nitelendirdiği için terbiyesiz ve assagilik bir üslup tercih etti malesef
Bilerek eziyet etmemek bir lutuf degil, olmasi gereken, insanlik yani.Bı soru sordum sanki kediye işkence ediyor gibi yorumlar yapılmış bir hayvana bilerek asla eziyet etmem edilmesinede müsade etmem ama aylarca israr edince kiyamayip belki bende alisabilirim diye en sevimli gördüğüm bı kediyi aldım malesef alistiramadim kendimi bu sucmu yani
Allah böylelerinin türlü türlü çeşit çeşit cezasını versin. Para hırsıyla daha yavruluktan çıkmamış kediyi arka arkaya hamile bırakan zihniyette zerre merhamet yoktur. Böyleleri de kahrolsun inşallahBen cins kedilerin kaderlerine hep üzülürdüm de, kaynımın kediyi gördükten sonra artık içim acıyor. Şu kulağı kırıklardan sahiplenmişler hayvan daha 1 yaşına girmeden çiftleştirilmiş. Tam biz gittik kedi bize sürtüne sürtüne eşimin ayaklarına yatıp doğuma başladı, günlerdir öyleymiş kimse bi kafasını okşamamış güvende hissetmemiş doğurmamış demek ki. O kadar acı çekiyordu ki doğumda, doğum gecikince götürelim veterinere kanala sıkışmış olabilir dedik. Yok sokak kedileri kendi kendine doğurmuyor mu bu da doğurur dedi gittiler yanımızdan. Doğurdu, doğurduğunun akşamı erkek kedinin sahibi geldi yavruları incelemeye. Bir övünüyor bizimki şu kadar kediyi bilmem ne yaptı dişiler şu fiyata gidiyor bilmem ne. Memeden kesilmeden vermişler bi yavruyu çoktan. Diğerlerine noldu bilmiyorum sormaya korktum ama onlar da verilmiştir kesin. Çok yazık
Seneler önce ailem artık büyüdüm diye oyuncak bebeğimi başkasına vermişlerdi. Şuan düşününce hala içim sızlıyor inanır mısın.Kızınız mutlaka üzülecek. Buna çare yok. Evden çıkarmak istediğiniz herhangi bir mobilya değil, bağ kurduğu bağlandığı bir canlı. Sizin aranızdaki ilişki bile zarar görür.
Bizim kuşumuz vardı. Hastaymış aslında ölmüş mü bilmiyorum ama annem bana x teyzeye verdik demişti o zaman. Yaşım 30'a geldi x teyzeden hala nefret ederim kuşumuzu aldığı içinSeneler önce ailem artık büyüdüm diye oyuncak bebeğimi başkasına vermişlerdi. Şuan düşününce hala içim sızlıyor inanır mısın.
Neyse arkadaşlar Galiba herkes buraya birisi birşey yazsada saldirsak diye toplanmis
Edepsiz kadın söylediğin lafa dikkat et ben kediye eziyet ediyorum demiyorum terbiyesiz cocugumu üzmeden nasıl ikna edebilirim diye insan gibi bir soru sordum edepsiz emin ol kediye bizim yanimuzda olduğu sürece hepinizin bakabileceginden daha iyi baktık ben günah olmasın diye sinek bile öldürmeyen bir insanım nasıl insanları bilmeden böyle terbiyesizce beddualar edebiliyorsunuz inşallah ettiğiniz beddualar size ve gerçekten hayvanlar a eziyet edenlere geçer
Neyse arkadaşlar Galiba herkes buraya birisi birşey yazsada saldirsak diye toplanmis
Edepsiz kadın söylediğin lafa dikkat et ben kediye eziyet ediyorum demiyorum terbiyesiz cocugumu üzmeden nasıl ikna edebilirim diye insan gibi bir soru sordum edepsiz emin ol kediye bizim yanimuzda olduğu sürece hepinizin bakabileceginden daha iyi baktık ben günah olmasın diye sinek bile öldürmeyen bir insanım nasıl insanları bilmeden böyle terbiyesizce beddualar edebiliyorsunuz inşallah ettiğiniz beddualar size ve gerçekten hayvanlar a eziyet edenlere geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?