Kızımın yaşadığı hayal kırıklığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
B Began a dava acacakmişsınız ya onun konuya herkesin göreceği şekilde yazdığı mesajlara ki hakaret yok birşey yok sizin özelden attığınız hakaret içerikli mesaj ne olacak? Avukat kardeşiniz ne düşünüyor bu konuda? Hem suclusunuz hemde kardeşim avukat diye güçlü olmaya çalışıyorsunuz. Pes..

Özür dilerse düşüneceğim.

Lütfen çocuklarınıza anneciğim ,babacığım diye seslenmeyin.
Dur daha bunlar iyi günler.biraz büyüsün,6_7 yaşına gelsin ne laflar işitecek, ne azarlar yiyecek..örnek:kendi kızım

Ne alakasi var yahu.
Belki bu sebebp benim duygusal olmama etkendir dedim.
ama asla yansitmiyorum.
siz nasil anladiniz o lafimdan bu yorumu
O zaman düşüncelerinizi yazarak ifade edemiyorsunuz. Ben çocuğumu 4 yıl bekledim o yüzden çok hassasım, daha kıymetli demenin zıt anlamlısı, hemen hamile kalan anne aynı değeri vermiyordur demektir. Yine önyargı yani.
Evlat bu ya, her birimiz onlar için kendimizi parçalıyoruz. Ama saf sevgi başkasının çocuğuna da aynı kıymeti vermektir.

Evet akran zorbalığı yapan, güçsüzü ezen çocuklar var malesef. Ama hatalı her daim ebeveynleridir gözümde. Onlarla çözmeye çalıştım her zaman. Oğlumun yaşadıklarını yazsam zorbalık yapan çocuğa nasıl katlanabildiniz derdiniz. Çocuğunuzu bunlara hazırlamak için bırakın istenmesin, itilsin. Ancak bu şekilde sizin olmadığınız yerlerde kendini korumayı öğrenecek.

ya bırde dava acıcam sızınle mesajda ayrıntıları gorusucez ne demek oluyor onu anlamadım ?
sız sıkayetınızı edersınız su goruyorsanız hos hepimiz astıgmat olduk heralde goremedık sıze hakaret de neyse yetkılıler kazenden uyenın bılgısını ıster falan bu ısler boyle yurur
ben sana nasıl dava acacagımın ayrıntıları dıye mı uyeye mesaj atacaksınız :)

sakin olalım, belki avukat kardeşi bile yoktur..

Benim oğlan 2 yaşındayken herkeze vurma eğilimi vardı.Büyük küçük demeden..Çok ikaz ederdim kızardım ceza verirdim ama değişmezdi.Hatta birgün bebek arabasında uyuyan bebrğe doğru koştu ben peşinden koştum vurmasın diye .Bebeğin annesi sevecek sandı gülümsedi benim oğlana o da uyuyan bebeğe okkalı bir tokat attı. Ben kıpkırmızı tabi şok oldum .Şimdi napıcam dedim.Sonra bebeğin annesi biraz bozuldu ama hiç birşey demedi..Yani brnim nasıl koştuğumu ve üzüldüğümü de fark etmişti...Birkeresinde de kendi yaşlarında sokakta oynayan bir çocuğa vurdu ben naptın oğlum diye söylenirken çocuğun annesi vursun vursun iyi yaptı bu da önüne gelene vuruyor biride ona vursun da anlasın dedi.Ben yinede çok özür dilerim filan dedim..Ama tabi hep böyke kişiler olmadı .Çok laf edende oldu.Kızanda oldu..Sonra anaokulu öğretmeni bir arkadaşıma bu sorunu anlattım..O da senin ilgini çekmek için yapıyor ilgi çekmek istiyor dedi.Onunla oyun oyna sohbet et. Ama birine vurduğunda hiç tepki verme. Olumlu veya olumsuz birşey deme dedi..Ben dediğini yaptım Tabi bu arada bitilerine vurduğunda ben tepki vermeyip ilgilenmeyince insanlar ne duyarsız kadın öyle anneden böyle çocuk olur tabii diyolardı. Kimseye durumu anlatma fırsatım yoktu ..Nrysrki bu yöntem işe yaradı .Ve benden tepki alamayınca bu huyunu çok şükür bıraktı..Şimdi 11 yaşında ve çevresine çok duyarlı .Kimseye asla zarar vermez.Ablasını kıskandığı için böyle yapıyordu glb..Onunla daha çok ilgileneyim diye..Konuyla ilgisi varmı yokmu bilmiyorum ama bende böyle bir durumu mu paylaşmak istedim...

Bahsettiğiniz çocuk daha 5 yaşında. İsterseniz siz de ittirin haddini bildirin.

Ben çocuklara kizmam , ses yukseltmem , ayaktayken asla konuşmam.

Yazdıklarımdan bu dediğiniz nasıl çıkıyor anlayamadım.

Benim vuran bir çocuğum olsaydı başından ayrilmazdim , zarar verdiği anda anında müdahale ederdim. Bunu yazdım.

sakin olalım, belki avukat kardeşi bile yoktur..
Varda olabilir, şikayetçi de olabilir ki ortada birşey yok ama görüşücez falan demek çok saçma değil mi?

Kendisi parkta ki çocuğa ben diğer kızın annesiyim dediği gibi, ben konu sahibinin avukat kardeşiyim diye konuya dahil olacakmıs gibi bir hava estiriyor kardeşim avukat, görürsünüz siz

cidden yoruldum meslegimle yerlere dusurmeye calisanlardan.şurda siradan bir anne olarak konu acmisim,yok ogretmen hanim,yok siz egitimcimisiniz.

kadinin kadina yaptigi siddeti erkek yapmiyor.
hamile olmami soz konusu bile yapmiyorum ama onu bile hamile bayanla ugraşsammi diye yazip alaya devam ediyor.
burda bi gurup var ogretmrn dusmani.
ne zaman konu acsam hooooop meslegimle ezmeye calisiyorlar.ama yoruldum.
bu defa davami acip burdan paylasacacagim sonucu

siz cidden normal degilsiniz.gunkuk hayatta bisey olamamis burda olmaya çalişan ego tayminiyle nefes alan garipsiniz.
ciddeb aciyorum size.
alkislarinizi alip yasamaya devam edin burdan bakalim
Tüm yorumlarında bana hakaret var. Avukat kardeşim yok ama savcı tanıdığım var. Ona tüm yorumlarını çıktı olarak götüreceğim. Son yasayla beraber sanaldan hakaret/aşağılama/ithamın sonucu meslekten ihraca kadar gider mi soracağım.
Buyur hodri meydan.

Yok artik! Buyuk oglumla kiziniz ayni yastalar. Bazen benzer durumlar yasiyor, apartmandaki cocuklar ya da kuzen çocuklarıyla bir araya geldiginde kucuk oldugu icin oynamak istemiyorlar. Cunku onlarin oyunlarina ayak uyduramiyor. Hic bu kadar dramatize etmemistim. O anki mudahalenize degil, kendi icinizde yasadiginiz aciya anlam veremedim sadece. Belki cok duygusal bir aniniza denk gelmiştir, hamilesiniz sonucta. Bunlardan daha kötüleriyle karsilasabilir. Siz boyle buyuturseniz o daha kotu etkilenir. Herkesin onu simartmasini, her istediğini yapmasını beklemesine sebep olursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…