Simdi burda topa tutulucami bilyorum ama..ben anneligimden suoem yok kizimi iyi yetistiriyorum!!yasima gore masallah bir metre boyu.iki yasinda oldugu halde herseyimden kistim ama kzimi yedirdim icirdim zmanimi hep ona versim obemim herseyim ama bi yerde hatami yaptim ne biraz kendi oynamali doye dusunuyorum.mesela parka gittigimizde karsi coxukta bisry hosuma gitmiyorsa bana yardim bakisi atiyor ..bende kendin yap diyorum:)))bana cok bagli.mcok kucuk ama bilmiyorum bu bormal mi inanin.ilk anne demeyi ogrendiginde nana diyordu ayrica ilk kelimesi mama ydi ..:))yemek yemeyi cok seviyor:))simdide aski olduk:)co tatli bi coculsabah kalkar beni uyandirmaz.uyanigim takip ederim napicak diye..basimda beni izler..oper gozumu acar acmazda aşcim gom kahvalti yapam:))))
Bunaldığınız için kendinizi suçlu hissetmeyin ,
Kimse anneliğinizi de sorgulayamaz ,
Aynı yollardan geçtik çoğumuz, benim oğlumda bir dakika ayrılmazdı peşimden
Yürüteci alır almaz beni evin heryerinde takip etmeye başlamıştı
Azıcık uyuduğunda ne yapacağımı şaşırırdım
Parkta çocukları oynarken bankta sohbet eden annelere özenirdim
Ama bu bir dönem ve geçiyor, bebeğimiz büyüyor, kreşe başladı ve benim dışımda oynayabileceği,
Keyif alacağı başkaları da olduğunu keşfetti
Büyüdükçe bazen benimde içinde olduğum fakat başkalarınında yer aldığı, kendi zevk aldığı bireysel oyunlara da daldığını farkettim
Kendi başına zaman geçirmeye başladı ve bu zaman gittikçe uzadı.
Şimdi 9 yaşında ve hala beraber vakit geçirmeyi , anne oğul günleri yapmayı seviyoruz.
Sizde geriye dönüp baktığınızda minik adımların sizi takip ettiği günleri özleyeceksiniz , şimdi size çok uzak gelse de