Kızımın derdi ne?

Kizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan :KK43:
Ben yatırarak emziriyordum uyudugunda usulca yanından kalk orda yatarak uyumaya alışır inşallah :))

Sağlıkla büyüsün :))

Bi kere ise yaramisti gerci :) dayanamadim agladim ben aglayinca buyuk oglumda agladi sonra kizim sakinlesti

çünkü seni kullanıyor , ağlıyarak ,

ben bunu bu yaz kendi yiğenımde denedim genelde bütün çocuklarda denerim kendi kızımda da defalarca denedim ,
hepsi sustu , hee bunun tıpla bir ilgisi varmı bilmiyorum ama susmayan olmadı

Aynen bende oyleyim su an. ama benim kizim geceleri uyur yani sadece geceleri boyle.demekki 2 3 ay daha sabredecem :KK43:
Size dileyecegim tek sey sabir benim kiz gece,gündüz aglardi o dönemi hatırlamak bile istemiyorum gerçekten çok zordu sebebi yok yada bizde doktorlarda bulamadı nedenini
Umarım sizde en kısa sürede atlatırsınız bu dönemi
Çok şükür diğer bebeğim 1 yasina kadar ağlamadı bile öyle uslu bebekti benlik bu durum yoktu hiç kendimi suçlamadım kızımın derdini çözebilmek için çok uğraştım olmadı zamanla geçti ağlamalar

Doymuyor olabilir.sadece anne sütü mü alıyor.
Çocuk doktorları malesef bu durumlarda pek birşey anlamıyor, başka sıkıntıları varsa.
Benzetmek istemem ama benim oğlumda böyleydi, özel bir çocuk.
Ya da başka bir sıkıntısı da olabilir.
Doymadigini sanmiyorum anne sutu aliyor sadece.daha sanki yeni dogum yapmis gibiyim.emmiyor cunku fazla.genelde sinirleniyor birakiyor.sut fazlaligi bile var yani.diger turlu gayet iyi gibi gulmesi hareketleri hatta ayinin ustunde bile.10 gunlukken elimi bile takip ederdi.bilemedim yaa :(

çünkü seni kullanıyor , ağlıyarak ,

ben bunu bu yaz kendi yiğenımde denedim genelde bütün çocuklarda denerim kendi kızımda da defalarca denedim ,
hepsi sustu , hee bunun tıpla bir ilgisi varmı bilmiyorum ama susmayan olmadı
Deniyorum ama morariyor artik aglamaktan mecbur aliyorum.normalde aglamiyor yani nefessiz kaliyor

Kizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan :(
Tahmini doğması gereken tarih neydi bana bi söyleyin.

Haklisiniz ama yasadigimiz yerde uzman yok ve buradan 2 saat uzaklikta.arabayada binemiyoruz cunku arabada da ayni sekilde hickirarark agliyor genelde.arabada susturma seceneklerimde fazla olmadigi icin korkuyorum onunla yola cikmaya cesaretim yok yani.2 ayliktan beri hep aglar ama ben hep gazdandir dedim.simdi duzelmesi gerekirken yine ayni :KK43:ek gidaya bile baslamadim daha midesi hassas diye
arabada durmayan bebekle yolculuk nedir o kadar iyi bilirim ki
yalnız K Kuf arkadaşın belirtmek istediği katılarak ağlayınca bir sorununun olabileceği
6 aylık bir çocuk direk yatırınca katılarak ağlıyorsa şüphe çekebilir
normlade geceleri vs nasıl uyuyor yan mı yatırıyorsunuz?
eşinizden yardım alıp bir şekilde uzmana götürmelisiniz

Bu arada yaşadığınız yerde uzman yok ise size sağlık ocağı doktoru mu bişey yok dedi?

