- 25 Eylül 2011
- 7.561
- 11.464
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
burda bikac kisiye yanlis konusup uzdugumu hatirliyorum.burda sızı kımse meslegınızle elestırmedı
eger deselerdı kı ayy sende ogretmensen eger ! , o kadar okudun ola ola bu mu oldun falan deselerdı haklısınız ama oyle bırsey yok
arkadaslar sıze o kadar egıtım aldınız aslında sızın daha ıyı bılmenız gerek cocukla nasıl konusulacagını minvalınde soyledıler.
burda hepımız zaman zaman elestırıldık
kısılıge hakaret tacız falan olmadıgı surece ınsanları yormanın kurumları mesgul etmenın de suc olması gerektıgını dusunuyorum ben
ona kızayım gıdıp dava acayım durumu her yasal hakkı gayrı sekılde kullanmaya calısmak da suc olmalı
yazılan dılekcelere yorulan katiplere yazık
ona bakarsak sızde bana daha once bır konuda agır konusmustunuz mesela
hıc unutmuyorum dalga gecmıstınız ama sımdı o yorumunuzu bulmaya usenırım hıc sormayın ugrasamam ben ama olanı soyluyorum
ama bakın ben sıze nasıl sakın yaklasıyorum degıl mı
Ayy pardonkurban olayım üşüyen deme
binlerce uye var. kim nasil kanka oluyor burada? nasil samimiyet kuruyorlar? tayfa oluyorlar? benim net olabilmem ve derdimi kolay paylasabilmem anonim isimle yazmamdan ileri geliyor. gecen gun bir uye hangi ulkede oldugumu sordu cevap vermeyi tercih etmedim. az bucuk taniyan bile ciksin istemem. arkadaslik kurulmali mi burada gercekten?Bu forumda ilk yorumlar nasıl başlarsa hep aynı tarz tepkiler devam ediyor sayfalarca.
Yapilanin yanlış olduğunu söylemek yeterli oysa.
Mesleğinden, geçmiş mesajlarından , konularından vurup konuyu alaya alarak devam ettirmek kime kâr katıyor ?
Ha birde şu var , eğer tanidiksa konuyu açan, en ağır konuda bile yumuşatarak, sohbet ederek fikir beyan ediliyor.
Tanıdık değilse , tayfası azsa vay haline konu sahibinin.
Günlük stres atma konusu haline dönüyor .
Kadinin kadina yaptigi psikolojik şiddetin ornegi bu konu..bu yuzden dava açacagim.
ne ogretmenligim kaldi ne anneligim.
Konu sahibini tanımıyorum , konudan bagimsiz yazdım bir önceki mesajımı.
Hep böyle oluyor , tek şahıs üzerinden yazmadım.
Konuda yanlışlar var evet ama bu yanlışlar içerisinde çok yanlış yapan annelerde var.
Şiddete meyilli olan çocukların tepesinde dursunlar. Yardım alınsın, konuşsunlar.
Şiddet gösterdiginde o anda müdahale edilsin.
Konu sahibinin yanlışlarının yanında bazı mesajlarda verilebilir.
Ancak herkes yuklenmeyi seciyor.
Sizde boyle dusunen bi annesiniz o zaman anlaminda soyledim.Anneleri ortada yoktu diye defalarca dediniz yapmayın lütfen. Basbaya annelikten vurdunuz. Hatta üşüyenprensese de siz de böyle bir annesiniz dediniz.
Siz de annelikten vurdunuz burada.
Sizi annelikten vurdularsa siz de yaptınız
Önce siz dediniz onu, sonra o üye de inşallh gerçekten karşılaşmazlar gibi bir şey dedi.Sizde boyle dusunen bi annesiniz o zaman anlaminda soyledim.
