Ben anlamadım prezervatif mı yazmak istediniz agzına vurmak istedim diye yoksa permatık için bu öfke olamaz yani.Herkese selam, umarım yardımcı olabilirsiniz , ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım.
Henüz 14 yaşında bir kızım var, bugün Doğum günü 15 girecek, ve ben bu sabah kızımın çantasında permatif buldum. Anında o çantayı yüzüne çarpıp hesabını sormak istedim ama böyle bir tepkinin doğru bir cözüm olmadığını düşünüyorum ve bu durumda kala kaldım. Ne yapmalıyım sizce ?
Permatik te cok yakın kelime bilemedimBence prezervatif yazmak istediyoksa kimse kızı tüylerden kurtulmak diye hesap sormaz herhalde
şuan ben de öyle düşündüm ama.insallah öyle degildirBence prezervatif yazmak istediyoksa kimse kızı tüylerden kurtulacak diye hesap sormaz herhalde
Herkese selam, umarım yardımcı olabilirsiniz , ne yapacağımı şaşırmış bir durumdayım.
Henüz 14 yaşında bir kızım var, bugün Doğum günü 15 girecek, ve ben bu sabah kızımın çantasında permatif buldum. Anında o çantayı yüzüne çarpıp hesabını sormak istedim ama böyle bir tepkinin doğru bir cözüm olmadığını düşünüyorum ve bu durumda kala kaldım. Ne yapmalıyım sizce ?
Yani öyle bi yazmışsınız ki görende prezervatif buldunuz sanar tövbe esrgfrullah
Tüyleri içindir ne için olacak korkmuştur çekşnmiştir ona yönelmiştir
Alın karşınıza sakince konuşun kızınızı korkutmayn tepkinizle
Bende kız annesiyim yazdgnızı okuyunca üzüldüm açıkcası çantayı yüzüne çarpmak nedir bu sizin ilişkinizi zedelemekten başka bişey yapmaz
Öyle maalesef. Bulduğum prezervatifşuan ben de öyle düşündüm ama.insallah öyle degildir
Prezervatif miii. Yargıladıgım için kusura bakmayın.
Buldugunuz yere geri koyun ve kızınızla odasına gidip temizlik yapmaya başlayın o yatagını toplarken sizde prezervatifi bulacağınız yöne dogrulun.sonrasında da sakin kalarak konusmaya çalışın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?