- 30 Eylül 2019
- 843
- 1.570
- 63
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Ben ne zaman okusam bi öğretmen ve ne biçim öğretmensin sen muhabbeti var. O yüzden yazmak istedim. Öğretmenlere karşı ekstra bi durum gibi geliyor.Bu sanki öğretmenlikle alakalı değil de genelde meslek sahibi kadınlar güçlü görüldüğü için ona bir tepki. Ben ilk foruma geldiğim yıllarda bir üye vardı. Kendisi doktordu ama eşiyle sürekli sorun yaşıyordu. Ona da sizin doktor olduğunuzdan şüpheliyiz yazılmıştı. Yalan yok ben de aynı şeyi düşünmüştüm.
Elbette :)
ne kadar güldüm yaNe demek bu?
Ben cok az banlandim. Simdi siz bana laf mi soktunuz? Bu burada kalmaz, simdi avukat arkadasimla görüşüyorum hemen. Cok guclu degil, yeni basladi sayilir ama bir bakalim.
dr kocasıyla sorun yaşayamaz diye değildir tabii ki . dr olacak kapasiteye sahip birisi neden mantıklı düşünme mekanizmasını çalıştırmıyor diye.Bu sanki öğretmenlikle alakalı değil de genelde meslek sahibi kadınlar güçlü görüldüğü için ona bir tepki. Ben ilk foruma geldiğim yıllarda bir üye vardı. Kendisi doktordu ama eşiyle sürekli sorun yaşıyordu. Ona da sizin doktor olduğunuzdan şüpheliyiz yazılmıştı. Yalan yok ben de aynı şeyi düşünmüştüm.
Aslında amacım prens ve prenses yetiştirmekten ziyade efendi ve hanımefendi bireyler olmasıBu zamana prens ve prensesler yetiştirmek sanki dış dünyada onları biraz daha zorluyor.. Üzülerek belirtmek istiyorum fakat bu böyle..Zarif..kibar.. Evlat yetiştirmek dış dünyada hayatlarını zorlaştırıyor..
Meselelerini kendisinin halledemeyeceğini, sizin arkanıza sığınması gerektiğini öğretiyorsunuz.Tüm gün gözümün önünde o hali gitmedi.
yazıp ferahlamak istedim.
Parka gitti bugün.
1 ay sonra 3 yaşına girecek kızım.
inanılmaz arkadaş canlısı..Biz normalde zorunlu görev nedeniyle doğuda yaşıyoruz.
Şu ara tayin işlemlerimiz için batıdan ev aldık o işleri halletmek için tayin olduğumuz şehirdeyiz.
Neyse.
Doğuda küçük bir yerde yaşadığımız için hiç böyle bir durum yaşamadı kızım.Parkta herkes oynar eder sıcak kanlılar..
Parkta bir kız vardı 5 yaşlarında.onun yanına gitti gülümseyerek.
Bir iki takip etti o ne yaptıysa neye bindiyse onu yaptı..
Onla oynamaya çalışıyor yavrum.
sonra kızın kendi arkadaşı geldi.
Gelince kızımı itti ve bağirdi "git beni rahatsız etme peşimdende gelme" dedi.
kızımın o anki hali arkasına dönüp koşarak gidişi gözümün önünden gitmiyor.
Kalktım niye böyle yaptım,ben o ittigin kizin annesiyim.
o senden çok küçük seninle sadece oynamak istedi.Neden korkutuyosun diyince kaçtı kızda uzaklaştı.
Kızıma dedimki o abla sana neden kızdı,beni istemedi dedi.
Yaşıtların sana kızarsa sende cevap ver susma annecim dedim.
Bu hayata bir çocuk hazırlamak çok zor.
Bilmiyorum..benmi çok hassasım ama cidden çok üzüldüm o haline çok masumdu
3 yaş ve 5 yaş çocuğu arasındaysa şiddet değildir evet. Kötü sonuçlar doğurabilirdi, ama konu sahibi zaten çocuğunun yanındaymış, çocuğunu tutup uzaklaştırması gereken kendisi. Hepimiz kendi çocuklarımızdan sorumluyuz. Bir parkta yarım saat gördüğümüz bir çocuğun (hatta biz görmedik bile, taraflı bir şekilde konu sahibinin anısını okuduk sadece) şiddete meyilli olup olmadığını anlamak mümkün mü sizce?
yukarida bir yerde dedim. hukukcu yakini olan hanim ozguveni bu.. bir de bu bahsettiginiz gucu kendinde bulmasa konu sahibi gidip zaten bes yasindaki cocuk kizimi niye uzdunun pesine dusmez.. cocuk der gecer.
Amerikali lari bir konuda takdir ederim ve kendi hayatima da uygulamaya calisirim.Adamlar kendileriyle ,hayatla dalga geçip hiçbir seyi fazla büyütmezler.Bizi meslegimizden cok vururlar konu sahibi.Inanin olüm ve hastalik disinda hiçbirşeyi abartip buyutmeye gelmiyor bu hayatta.Hassas bi insansiniz ,hamilelik de tetiklemiş belli.Keşke kapatin dediginizde konu kapatilsaydi ben burda site yönetiminin de eksigi oldugunu düsunuyorum.Kendinizi cok fazla yordunuz boyle bi mecra için.Sizin basit park olayi oldu size koskoca bir dava dosyasi.Yorumcu arkadasin da kendi yorumu ,düşuncesi ,tarzidir .Sonucta tanimiyoruz.
Evet ben de şaşırdım kaldım yorumlara. Benim çocuğum iteklense elbette ben de tepki gösteririm, uyarırım. Dışlamak ayrı bir şey ittirmek ayrı bir şey. 2 buçuk yaşındaki çocuk beni ittirme diyemez ki. Elbette annesi onun yerine konuşacak.Çocuğum iteklense bende uyaririm. Bu yüzden objektif cevap veremeyeceğim buna.
Bes yaşındaki çocuk üç yaşındaki çocuğu iteklemiş.. ne kadar abartıldı bu durum sanki annesi gelip itekledi. kaza olabilirdi Allah korusun ama her zaman bu ihtimal var. kardeşler arasında da itekleme oluyor. Kafa göz kırılan oluyor.Çocuğum iteklense bende uyaririm. Bu yüzden objektif cevap veremeyeceğim buna.
Karşıdaki de çocuk yahu belki onun bile dili dönmüyor daha. Gelip 10 yaşındaki çocuk itmemiş ya.Evet ben de şaşırdım kaldım yorumlara. Benim çocuğum iteklense elbette ben de tepki gösteririm, uyarırım. Dışlamak ayrı bir şey ittirmek ayrı bir şey. 2 buçuk yaşındaki çocuk beni ittirme diyemez ki. Elbette annesi onun yerine konuşacak.
Bes yaşındaki çocuk üç yaşındaki çocuğu iteklemiş.. ne kadar abartıldı bu durum sanki annesi gelip itekledi. kaza olabilirdi Allah korusun ama her zaman bu ihtimal var. kardeşler arasında da itekleme oluyor. Kafa göz kırılan oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?