Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adaArkadaşlar bu isimler arasında çok kararsız kaldık. Ben ismin etkisine inanıyorum. Çevresinde duru tanıdığı olanlar çok saf mı oluyor durular? Bir de içinde dur hecesi olduğu için ağırkanlı , durgun mu oluyorlar? Peki ya derin ve adalar nasıl? Bana yardımcı olursanız sevinirim.
Yaa yorumlara bayıldım. Çok güldüm:)) eşim bana bırakıyor. Ama soyadımız inan olduğu için ada çok kısa kalır diyor. Derin ya da duru daha ön planda şuan. Bir de hiçbiri diyenler bana değişik kulağa hoş gelen anlamı da güzel isim önerebilirler mi o zaman:))
Soyadla birleştirince oyumu Duru İnan olarak değiştiriyorum, en hoş bu oldu bence:)Yaa yorumlara bayıldım. Çok güldüm:)) eşim bana bırakıyor. Ama soyadımız inan olduğu için ada çok kısa kalır diyor. Derin ya da duru daha ön planda şuan. Bir de hiçbiri diyenler bana değişik kulağa hoş gelen anlamı da güzel isim önerebilirler mi o zaman:))
DerinArkadaşlar bu isimler arasında çok kararsız kaldık. Ben ismin etkisine inanıyorum. Çevresinde duru tanıdığı olanlar çok saf mı oluyor durular? Bir de içinde dur hecesi olduğu için ağırkanlı , durgun mu oluyorlar? Peki ya derin ve adalar nasıl? Bana yardımcı olursanız sevinirim.