Bem napicammmm(((((daha uyumadi (((bende bekkiyorum o uyusum ccikolata yiyicem dusa giricem:)))dinlenicm (
allahın gücüne gider.o kadar bebek hasreti çeken var siz uyumamasından şikayet ediyosunuz.iş dediğiniz de çikolata yemek mi?!
Tabiki degilalah olmayanlara da tattirsin almanca sinavim icin hazirlanmam lagzim dusa girmem lagzim..islerim olmasa.bemim cevremde cocuguyla benim kadsr vakit geciren kalitwli vakit cgeciren bi anne yok inamim..ama bemim gercek sorumun cevabi konumda var..tecrubeli annelerin yorumunu vekliyorum..saygilar
konuyu okumadım sadece son mesaja takıldı gözüm.Allah kolaylık versin
Ben bu yüzden çocuk istemiyorum ya.. Ne zor be! Valla ben bunaldım siz anlatırken pfAllah isteyenlere nasip etsin inşallah. Ama ben böyle örnekler gördükçe gittikçe soğuyorum çocuk fikrinden..
iyki benim annem degilsin
ve bende anne degilim ama anne olsaydim cocugumu düzenli bir sekilde temiz havaya cikarir bir iyice yorardim ki öglen uykusuna yatabilsin.. sonrada kendi islerimi hallederdim ve evet cocugu birazda yalniz olmaya alistirmak gerek .. hem kendine güveni gelir hemde en ufak birseyde hemen bocalamaz..
Ben bu yüzden çocuk istemiyorum ya.. Ne zor be! Valla ben bunaldım siz anlatırken pfAllah isteyenlere nasip etsin inşallah. Ama ben böyle örnekler gördükçe gittikçe soğuyorum çocuk fikrinden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?