- 25 Eylül 2011
- 7.561
- 11.464
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Kadinin kadina yaptigi psikolojik şiddetin ornegi bu konu..bu yuzden dava açacagim.Ya hanimlar, kadın onun için üzücü bir anı paylaşmış. Bir anne olarak uzulmekte haklı da. Belki hamilelikten belki duygusal bir insan olmasından çok icerlemis. Konuyu nerelere getirdiniz yahu?
diğer anneleri ilgisiz ve kötü olmakla suçladın.bakin dava açacagim kişiyi uyardim,surekli meslegimle anneligimk assagalayip alay konusu yapti.kişkirtti anliyormusunuz.
ben sadece okulda ogretmenim.mukemmel bir anne olmak gibi cabamda yok.
elbet hatalarim oluyor ki buraya hep yazıyorum.
Ben haksiz oldugumu hic dusunmuyorum.
etki tepki meselesi.
ben davami acacagim.hakliya haksiza artik mahkeme karar verir
Küçük bir detay önce savcının bu tiyatroya ikna olması gerekiyor. Savcılar mızıkçılık işlerine bakmıyor inanın çoook yoğunlar ülke suç fabrikası adeta. Yani beni forumda ittiler kaktılar tüü kaka dediler demeniz hadi hobaa hadii toplansın tüm ağır ceza reisleri kırsın kalemi diye heyecanlanmıyorlar. Güçlü avukat bu detayları biliyordur inşallah.bakin dava açacagim kişiyi uyardim,surekli meslegimle anneligimk assagalayip alay konusu yapti.kişkirtti anliyormusunuz.
etki tepki meselesi.
onu da sen yap.kendi yazdigin kiskirtici mesajlarida alintilarmisin lütfen
Dava acabilirsiniz. Böyle bir hakkiniz var.bakin dava açacagim kişiyi uyardim,surekli meslegimle anneligimk assagalayip alay konusu yapti.kişkirtti anliyormusunuz.
etki tepki meselesi.
Kadinin kadina yaptigi psikolojik şiddetin ornegi bu konu..bu yuzden dava açacagim.
ne ogretmenligim kaldi ne anneligim.
Kiyamam kız canım benim.hayat bu canım işte.uzulerek, canları yanarak öğreniyorlar maalesefTüm gün gözümün önünde o hali gitmedi.
yazıp ferahlamak istedim.
Parka gitti bugün.
1 ay sonra 3 yaşına girecek kızım.
inanılmaz arkadaş canlısı..Biz normalde zorunlu görev nedeniyle doğuda yaşıyoruz.
Şu ara tayin işlemlerimiz için batıdan ev aldık o işleri halletmek için tayin olduğumuz şehirdeyiz.
Neyse.
Doğuda küçük bir yerde yaşadığımız için hiç böyle bir durum yaşamadı kızım.Parkta herkes oynar eder sıcak kanlılar..
Parkta bir kız vardı 5 yaşlarında.onun yanına gitti gülümseyerek.
Bir iki takip etti o ne yaptıysa neye bindiyse onu yaptı..
Onla oynamaya çalışıyor yavrum.
sonra kızın kendi arkadaşı geldi.
Gelince kızımı itti ve bağirdi "git beni rahatsız etme peşimdende gelme" dedi.
kızımın o anki hali arkasına dönüp koşarak gidişi gözümün önünden gitmiyor.
Kalktım niye böyle yaptım,ben o ittigin kizin annesiyim.
o senden çok küçük seninle sadece oynamak istedi.Neden korkutuyosun diyince kaçtı kızda uzaklaştı.
Kızıma dedimki o abla sana neden kızdı,beni istemedi dedi.
Yaşıtların sana kızarsa sende cevap ver susma annecim dedim.
Bu hayata bir çocuk hazırlamak çok zor.
Bilmiyorum..benmi çok hassasım ama cidden çok üzüldüm o haline çok masumdu
olay öyle degil yazilanlar duruyor.diğer anneleri ilgisiz ve kötü olmakla suçladın.
mükemmel anneyim, herkes çocuğumu över dedin.
beni ve birkaç arkadaşı da aynı şekilde nitelendirdin.
şimdi çevir kazı yanmasın yapıyorsun.
tam olarak yasasigim bu malesef.Bu forumda ilk yorumlar nasıl başlarsa hep aynı tarz tepkiler devam ediyor sayfalarca.
Yapilanin yanlış olduğunu söylemek yeterli oysa.
Mesleğinden, geçmiş mesajlarından , konularından vurup konuyu alaya alarak devam ettirmek kime kâr katıyor ?
Ha birde şu var , eğer tanidiksa konuyu açan, en ağır konuda bile yumuşatarak, sohbet ederek fikir beyan ediliyor.
Tanıdık değilse , tayfası azsa vay haline konu sahibinin.
Günlük stres atma konusu haline dönüyor .
benim tayfam yok. şurada bir kişiyle bile samimi değilim. kk dışında hiç kimse ile ne bağım var ne başka bir şey.Bu forumda ilk yorumlar nasıl başlarsa hep aynı tarz tepkiler devam ediyor sayfalarca.
Yapilanin yanlış olduğunu söylemek yeterli oysa.
