Kızımın adı duru mu derin mi ada mı olsun??

Kızımın adı?

• Duru

OY: 63 52,5%
  • Derin

OY: 33 27,5%
  • Ada

OY: 24 20,0%

• Ankete Katılan
    120
Arkadaşlar bu isimler arasında çok kararsız kaldık. Ben ismin etkisine inanıyorum. Çevresinde duru tanıdığı olanlar çok saf mı oluyor durular? Bir de içinde dur hecesi olduğu için ağırkanlı , durgun mu oluyorlar? Peki ya derin ve adalar nasıl? Bana yardımcı olursanız sevinirim.
ada

bence 3ü de güzel, popüler olsun ne olacak ki, kötü isimler değil neticede.
oyumu adaya verdim.

Yaa yorumlara bayıldım. Çok güldüm:)) eşim bana bırakıyor. Ama soyadımız inan olduğu için ada çok kısa kalır diyor. Derin ya da duru daha ön planda şuan. Bir de hiçbiri diyenler bana değişik kulağa hoş gelen anlamı da güzel isim önerebilirler mi o zaman:))

O zaman derin daha sıkıntılı

Derin inan

Üst üste iki tane in olacak mail vs de sıkıntı çok olur söylerken de sıkıntılı olur

derininan@

Bağırsanıza arkasından adı soyadı ile zira isimler çift olunca öyle seslenişiyle okulda vs

Duru ismini rüyamda görmüstüm o yüzden ona zaafim var
Duru bence:)

Yaa yorumlara bayıldım. Çok güldüm:)) eşim bana bırakıyor. Ama soyadımız inan olduğu için ada çok kısa kalır diyor. Derin ya da duru daha ön planda şuan. Bir de hiçbiri diyenler bana değişik kulağa hoş gelen anlamı da güzel isim önerebilirler mi o zaman:))
Soyadla birleştirince oyumu Duru İnan olarak değiştiriyorum, en hoş bu oldu bence:)

Arkadaşlar bu isimler arasında çok kararsız kaldık. Ben ismin etkisine inanıyorum. Çevresinde duru tanıdığı olanlar çok saf mı oluyor durular? Bir de içinde dur hecesi olduğu için ağırkanlı , durgun mu oluyorlar? Peki ya derin ve adalar nasıl? Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Derin

Ben coğrafik şekil isimlerinden pek hazzetmiyorum. Ada isminin mantığını asla anlamadım.

duru en güzeli ama çocukken arkadaşlarının çoğu ona duyu diyecekler hatta kendisi de diyebilir, tecrubeyle sabittir :olamaz:

ada da çok güzel bir isim ama çok fazla ada oldu bu sıralar, bizim kuşağın özlem, duygu, burcu, ebru ları, şimdilerde ada, defne, melis, derin oldu...

Duru cok gazla. Derin ada daha az. Sizin cevrenizde onemli. Duru ve Derin adinda kiz tanidim. Cok az tanima firsatim oldu. Bende biraktiklari izlenim. Duru olan simarik . Derin zarif ve guzeldi. . İkiside guzel. Derin ve Ada da guzel. Ben Derin den yana kullandim. Duru sabun ve bulgur reklamlari var onlar aklima geliyor. Topikte duru yu sorana daha once yazmistim. Telafuzu soylenisi derin daha guzel geliyor bana.

Back
X