Görseniz nasıl bunalttigini balıkları alana kadar öyle oynuyorlardi ama iyice sevgisi arttı illa bir hatvan olcak evdeeşiniz köpek rolü yapıyor 1 saat jdkdkd
aşırı iyi
kedi alınGörseniz nasıl bunalttigini balıkları alana kadar öyle oynuyorlardi ama iyice sevgisi arttı illa bir hatvan olcak evde
Atçılık falan oynanmiyormu çocukla bız kopekcilik oynuyorduk öyle düşünün:)eşiniz köpek rolü yapıyor 1 saat jdkdkd
aşırı iyi
aldiginiz balik gunlerce ayni suda kaldiysa o yuzden ölmüstür ..cunku onlarin sudako oksijenlerimi karsilamak icin hava makinalari varIyi geceler herkeze :) ben 2. Evliliğimi yaptım hamileyim şuan 8 aylık:) ilk evliliğimden bir kızım var 5 yaşında:) geçen hafta balık almistim bu gün maalesef öldü. Eşimle elimizden geldiği kadar destek olduk acısına ortak olduk . Hatta öyle çok üzüldü ki hamilelik hormonları heralde bende bunalıma girdim 1 saat kadar baligin arkasından. Ondan önceki balığı da 1 hafta yaşadı maalesef bu kadar üzülmemiş ti. Eşim kızım çok kuş istiyor diye balığı boş ver kuş alalım hem çok istiyor dedi. Ama aklıma takılan şey ya kuşta hemen ölürse. Kızım çok dikkatlidir hayvanlara karşı ama sırf bu korku yüzünden yanaşamıyorum. Çünkü oda ölürse bu günün 10 katı üzüntü olacak sizce ne yapmalıyım? Hamile olmasam kedi istiyordum ev giriş kat kaçarsa falan diye yanaşamıyorum. Kizim çok bunaltıyor:) ben sevebilcegim bir şey istiyorum diyor. Eşim köpek bile oldu beni sev diye günde 1 saat köpek rolü yapıyordu ona :)) sizce ne yapmalıyım?
Giriş kat ev kaçmaması icin ne yapabilirim peki. Bebeğe bi sorun olmaz sanırım bende kediyle büyüdümkedi alın
tertemiz hayvandır
Japondu. 3 günde bi degistirdim suyu. Taşlarına kadar temizledim.aldiginiz balik gunlerce ayni suda kaldiysa o yuzden ölmüstür ..cunku onlarin sudako oksijenlerimi karsilamak icin hava makinalari var
biz balik bakarken onu kullaniyorduk .sirf cocuk istiyir diye almayin bakacaksankz alin ..ozellikle kus cok fazla tüy dokuyor yemler vs
balik kustan daha temiz onu soyleyeyim ..balik hangi cinsti japon mu ?
zaten 1 ay sonra kardeş gelecekIyi geceler herkeze :) ben 2. Evliliğimi yaptım hamileyim şuan 8 aylık:) ilk evliliğimden bir kızım var 5 yaşında:) geçen hafta balık almistim bu gün maalesef öldü. Eşimle elimizden geldiği kadar destek olduk acısına ortak olduk . Hatta öyle çok üzüldü ki hamilelik hormonları heralde bende bunalıma girdim 1 saat kadar baligin arkasından. Ondan önceki balığı da 1 hafta yaşadı maalesef bu kadar üzülmemiş ti. Eşim kızım çok kuş istiyor diye balığı boş ver kuş alalım hem çok istiyor dedi. Ama aklıma takılan şey ya kuşta hemen ölürse. Kızım çok dikkatlidir hayvanlara karşı ama sırf bu korku yüzünden yanaşamıyorum. Çünkü oda ölürse bu günün 10 katı üzüntü olacak sizce ne yapmalıyım? Hamile olmasam kedi istiyordum ev giriş kat kaçarsa falan diye yanaşamıyorum. Kizim çok bunaltıyor:) ben sevebilcegim bir şey istiyorum diyor. Eşim köpek bile oldu beni sev diye günde 1 saat köpek rolü yapıyordu ona :)) sizce ne yapmalıyım?
Bakımından yana sorun yok kızım da oyun icin istemiyor ama çok seviyor hayvanları ilgilenmeyi falan :)aldiginiz balik gunlerce ayni suda kaldiysa o yuzden ölmüstür ..cunku onlarin sudako oksijenlerimi karsilamak icin hava makinalari var
biz balik bakarken onu kullaniyorduk .sirf cocuk istiyir diye almayin bakacaksankz alin ..ozellikle kus cok fazla tüy dokuyor yemler vs
balik kustan daha temiz onu soyleyeyim ..balik hangi cinsti japon mu ?
japonlar fanusta yaşamaz, o kadar da temizlenmez. suyun %30 unu değiştirmeniz gerekiyordu vs.vs. kısacası ölmeye mahkum yani bu balık bu şartlardaJapondu. 3 günde bi degistirdim suyu. Taşlarına kadar temizledim.
Iyi fikir aslında:))) teşekkür ederimMinik su kaplumbağalarından alın. Onlar benim için ölümsüz kadar uzun ömürlü.
cesme suyu da olmuyor kaynatilmis dinlenmis su gerekiyorJapondu. 3 günde bi degistirdim suyu. Taşlarına kadar temizledim.
Doğrudiyosunuz aldığım adam hazır su koyun bir şey olmaz demişti. Ilki sudaki kireç fazlaligindan öldü sandıkjaponlar fanusta yaşamaz, o kadar da temizlenmez. suyun %30 unu değiştirmeniz gerekiyordu vs.vs. kısacası ölmeye mahkum yani bu balık bu şartlarda
Aynen bende ondan cook korkuyorum kızım çok Üzülür balığa bile öyle bir üzüldü ki. Kuş almam o zaman ya daha çok bağlanırBiz hep kardeşim istiyor diye turuncu alıyorduk ölürse aynısını bulmak kolay olsun diye ufak çaplı bir travma yaşatıyor çocukta bu arada kuş önermem. Muhabbet kuşumuz 2 sene bizimle yaşadı ve 3 sene önce kaybettik hala yüreğiimizde acısı geçmiyor bidaha alamadik evlat gibi oluyor evcil hayvan .
Hazır su koyuyordum direkcesme suyu da olmuyor kaynatilmis dinlenmis su gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?