- 25 Eylül 2011
- 7.561
- 11.464
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
hayir belkide yoktur dediniz ya o yuzden yazdim.:)
bu kadar mı kendinizi ispatlama derdiniz var ?
üzüldüm..
sanal bir ortamda bir sürü insan bilmem kimi tanıyorum yazabilir değil mi ? hemen inanmamız mı lazım size ? bir ihtimal olarak söyledim.
mesajınızı açıp okumam bile, burada samimi bir arkadaşlık kurmadığım kimsenin instagram gibi özel yaşamına müdahil olmuyorum.
bir de güçlü vs diye vurguluyorsunuz.. napayım ? ben de mi korkayım başıma iş açarsınız diye :)
hayır öyleyse söyleyin de ben de gardımı alayım :)
oyle bir derdim yok.du. olay tazeydi etkilendim paylastim.bin pisman oldum.Tamam mükemmel anne al kizini cam kavanoza kat disariyi tanimasin hakkini aramayi ögrenmesin iyi kötüyü tanimasin mücadele etmeyi bilmesin gün gelip disari tek ciktiginda sudan cikmis balik gibi kalsin oki
e hani yazmadın?bekleyin
kaldiki kizmadim bile çocuga..Her hareketten değil , şiddetten söz ediyoruz.
Müdahale etmek zorunda.
burda sızı kımse meslegınızle elestırmedıcidden yoruldum meslegimle yerlere dusurmeye calisanlardan.şurda siradan bir anne olarak konu acmisim,yok ogretmen hanim,yok siz egitimcimisiniz.
kadinin kadina yaptigi siddeti erkek yapmiyor.
hamile olmami soz konusu bile yapmiyorum ama onu bile hamile bayanla ugraşsammi diye yazip alaya devam ediyor.
burda bi gurup var ogretmrn dusmani.
ne zaman konu acsam hooooop meslegimle ezmeye calisiyorlar.ama yoruldum.
bu defa davami acip burdan paylasacacagim sonucu
Neden öyle seslenilmemeli?
Bunu ben de soracaktım. Aşkım vs. demeyin diyorlar sanırım kimlik çatışması yaşamaması için acaba yine sebep aynı mı?
Iyi bir avukat hakaret edeni mağdur yapabiliyorsa vallahi bravo.Kardeşi çok güçlü bir avukat ama bu ayrıntıyı unutmayalım.
Konudan tamamen bağımsız sadece bu mesaja ben de yaşadığım bir örneği vermek istiyorum, sizi düşüncenizde haklı buluyorum, başkalarına vuran zarar veren bir çocuğum varsa asla yanından ayrılmam.Ben çocuklara kizmam , ses yukseltmem , ayaktayken asla konuşmam.
Yazdıklarımdan bu dediğiniz nasıl çıkıyor anlayamadım.
Benim vuran bir çocuğum olsaydı başından ayrilmazdim , zarar verdiği anda anında müdahale ederdim. Bunu yazdım.
yok sen onunda ekran görüntüsü nu alir paylasirsin.e hani yazmadın?
ver bilgileri.
Sonra sosyal medyada küfür günah başlarmışsınIyi bir avukat hakaret edeni mağdur yapabiliyorsa vallahi bravo.
Benim avukat arkadasim henüz cok guclu olamadi. Ben de onu bekliyorum bakalım kismet.
Tanımadığınız bir çocuğa psikolojik şiddetEger kalkmasaydım peşinden gidip bağirmaya belkide itmeye devam edecekti.böyle birşeye kusura bakmayın izin veremezdım.bağırmadım merak etmeyin.
olaydan 10 dakika sonra kızıma tost yedirdim uzaktan bizi izliyordu yanima çagirdim tost verdim hatta..
Halkı ayrımcılığa teşvik ve aşağılamadoğu insani daha sicak samimi,bati insani malesef öyle degil.yasadim bizzat.dogu insani bambaşka.
hakaretbayan boş insan
hakaret, aşağılamasiz cidden normal degilsiniz.gunkuk hayatta bisey olamamis burda olmaya çalişan ego tayminiyle nefes alan garipsiniz.
ciddeb aciyorum size.
alkislarinizi alip yasamaya devam edin burdan bakalim
bakin dava açacagim kişiyi uyardim,surekli meslegimle anneligimk assagalayip alay konusu yapti.kişkirtti anliyormusunuz.Iyi bir avukat hakaret edeni mağdur yapabiliyorsa vallahi bravo.
Benim avukat arkadasim henüz cok guclu olamadi. Ben de onu bekliyorum bakalım kismet.
yaşları gereği; somut öğrenme döneminde olan çocukların kafaları karışıyor ve kavram kargaşası yaşıyorlar...ismi ile seslenmeniz daha iyi zira o sizin anneniz değil.☺Neden öyle seslenilmemeli?
gecen bir cocuk bana tesekkur etti. rica ederim teyzecim dedim.. hayir hayir sen teyzesin ben teyze degiliimmm dedi.. anlamadi. ben de annen sana annecim diyor mu dedim. evet dedi. onun gibi ben de teyzeyim teyzecim diyorum dedim sustu. bilmem anladi bilmem anlamadi. 5,5-6 yasinda vardi cocuk. dediginiz cok dogru sanirim. hic duymamistim daha once. S Seul098Evet. Anne olan sensin ama çocuğa annecim diyorsun. Aile içi rol karmaşasına sebep oluyor bu durum.
kendi yazdigin kiskirtici mesajlarida alintilarmisin lütfenTanımadığınız bir çocuğa psikolojik şiddet
Halkı ayrımcılığa teşvik ve aşağılama
hakaret
hakaret, aşağılama
dm den attığın mesaj başlı başına davalık zaten.
bu mesajımı da ilet kardeşine.
görüşelim mutlaka.
Inan bana mübala ediyorsun bak baskasinin balyozunu görmeyen kendi tokmagini bilmem ne sanirmis bir annede birgun senin kizina bagirirsa ozaman empati yaparsin ciddi zarar vermedigi surece cocuklarla muhattap olmayin anneyi kisaca cocugun ebeveyni uyarin ha ise yaramadimi cocugunuzu birdaha asla o cocuklarla oynatmayin sana zarar veriyor oynamani istemiyorum arkadaslar birbirine zarar vermez kotu söz soylemez kullanmaz diyin ve izin vermeyin ben okulu degistirdim mobing yuzunden ama hic cocuklarla konusmadim aile grubuna yazdim kadinda cok cabaladi ama cocuk anlamadi degistirdim bende ohhh rahatladik ailecek sukuroyle bir derdim yok.du. olay tazeydi etkilendim paylastim.bin pisman oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?