Kızımın adı duru mu derin mi ada mı olsun??

Kızımın adı?

• Duru

OY: 63 52,5%
  • Derin

OY: 33 27,5%
  • Ada

OY: 24 20,0%

• Ankete Katılan
    120
Anlamsız isimler geliyor bana hepsi de
Duru en iyisi aralarında.
Derin, ada ne bileyim itici geliyor

Arkadaşlar bu isimler arasında çok kararsız kaldık. Ben ismin etkisine inanıyorum. Çevresinde duru tanıdığı olanlar çok saf mı oluyor durular? Bir de içinde dur hecesi olduğu için ağırkanlı , durgun mu oluyorlar? Peki ya derin ve adalar nasıl? Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Üçünü ayrı bir kağıda yaz sonra gözlerini kapat karıştır hangisi gelirse onu koyarsın :)
Benim kızım için de 2 seçenek vardı Ebrar ve Hifa Nur aynen kağıda yazıp hangisi çıkarsa dedik ve Hifa Nur çıktı gönlümden geçende o isimdi seve seve koydum adını :KK66:

Başka isim bulun bence. Okula bi gşdeceksiniz 10 kızdan 5 i duru ada nehir derin ayy fenalık geldi :)

Yıllar önce Ada ismi yeni iken bir tanıdığımız koymuştu

bizim aklımıza direkt tapudaki ada parsel gelmişti

kardeşi olursa parsel koysunlar demiştik mesela

sonra ada ismi tavan yaptı

bu arada yine çocuğunun adı ada olan biri ile tv izlerken yunan devlet yetkilisinin kim olduğunu şimdi hatırlayamadım eşinin Ada olduğunu öğrenince şaşırmıştı

Duru ismi olan saf olur ya da durağan olur gibi bir mantık olmaz bence

ismi anıl olan hayatı anlık yaşar diyemeyeceğimiz gibi ya da adı Özlem olan hep bir şeylere özlem duyar denmez

ben içinde R geçen isimlere mesafeliyim

sözlenmesi ve anlaşılması çocuklar aşısından zor ama sizin önerdikleriniz İngilizce karakter açısından olumlu

içinizden hangisi geçiyorsa o olsun bence eşiniz ne diyor bu isimlere

kv adı önerilmezse 3 ü de olur yani :))))

"default" koy bunların yerine :D ilkokul lise çağındaki kızların yarısının ismi bunlar herhalde. İlla bu üçünden biri olacaksa ada olsun en azından.

duru denince hep duru sabunları gelir aklıma.
ada içlerinde iyi olanı.

Yaa yorumlara bayıldım. Çok güldüm:)) eşim bana bırakıyor. Ama soyadımız inan olduğu için ada çok kısa kalır diyor. Derin ya da duru daha ön planda şuan. Bir de hiçbiri diyenler bana değişik kulağa hoş gelen anlamı da güzel isim önerebilirler mi o zaman:))

Ben bıraz daha farklı bı yoldan gıttım, yunanıstanlıyım ve orada yasamıyorum . Memleket ozlemımı ogluma verdıgım ısımle gıderdım. Sızın ısımlerdende hosuma gıden Ada daha sonra baska cocuklarınız oldugunda Ege, Deniz filanda koyarsanız oh ne ala

Ben bıraz daha farklı bı yoldan gıttım, yunanıstanlıyım ve orada yasamıyorum . Memleket ozlemımı ogluma verdıgım ısımle gıderdım. Sızın ısımlerdende hosuma gıden Ada daha sonra baska cocuklarınız oldugunda Ege, Deniz filanda koyarsanız oh ne ala
bende ege yi çok begeniyorum.oğlum olsa bir tane daha düşünürüm kesin.
kızada zeynep ada cok begeniyordum ama adanin bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum.ben biraz çağın gerisinde kalmışım:olamaz:

Back
X