- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Yok hayır, evde bulmuş olamazSakince yaklaşın korkurtmadan korkarsa yalana daha cok itersiniz arkadaşın dediği gibi odasını toplar gibi yapın çantasını düzenliyormuş gibi sonra kızım bu ne nerden buldun bunu dersiniz oda söyleyebilir belki ztn yalan söylese bile o anda anlarsınız annesisiniz 14 yasında bir kız umarım kötü birşey değildir meraktandır nerden buldugunu da sorun.
Evde siz kullanıyormusunuz merak edip çantaya atmış olabilir
Dediğim gibi nazikçe sorun tepkinizi sert verirseniz yalana daha mehilli olacaktır.Yok hayır, evde bulmuş olamaz
BulduğumErgenlik döneminde kızınız. Tüylenme problemini çözmek için her ergen ağdadan önce permatiğe yönelir, ağda korkutucu gelir. Size de durumu açmaya çekinmiş olabilir. Neden sinirlendiniz anlamadım ben?
malesef öyle artık.Dediğim gibi nazikçe sorun tepkinizi sert verirseniz yalana daha mehilli olacaktır.
Umarım sadece merak etmiştir almıştır merak etme zamanları 14 15 internette aldı başını gidiyor internetten ögreniyorlar eskiden herşey gizli imiş şimdi hiçbirşey gizli değil alenen olan bişi.
Ne dediğini de yazarsınız bize merak ettim bende şimdi sordugunuzdaBulduğum
malesef öyle artık.
Kusura bakmayın yargiladığım içinZaten bulduğum prezervatif, yanlış yazmışım
Bence prezervatif demek istemis. Permatike kim kizar ki ?
Sakin kalıp konusmaya çalışın. Agresiflik ters teptirirYok hayır, evde bulmuş olamaz
Ablacigim heryerde kolaylikla bulur.. oyle kotu zamandayizki allahim akil fikir versin.. belcikada yasiyorum 13 yasindayken.. bize kondom dagitiyorlardi ogretmenler ..16 yasiniza az kaldi yakinda sevismeniz sizin hic bir haktir diyerek... turkiyedede cogu insanlar bunu normalestiriyorlar ztn.. kiyamet geliyorUmarım kafa buluyosunuzdur. Ki inşAllah öyledir eğer bu gerçekse 14 yaşında kız çocuğu nereden nasıl bulmuş olabilir. Üyelerin söylediği gibi çok sakin davranmanız gerekiyor durumu anlamak için. İnsanın aklına binbir türlü iş geliyor. İnşAllah sadece merakdır.
12 yaşında ki çocuk prezervatif mi taşıyormusTahminım dogru cıktı. O yaslarda dıkkat cekmek ıcın de tasımıs olabılır. Ne denilir bılmıyorum. Bende kısısel bakım yerinde calısıyorum. Ve bızde de bu urun var. Lise ogrencılerı maalesef prezervatif alıyo. Yardım alın bu konuda bence. Ters tepkiniz kızınızı kaybetmenıze sebeb olabilir. Sigara gıbı bısey de degıl. Yada farklı Bı sekılde kız cocugunum ozel oldugunu vs anlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?