Kızımın masrafları

nafaka 2900 okul 3000+350 de kurs + her hafta ekstra birşey istiyorlar. geçen yöresel kıyafet istediler 500 tl daha da saymiyim.

Öyle özel okulda öğretmenim. Burslu okuyan öğrenciler mesela en çok bundan sorun yaşıyorlar. Sürekli ek masraf çıkıyor. Çocuğun kalemliği, suluğu bile marka e fiyatlar ona göre. Çocuklar birbirine özeniyor. Derken sadece okul ile bitmiyor tabiki. Ama tercihlerimiz ve elimizdekileri denkleştirmek zorundayız. Eski eşinizin söylemleri ikna olacağa benzemiyor. Siz elinizdekileri arttırmak için hukuki yola başvurun.

Blöf yapıyor tamam deyin çocuğu sana veriyorum bundan sonra herseyiyle sen ilgilen deyin görün o zaman nasıl çark ediyor

Evet öyle yapıcam bugün de cevap vermesini bekliycem duruma göre eğer ben karışmıyorum diyecek olursa tüm masraflarını çıkarıcam 1 aylık zaten kızıma yasal olarak verdiği para 1450 tl. 1450 tl yi bana veriyormuş. ben boşandığımızda kızıma 2000 tl nafaka istemiştim o anlaşma kağıdına 1000 kızıma 1000 bana yazdırmıştı. yani her türlü yükseltecek nafakayı hakim beni haklı bulur dimi?

Cocugun ihtiyaclarini ayni olarak yani mal olarak karsilamayi kabul eder mi? Misal cocugunuz kazagi begensin, babasi alsin. Ayakkabi begensin, babasi satin alsin, yoresel kiyafet ihtiyacini babasi gidersin gibi.

of valla bu adamla uğraşmaktan gına geldi muhattap olmamak için elimden geleni yapıyorum
İşte muhatap olmayım ona muhtaç olmayım tek başıma üstesinden geleyim diyerek ekmeğine yağ sürüyorsunuz ben olsam açık açık soylerim yetmiyor bu seninde çocuğun ya yardım edersin yada sen alıp bakarsın deyin

Cocugun ihtiyaclarini ayni olarak yani mal olarak karsilamayi kabul eder mi? Misal cocugunuz kazagi begensin, babasi alsin. Ayakkabi begensin, babasi satin alsin, yoresel kiyafet ihtiyacini babasi gidersin gibi.
Zaten öyle istiyorum. en son ona gittiğinde ihtiyaçları şunlar sen alırmısın demiştim,(kazak kot gibi) ayıp olmasın diye sanırım bitane ayakkabı almış göndermiş.

O hakimin bileceği iş.

yazdım bakalım cevabına göre hareket edicem dava açıcam eğer daha fazlasını yapamam derse.

Zaten öyle istiyorum. en son ona gittiğinde ihtiyaçları şunlar sen alırmısın demiştim,(kazak kot gibi) ayıp olmasın diye sanırım bitane ayakkabı almış göndermiş.
Isi yokusa surerse hic konusmak icin cabalamayin. Direkt nafaka arttirma talebinde bulunun

Haklısınız
O çocuk sizle düğün yapmadı ağaç kovugundan çıkmadı
Hani bunun hastayken beklemesi hani bunun manevi ilgisi

Son düzenleme:
gerçekten öyle inanılmaz bir insan. yani ne demek bana verirsen düzgün bir okula gönderirim yap babalık görevini çocuk zaten benimle gayet iyi, sen ona yapıcaksın bana mı yapıcaksın sanki.
Ona vermeden neden düzgün diye tabir ettiği bir okula göndermiyormus? Cocuk kendi evine gelince mi anlayacak baba olduğunu?

Cocugu alsa kendi mi bakacak, annesine baktiracak. Kac yasina gelmis babaanne cocuk bakmaya merakli degildir zaten. Eski esiniz salliyor. Bir sabah kalkip cocuga kahvalti hazirlayip, sacini toplayip okula gönderemez bile.

Cocugu alsa kendi mi bakacak, annesine baktiracak. Kac yasina gelmis babaanne cocuk bakmaya merakli degildir zaten. Eski esiniz salliyor. Bir sabah kalkip cocuga kahvalti hazirlayip, sacini toplayip okula gönderemez bile.
annesi de babası da öldü. bakabilecek kimsesi de yok :) çocuğu alsa hem okul masrafları hem bakıcı yada işte atıyorum eve geldiğinde yemek olsun diye bir kadın tutması lazım her türlü masrafları çoğalıcak zaten.

O zaman hic istemez ki. Hastayim 2 gun sende kalabilir mi diye blof yapin. Nasil yan cizecegini gorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…