Kızımın yaşadığı hayal kırıklığı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayir belkide yoktur dediniz ya o yuzden yazdim.
sizinle bir derdim yok sadece var oldugunu dogru soyledigimi paylastim

burda sızı kımse meslegınızle elestırmedı
eger deselerdı kı ayy sende ogretmensen eger ! , o kadar okudun ola ola bu mu oldun falan deselerdı haklısınız ama oyle bırsey yok
arkadaslar sıze o kadar egıtım aldınız aslında sızın daha ıyı bılmenız gerek cocukla nasıl konusulacagını minvalınde soyledıler.

burda hepımız zaman zaman elestırıldık
kısılıge hakaret tacız falan olmadıgı surece ınsanları yormanın kurumları mesgul etmenın de suc olması gerektıgını dusunuyorum ben
ona kızayım gıdıp dava acayım durumu her yasal hakkı gayrı sekılde kullanmaya calısmak da suc olmalı
yazılan dılekcelere yorulan katiplere yazık

ona bakarsak sızde bana daha once bır konuda agır konusmustunuz mesela
hıc unutmuyorum dalga gecmıstınız ama sımdı o yorumunuzu bulmaya usenırım hıc sormayın ugrasamam ben ama olanı soyluyorum
ama bakın ben sıze nasıl sakın yaklasıyorum degıl mı

Konudan tamamen bağımsız sadece bu mesaja ben de yaşadığım bir örneği vermek istiyorum, sizi düşüncenizde haklı buluyorum, başkalarına vuran zarar veren bir çocuğum varsa asla yanından ayrılmam.
Yeğenim bir buçuk yaşındayken parka götürmüştük, sanırım 3-4 yaşlarında bir çocuk koşarak geldi ve bir anda yeğenimi itekledi yere düşürdü, yeğenim kafasını çarptı çok ağladı, çok daha kötü şeyler de olabilirdi parkın demirlerine çarpıp ağır yaralanabilirdi.
Hemen etrafıma baktım annesini aradım kızmak için ama göremedim çünkü annesi hiç parkı bile görmeyen bir masaya gitmiş çay içip sohbet ediyordu, normalde asla yapmam ama ben de çocuğa bağırmaya başladım sırf annesi duyup gelsin diye, tabi ben bağırınca annesi hemen koştu geldi yüzsüz “ayy bu çocuk böyle işte herkese vuruyor kusura bakmayın”dedi, kadına da bir sürü laf saydım, çocuğun başkalarına zarar veriyorsa gözün üstünde olacak dedim aşırı sinirlendim cidden o an olabilecekleri düşündükçe.
Çocuk bilmez yapar ona bir şey diyemem ama anne çocuğunun başından ayrılmayacak.

Şimdi ben de anneyim, 15 aylık kızım var, benzer şey dün biz yaşadık, kızım 3-4 yaşlarında bir çocuğun yanında gitti, çocuk da kızıma doğru geldi ve bir anda vurdu ve itekledi, kızım çok korktu şaşkın şaşkın bana baktı, tepki vermemek için zor tuttum kendimi, abi sana şaka yaptı dedim bilmiyorum doğru mu yaptım. Baktım annesi nerde diye, annesi telefonda konuşuyor çocuğu görmüyor bile, vurduğunu görünce de “ay bugün de buna bi haller oldu herkese vuruyor”dedi konuştuğu kişiye

Tanımadığınız bir çocuğa psikolojik şiddet

doğu insani daha sicak samimi,bati insani malesef öyle degil.yasadim bizzat.dogu insani bambaşka.
Halkı ayrımcılığa teşvik ve aşağılama
bayan boş insan
hakaret
siz cidden normal degilsiniz.gunkuk hayatta bisey olamamis burda olmaya çalişan ego tayminiyle nefes alan garipsiniz.
ciddeb aciyorum size.
alkislarinizi alip yasamaya devam edin burdan bakalim
hakaret, aşağılama

dm den attığın mesaj başlı başına davalık zaten.

bu mesajımı da ilet kardeşine.

görüşelim mutlaka.

Iyi bir avukat hakaret edeni mağdur yapabiliyorsa vallahi bravo.
Benim avukat arkadasim henüz cok guclu olamadi. Ben de onu bekliyorum bakalım kismet.
bakin dava açacagim kişiyi uyardim,surekli meslegimle anneligimk assagalayip alay konusu yapti.kişkirtti anliyormusunuz.
ben sadece okulda ogretmenim.mukemmel bir anne olmak gibi cabamda yok.
elbet hatalarim oluyor ki buraya hep yazıyorum.
Ben haksiz oldugumu hic dusunmuyorum.
etki tepki meselesi.
ben davami acacagim.hakliya haksiza artik mahkeme karar verir

Evet. Anne olan sensin ama çocuğa annecim diyorsun. Aile içi rol karmaşasına sebep oluyor bu durum.
gecen bir cocuk bana tesekkur etti. rica ederim teyzecim dedim.. hayir hayir sen teyzesin ben teyze degiliimmm dedi.. anlamadi. ben de annen sana annecim diyor mu dedim. evet dedi. onun gibi ben de teyzeyim teyzecim diyorum dedim sustu. bilmem anladi bilmem anlamadi. 5,5-6 yasinda vardi cocuk. dediginiz cok dogru sanirim. hic duymamistim daha once. S Seul098

Ya hanimlar, kadın onun için üzücü bir anı paylaşmış. Bir anne olarak uzulmekte haklı da. Belki hamilelikten belki duygusal bir insan olmasından çok icerlemis. Konuyu nerelere getirdiniz yahu?

oyle bir derdim yok.du. olay tazeydi etkilendim paylastim.bin pisman oldum.
Inan bana mübala ediyorsun bak baskasinin balyozunu görmeyen kendi tokmagini bilmem ne sanirmis bir annede birgun senin kizina bagirirsa ozaman empati yaparsin ciddi zarar vermedigi surece cocuklarla muhattap olmayin anneyi kisaca cocugun ebeveyni uyarin ha ise yaramadimi cocugunuzu birdaha asla o cocuklarla oynatmayin sana zarar veriyor oynamani istemiyorum arkadaslar birbirine zarar vermez kotu söz soylemez kullanmaz diyin ve izin vermeyin ben okulu degistirdim mobing yuzunden ama hic cocuklarla konusmadim aile grubuna yazdim kadinda cok cabaladi ama cocuk anlamadi degistirdim bende ohhh rahatladik ailecek sukur

Kızınızın büyüdüğünü ve ilk kalp ağrısını yaşadığını düşünemiyorum.
Bu kadar koruyup kollarsanız popülasyonda ayakta kalamaz.
Hamilesiniz ve duygusalsınız diye düşünmek istiyorum

ya bence konuyu karsılıklı uzatmayın hanımlar
konu baska yere geldı gercekten gerek yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…