Mesleğinden, geçmiş mesajlarından , konularından vurup konuyu alaya alarak devam ettirmek kime kâr katıyor ?
Ha birde şu var , eğer tanidiksa konuyu açan, en ağır konuda bile yumuşatarak, sohbet ederek fikir beyan ediliyor.
Tanıdık değilse , tayfası azsa vay haline konu sahibinin.
Günlük stres atma konusu haline dönüyor .
Anneleri ortada yoktu diye defalarca dediniz yapmayın lütfen. Basbaya annelikten vurdunuz. Hatta üşüyenprensese de siz de böyle bir annesiniz dediniz.olay öyle degil yazilanlar duruyor.
bikac kisi cocugun annesini sordu annesi ortamda yoktu dedim.
asla onlar kotu annedir demedim.
sonra cocugunu prenses gibi yetistirme dediler
degil cevremdekiler over bu konuda guzel yetiştiriyor sun derler diye bikac ornek verdim.
aslinda dusundukleri gibi olmadigimi vurguladim.
ama ben hatalarimida hep yazdim bu platforma.
hic mukemmel anne olmak gibi bir cabam olmadi.dogruyuda yanlisida ogrenecek elbet.
birseyi ceviren varsa oda sizsiniz
benim tayfam yok. şurada bir kişiyle bile samimi değilim. kk dışında hiç kimse ile ne bağım var ne başka bir şey.
dm arkadaşım dahi yok.
ancak konu sahibi hatasını anlamak yerine konuda geçen çocukları, anneleri ve kk kadınlarının anneliklerini yererse toplu tepki alması normal.
üstüne, kızını düşünen hassas anne rolü yapıp, kadın kadının düşmanı ajitasyonuna sığınırken bir hemcinsine dm den hakaret etmesi, avukat kardeşiyle korkutacak kadar küçülmesi tamamen KENDİ HATASI, kk kadınlarının değil.
Konudan tamamen bağımsız sadece bu mesaja ben de yaşadığım bir örneği vermek istiyorum, sizi düşüncenizde haklı buluyorum, başkalarına vuran zarar veren bir çocuğum varsa asla yanından ayrılmam.
Yeğenim bir buçuk yaşındayken parka götürmüştük, sanırım 3-4 yaşlarında bir çocuk koşarak geldi ve bir anda yeğenimi itekledi yere düşürdü, yeğenim kafasını çarptı çok ağladı, çok daha kötü şeyler de olabilirdi parkın demirlerine çarpıp ağır yaralanabilirdi.
Hemen etrafıma baktım annesini aradım kızmak için ama göremedim çünkü annesi hiç parkı bile görmeyen bir masaya gitmiş çay içip sohbet ediyordu, normalde asla yapmam ama ben de çocuğa bağırmaya başladım sırf annesi duyup gelsin diye, tabi ben bağırınca annesi hemen koştu geldi yüzsüz “ayy bu çocuk böyle işte herkese vuruyor kusura bakmayın”dedi, kadına da bir sürü laf saydım, çocuğun başkalarına zarar veriyorsa gözün üstünde olacak dedim aşırı sinirlendim cidden o an olabilecekleri düşündükçe.
Çocuk bilmez yapar ona bir şey diyemem ama anne çocuğunun başından ayrılmayacak.
Şimdi ben de anneyim, 15 aylık kızım var, benzer şey dün biz yaşadık, kızım 3-4 yaşlarında bir çocuğun yanında gitti, çocuk da kızıma doğru geldi ve bir anda vurdu ve itekledi, kızım çok korktu şaşkın şaşkın bana baktı, tepki vermemek için zor tuttum kendimi, abi sana şaka yaptı dedim bilmiyorum doğru mu yaptım. Baktım annesi nerde diye, annesi telefonda konuşuyor çocuğu görmüyor bile, vurduğunu görünce de “ay bugün de buna bi haller oldu herkese vuruyor”dedi konuştuğu kişiye
ilk cevaplar epey destekleyici zaten bakarsaniz. film bir yerde koptu..Ya hanimlar, kadın onun için üzücü bir anı paylaşmış. Bir anne olarak uzulmekte haklı da. Belki hamilelikten belki duygusal bir insan olmasından çok icerlemis. Konuyu nerelere getirdiniz yahu?
benim tayfam yok. şurada bir kişiyle bile samimi değilim. kk dışında hiç kimse ile ne bağım var ne başka bir şey.
dm arkadaşım dahi yok.
ancak konu sahibi hatasını anlamak yerine konuda geçen çocukları, anneleri ve kk kadınlarının anneliklerini yererse toplu tepki alması normal.
üstüne, kızını düşünen hassas anne rolü yapıp, kadın kadının düşmanı ajitasyonuna sığınırken bir hemcinsine dm den hakaret etmesi, avukat kardeşiyle korkutacak kadar küçülmesi tamamen KENDİ HATASI, kk kadınlarının değil.
kurban olayım üşüyen demeAnneleri ortada yoktu diye defalarca dediniz yapmayın lütfen. Basbaya annelikten vurdunuz. Hatta üşüyenprensese de siz de böyle bir annesiniz dediniz.
Siz de annelikten vurdunuz burada.
Sizi annelikten vurdularsa siz de yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?