durul dururken ins cocugum sizin cocougunuzla bir araya gekmez diyip benim anneligimi yeren kendi anneligini mukemmel gosteren kendisi degilmiydi peki
yok yahu est. başkasıyla karıştırsan sorun yok daAyy pardon
O apayrı biriydi özür dilerim gerçekten
O kadar kimseyle samimi değilim burda
Degilmi? ama yok gunluk streslerini atmalari lazim.Yavvv olay nerelere nerelere gelmiş..arkadaşlar ,küçük olan çocuk daima ezilir..şimdi orada 8 yaşında çocuk olsa idi o 5 yaşındakini ezerdi. Bende çok yaşadım parklarda.Allahtan 6.5 yaşında oldu da kendinii ezdirmiyorbende üzülürdüm.mesela kızım 4.5 yaşında yarım yamalak konuşuyordu.laf yetiştiremezdi. .onun yerine ben laf yetiştirirdim çocuklara
Konu sahibi neden oynamıyorsun diye sormuş ne var yani bunda.sizde büyütmeyin
Bildim bildimyok yahu est. başkasıyla karıştırsan sorun yok dao da ayrı bir kafa en güzel en harika benim tüm erkekler bana aşık modunda, ondan hassas noktam
egitimci bir insan bilir ki bes yasindaki cocuk mantikli bir cevap veremez boyle bir cumleye. cunku yaptiginin mantigi yok. su sebepten senin kizinla oynamak istemedim teyzecim demez herhalde.. cocuk iste cani oyle istedi. konu sahibi kizini alip yanlarina gidip dogal bir ortamda oyun kurup onlari birbirine kaynastirabilirdi. hadi kizima ablalik yap diyebilirdi. epey cikismis gibi anlatti kendi cevaplarinda. cocugum sonradan oldu uzerine titrerim mealinde konusunca da film koptu burada..Yavvv olay nerelere nerelere gelmiş..arkadaşlar ,küçük olan çocuk daima ezilir..şimdi orada 8 yaşında çocuk olsa idi o 5 yaşındakini ezerdi. Bende çok yaşadım parklarda.Allahtan 6.5 yaşında oldu da kendinii ezdirmiyorbende üzülürdüm.mesela kızım 4.5 yaşında yarım yamalak konuşuyordu.laf yetiştiremezdi. .onun yerine ben laf yetiştirirdim çocuklara
Konu sahibi neden oynamıyorsun diye sormuş ne var yani bunda.sizde büyütmeyin
benden mi bahsediyorsunuz ? o cümleyi yazan sizsiniz hanımefendiSizde boyle dusunen bi annesiniz o zaman anlaminda soyledim.
durul dururken ins cocugum sizin cocougunuzla bir araya gekmez diyip benim anneligimi yeren kendi anneligini mukemmel gosteren kendisi degilmiydi peki
hayir ben o yorumu baskasina yazdim.Önce siz dediniz onu, sonra o üye de inşallh gerçekten karşılaşmazlar gibi bir şey dedi.
Sakinleşip bir bakın geriue bence
O yoruma cevap veren ben değilim :)Önce siz dediniz onu, sonra o üye de inşallh gerçekten karşılaşmazlar gibi bir şey dedi.
Sakinleşip bir bakın geriue bence
ben o yorumu baska kullaniciya yazdim lutfen bakin.benden mi bahsediyorsunuz ? o cümleyi yazan sizsiniz hanımefendiçocuğum sizin çocuklarınzla karşılaşmasın inş dediniz. Ben de amin dedim bı da mı suç ? diyemez miyim ? siz insanların çocuklarına hakaret edebilirsiniz de ben amin diyemem mi ? üzgünüm kısa süreli hafızanızda bir sıkıntı var sanırım o cümleyi kuran da sizsiniz biz değiliz.
Yıldı kadın yıldıAyy pardon
O apayrı biriydi özür dilerim gerçekten
O kadar kimseyle samimi değilim burda
hayir ben o yorumu baskasina yazdim.
ufurukten prenses alintilayip yazdi bana.
lutfen bakin.
cok uzerime gelindi.
cocugun anneleri nerdeydi keske ona soylesydiniz diyenlere hayir ortada yoktu dedim ne var bunda.
kaldiki bu zamanda parkta 5 yasindaki cocugun tek kalmasini dogrumu buluyosunuz.
evet bu kisinin anneligini sorgularim kusura bakmayin.
ustelik boyle bi zamanda
Sizde boyle dusunen bi annesiniz o zaman anlaminda soyledim.
Olay sizin anlmak istediginiz gibi olmadi.
neyse uzatmayacagim.insallah sizin yetistirdiginiz cocuklarinizla kizim ilerde hic bi araya gelmez
demekki sizde öyle bi annesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?