Kan ilacı veriyomusunuz,benimde kizim kan ilacina basladiktan sonra böyle aglamalari olmuştu,sonra doktorum 9. aya kadar kesmemi onermişti birakinca geçti o siddetli aglamalari

Kizim 6 aylik bu zamana kadarda cok huysuzdu.hep gaza bagladim ama artik 6 aylik oldu azaldi artik biter derken aglamalari iki uc gundur dahada siddetlendi.doktor hicbiseyi yok dedi.ozellikle yatirmak istedigim zaman yastiga koyunca bas bas bagiriyor hic bisekilde sakinlesmiyor.katiliyo resmen.uyutmuyum diyorum bu seferde durmuyor hic.katilana kadar agliyor.sadece kucakta gezdirince susuyo.yemek bile yapamiyorum bu yuzden.buyuk oglum 3 yasinda onunla bile ilgilenemiyorum.bu durum basina gelen varmi nasil gecer?simdi bile kucagimda yaziyorum kolum koptu tasimaktan :KK43:
sen ondan daha çok ağla
emın ol susmaya başlayacak
Bi kere ise yaramisti gerci :) dayanamadim agladim ben aglayinca buyuk oglumda agladi sonra kizim sakinlesti
Bende bebekken cok aglarmışım meğerse kemiklerim birbirine değiyomuş

victoryvivi victoryvivi 🙄🙄🙄

Dik durduğunda oturduğunda ağlamıyorsa yatırırken ağlıyorsa halâ gazdır

Sütünüz verimli olmayabilir, ki emmiyormuşta zaten doğru düzgün.
Ek gıda vaktiniz gelmiş zaten.
Ben öncelikli yine doymadığını düşünüyorum açıkçası.
Yine aynı sıkıntıları yaşarsanız daha uzman birinden yardım almakta fayda var.

Yok uyutmuyum diyorum oturtuyorum yada yuzustiu yatiriyom yinede durmuyor katilana kadar agliyor

Ortopedik bir problemi olabilir mi acaba? Bazı bebeklerde doğum sırasında veya sonradan problem oluşabiliyor. Halk arasında geğrek batması derler..

Bence hiç durmaması normal değil.
Bazı bebekler huysuzdur çok mızıldanır, ama bu bence farklı bir şey.
6 aylık bir bebek önüne koyulan şeyle bir kaç dakika oyalanabilir..
Bence bu konuda bir uzman görmeli.

Tahmini doğması gereken tarih neydi bana bi söyleyin.
arabada durmayan bebekle yolculuk nedir o kadar iyi bilirim ki
yalnız K Kuf arkadaşın belirtmek istediği katılarak ağlayınca bir sorununun olabileceği
6 aylık bir çocuk direk yatırınca katılarak ağlıyorsa şüphe çekebilir
normlade geceleri vs nasıl uyuyor yan mı yatırıyorsunuz?
eşinizden yardım alıp bir şekilde uzmana götürmelisiniz

Bu arada yaşadığınız yerde uzman yok ise size sağlık ocağı doktoru mu bişey yok dedi?
Normal.dogmasi gereken tarihte dogdu.yani erken dogum degil.ki oglum erken dogmustu ama hic aglamazdi.
Geceleri cok guzel uyuyor maasallah elhamdulillah.tek tesellim o zaten.devlet hastanesi doktoru birseyi yok dedi.yani profesor filan degildi.

Normal.dogmasi gereken tarihte dogdu.yani erken dogum degil.ki oglum erken dogmustu ama hic aglamazdi.
Geceleri cok guzel uyuyor maasallah elhamdulillah.tek tesellim o zaten.devlet hastanesi doktoru birseyi yok dedi.yani profesor filan degildi.
Atak haftasında mı onu hesaplayacaktım.
6 aylık bebekler büyük bir atak geçirir.
Büyük ihtimalle o dönemdesiniz.
Yatmaz ağlar hatta çığlık atar. Huysuz huzursuz olur.

Doymadigini sanmiyorum anne sutu aliyor sadece.daha sanki yeni dogum yapmis gibiyim.emmiyor cunku fazla.genelde sinirleniyor birakiyor.sut fazlaligi bile var yani.diger turlu gayet iyi gibi gulmesi hareketleri hatta ayinin ustunde bile.10 gunlukken elimi bile takip ederdi.bilemedim yaa :KK43:
Alerji olabilir mi acaba? Fazla emmiyor,katılarak ağlıyor,midesi hassas diyorsunuz.alerjik bir durumda olabilir o yüzden uzman birine götürün en azından aklınızda şüphe kalmaz. Yediğiniz birseyden dolayı reflu olabilir mesela reflu yastığı gibi birseyde uyutun olmadı.sonucta ağzı var dili yok ne derdi var anlatamaz biz her ihtimali düşünmeliyiz bu durumda.

Back
X