- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.300
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben konuyu anlamadım sanırım, merdiven siler misin dediğinde silmem dese sorun olmazdı diyorsunuz ama bu kadın apartmanın görevlisi değil mi, belki başkası için sorun olurdu
Benim anladığım konu sahibi merdiveni siler misin dediğinde "kızına baktığı saatler dışında" demek istemiş. Kadın da tamam deyince ya 12'den önce ya da 17'den sonra sileceğini düşünmüş
Apartman görevlisi değil benim anladığım. Dışarıdan merdiven silmeye geliyor sadece.Ama kadın apartman görevlisi değil mi konu sahibinin uygun saatlerine göre çalışması apartmanda yasayan başka komşuları rahatsız edebilir
Biz yaşadık benzer birsey, bir komşu apartman görevlisine bebek baktırmaya başladı apartmanı salla pati temizlendi laf söz oldu bir dolu
Apartman görevlisi değil benim anladığım. Dışarıdan merdiven silmeye geliyor sadece.
Bazı apartmanlarda olmuyor görevli. Böyle bir sistem var.
Bizim apartmandaki görevli erkek. Görevli olan o yani. Eşi ne iş yaparsa yapsın, bizi ilgilendirmez. Maaşı alan kocası yani.
Sizdeki yaşanan da ilginçmiş. Apartman görevliniz kadın mıydı?
Karısı temizlik yapıyordu kocası çöpleri alıp apartmanın diğer islerini yapıyordu bahçe sulama bozulan kırılan yerleri onarmak gibi
Normalde sigortası olan kişi hangisi? Yasal olarak kendisi ile sözleşme yapılan yani?
Olmaz öyle çocuğa çocuk bırakılmaz 7 yasında çocuğa 4 yaşında çocuğu 5 dakikslığına bırakmış bakıcısı binanın onunde 4 yaşındaki kaçmiş buyukte peşinden gitmemiş çocuk arabanın altında kalmış şoför sni firen yapmış ams yine çapmış ya gormese o hızla olurdu çocuk daha yeni oldu bu olay çocuk yara bere içindeydi kadın guveniyo bırakıyo öyle sorumsuzluk olmazKız belki aklı başında becerikli bir kız.annesinin dediklerini yapabilicek kapasitede.hem belki kadının babası bekleyemem demiştir?
Kız belki aklı başında becerikli bir kız.annesinin dediklerini yapabilicek kapasitede.hem belki kadının babası bekleyemem demiştir?
çocuk 7 yaşında YEDİKız belki aklı başında becerikli bir kız.annesinin dediklerini yapabilicek kapasitede.hem belki kadının babası bekleyemem demiştir?
bakıcınıza tek kelıme etmeye hakkınız yok kususra bakmayın da bakıcıya merdıven sıl demıssın ne yapacaktı kadın çarsafla sırtına mı baglayacaktı acaba![]()
bakıcını yaptıgını haklı bulmuyorum kesınlıkle ordan da bı para verırler dıye duysunmus olabılır tamamen sorumsuzluk ama annenın de kızmaya hakkı yokİyi de 12-17 arasında sil dememiş ki
İşin yoksa sil demiş hem de
bakıcını yaptıgını haklı bulmuyorum kesınlıkle ordan da bı para verırler dıye duysunmus olabılır tamamen sorumsuzluk ama annenın de kızmaya hakkı yok
o zaman parasıyla bır de temızlıkcı tutsaymıs bakıcıya merdıvenı sıl dersen o da para verır dıye sılmıs demeseymıs dusunmedı mı bakıcı merdıvenı sılerken bebek napacak dıye dusunmemıs ne kadar sorumsuzluk pessssNasıl hakkı yok??????
Basbayağı hakkı var. Kadına emanet etmiş bebeğini. Ricayla baktırmıyo ki, bakıcı olarak tutmuş, parasını da ödüyor kadına.
Ricayla bile olsa emanet bebek çocuğa bırakılmaz.
o zaman parasıyla bır de temızlıkcı tutsaymıs bakıcıya merdıvenı sıl dersen o da para verır dıye sılmıs demeseymıs dusunmedı mı bakıcı merdıvenı sılerken bebek napacak dıye dusunmemıs ne kadar sorumsuzluk pessss
Kadın zaten apartmanda merdiven silen kadın, parasını alıyor yani bedavaya iş yapmıyor.o zaman parasıyla bır de temızlıkcı tutsaymıs bakıcıya merdıvenı sıl dersen o da para verır dıye sılmıs demeseymıs dusunmedı mı bakıcı merdıvenı sılerken bebek napacak dıye dusunmemıs ne kadar sorumsuzluk pessss