Kızımın doktoru

böyle olaylar oluyo günümüzde bu bi gerçek fakat bu yazılanlar bana hiç inandırıcı gelmedi mesajları arasında çelişkiler var, birde nasıl bi tesadüfse doktor komşu çıkıyo gerçekten ilginç:20:

bana da biri bunları anlatsa ben de inanmakta güçlük çekerdim... Ama gerçek, işimin gücümün arasında burada hikaye anlatacak değilim, inanın buna vaktim yok.

ne güzel yapmışsın, böyle şeyleri yapıp yapıp allah'ında arkasına sığınıp çıkmayın o zaman piyasaya. burada sana kim ne dese boş sen bunu kafaya koymuşsun o adamı aklından çıkartamıyorsun, hoşlanıyorsun vs her neyse işte. tüm fikirlere bir kılıf buluyorsun yok öyle yok böyle diyip çıkıyorsun işin içinden. ne demelerini bekliyorsun? helal be doktoru bulmuşsun kaçırma aman sakın bak kocanlada aşk evliliği yapmamışsın zaten mutsuzmuşsun da doğru yoldasın diyip kendine yandaş mı arıyorsun? seni cidden anlamakta zorluk çekiyorum. bir dediğin diğerini tutmuyor doktor da işi gücü bırakıp pencerede senin okula gidiceğin anı mı bekliyor onuda anlamadım nasıl bu kadar çok denk düşüyorsunuz ki? bir olur iki olur her gün her gün pencereye çıkıp bekleyecek hali yok ya bu adamın. eksik olanlar seni eksiye düşürücek şeyler bence onun için anlatmıyorsun. doktora açılanın sen olduğunu bile düşündüm ben şuan neden bilmiyorum. burada yansıttığına göre sen bir şey dememişsin tepkisizsin hep, sen bu kadar mesafeliyken yani bize o şekilde gösterirken ne yaptında bu adam sana böyle açılıverdi?

Evet ondan hoşlanıyorum ama ben açılmadım, sadece cesaret verdim. Camda beklemesine hiç gerek yok evden çıkış saatim hep aynı. Beni eksiye düşürecek birşey yok, hissettiklerimin dışında... Ondan hoşlanmam görmek istemem suç mu?

gokcekuzu kusura bakma gittikce sacmalamaya basladin bir boyle diyorsun bir oyle sende istiyorsun bukadar basit Aileni yik git o doktora:S burdaki kiz arkadaslar senin icin okadar yorum yaptilar cozum olarak ama sen hic birini bile cittiye almiyorsunsun birde bizden yardim istiyorsun. diyorsun Asik deliyim ama seviyorum diyorsun seven kisi asikta olur bunu daha oncede soylemistim. birak ya Allah askina seni zorla evlendirmediler ya gercekten konusmalarindan seninde o doktoru istetigin belli. bir aile daha yikilacak cok yazik olacak ben sadece kizin icin uzuluyorum.

evet hoşlanıyorum ama engel oluyorum...

böyle olaylar oluyo günümüzde bu bi gerçek fakat bu yazılanlar bana hiç inandırıcı gelmedi mesajları arasında çelişkiler var, birde nasıl bi tesadüfse doktor komşu çıkıyo gerçekten ilginç:20:

aynen sana katiliyorum ilk baslarda sadece kizimin doktoru denildi sonradan komsum cikti boyle devam vesayre...

evet hoşlanıyorum ama engel oluyorum...

nezamana kadar boyle yurutmeyi dusunuyorsun doktorlan sabahlari bulusup beraber ise gitmeler felan seni disarda beklemeler seninde bunlari yaptigi icin hosuna gidiyor ve oda bunu cok iyi biliyor yoksa oyle kolay degil evli bir kadini bos yerine rahatsiz etmek ama nezamana kadar boyle yurutmeyi dusunuyorsunki bir ara kocami seviyorum diyordun ama asik degilim bu nasil oluyor ya ama cok kotu yapiyorsun bir doktor icin degermi aileni yikmaya

Aslında zor bir durum,aşkın ne zaman geleceği belli olmuyor..Siz hatayı en başında sevmediğiniz biriyle evlenerek yapmışsınız....bence şu anda yapmanız gereken ya eşinizi ya da o adamı seçmek,çocuğunuzun geleceğini de düşünerek tabi..

eğer eşinizi seçerseniz,eşinize bu konuyu açın,onun sizi aldatması canınızı yakmadıysa sizinkide onunkini pek acıtmaz o zaman..gerekli olanları yapın,evimi taşırsınız,doktorumu değiştirirsiniz,ama mutlaka uzaklaşmanız lazım..

eğer diğer adamı seçerseniz,yine de eşinizle konuşun durumu anlatın,duygularıma engel olamıyorum,sana da ihanet etmek istemiyorum ayrılalım gibisinden..

ha bir seçim yapmazsanız ve bu durumda hayatınıza devam ederseniz ,vicdanınız sizi rahat bırakmaz(tabi varsa) mutlu olamazsınız,çocuğunuzu da iyi yetiştiremezsiniz,daha doğrusu bu psiklolojide yetiştirilen öğrenciden de çocuktan da hayır gelmez kimseye..daha kendinize güveniniz yok,dürüst değilsiniz..

tavrınız kesinlikle bir anneye yakışacak cinsten değil,oturaklı,ağır başlı biri değilsiniz..bir an önce kendinizi ve bu durumu düzeltin...

Son düzenleme:
aynı sitede imiş evlerimiz, benzetmiştim geçen gün birini ona ama bu sabah işe giderken emin oldum, karşılaştık, kızımın bir problemi olursa diye telefon numarasını verdi. Ben şimdi iyi doktor arayışındayım. Görmezsem unuturum elbette ama nasıl, ev de kendi evimiz taşınamayız ki

Telefon numarasıda var diye amann aramayın adamıı kimsenin huzurunuu kaçırmayın nede kendinizinnn

Son düzenleme:
Back
X