Kızımın adı duru mu derin mi ada mı olsun??

Kızımın adı?

• Duru

OY: 63 52,5%
  • Derin

OY: 33 27,5%
  • Ada

OY: 24 20,0%

• Ankete Katılan
    120
Ada ismini tek başına beğenmiyorum ikinci isim olarak güzel olabilir elif ada gibi..

Kızımın adı ada mina oyumu ada dan yana kullandım çok severek söyleyeceginiz bir isim

Derin unisex bir isim..Şuan kızlara fazla konuluyor ama ilerde Deniz ismi gibi olacak..Mesela Şuan Deniz erkeklerde daha yaygın bir isim..büyük ihtimal Derin ismi de öyle olacak..ilerde erkeklerde de çok konulan bir isim haline gelebilir..,bir de Derin ismi kıza uygun değil gibi bence dalgaya açık bir isim ve çok anlamlı da bulmuyorum..
Duru ya da Ada
ama oyum duru dan yana..
başka isim olarak şu sıralar Alya ismi çok asil geliyor bana..

Ada kulağa biraz kaba geliyor..
Derin unisex isim..Unşsex isimleri hiç sevimiyorum..
Bence DURU:KK200:

Ayrıca Derin isimli iki kız çocuğu tanıdım biraz şımarıklardı.

Duru bence bu üçü aradından

Yaa yorumlara bayıldım. Çok güldüm:)) eşim bana bırakıyor. Ama soyadımız inan olduğu için ada çok kısa kalır diyor. Derin ya da duru daha ön planda şuan. Bir de hiçbiri diyenler bana değişik kulağa hoş gelen anlamı da güzel isim önerebilirler mi o zaman:))

Buğlem, tuana, yağmur, nilüfer, cemre, almina, sedef, miray...

Arkadaşlar bu isimler arasında çok kararsız kaldık. Ben ismin etkisine inanıyorum. Çevresinde duru tanıdığı olanlar çok saf mı oluyor durular? Bir de içinde dur hecesi olduğu için ağırkanlı , durgun mu oluyorlar? Peki ya derin ve adalar nasıl? Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Sorunuzun cevabı olarak kızımın ikinci adı Duru. Tam aksine çok hareketli. Bence isimden çok çocuğun kendisiyle hareketli bir olay bu. Oyum tabiki de Durudan yana ben sevdiğim isim olarak.

Back
X