- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.037
- 398
- 35
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Bu mantıkla bakarsak o zaman biri de konu sahibinin kızını uyardığı zaman oldukça anlayışlı olması gerekiyor.Arkadaşım, 6 yaşında kızım var . Karşısına çıkıp senin oynamak istemediğin çocuğun annesiyim ben , neden oynamıyorsun benim çocuğumla diyemezsiniz kimsenin çocuğuna . Bu azarlamaktır hesap sormaktır , lütfen anlayın artık kimse sizin çocuğunuzla oynamak zorunda değil. Bakın bir arkadaş yazdı . Büyükler 3,5 yaşındaki oğlumla oynuyor ama kendi yaşıtları gelince oğlumu istemiyorlar diye. Düzen bu yeni bir konu değil, şimdi ben sizinle çok arkadaş olmak istiyorum. Eşinize gidip ağlayayım mı ya da size hesap mı sorayım beni neden istemiyorsunuz diye ? platonik aşık olunca falan ne yaptınız siz? hayatta işler hep istediğiniz gibi mi gitti ? hala birbirimizi anlayamıyor olmamıza inanamıyorum.
Ciddi misiniz?bakin dava açacagim kişiyi uyardim,surekli meslegimle anneligimk assagalayip alay konusu yapti.kişkirtti anliyormusunuz.
ben sadece okulda ogretmenim.mukemmel bir anne olmak gibi cabamda yok.
elbet hatalarim oluyor ki buraya hep yazıyorum.
Ben haksiz oldugumu hic dusunmuyorum.
etki tepki meselesi.
ben davami acacagim.hakliya haksiza artik mahkeme karar verir
Bunuda yaşadim.Bu mantıkla bakarsak o zaman biri de konu sahibinin kızını uyardığı zaman oldukça anlayışlı olması gerekiyor.
amin. bu benimle ilgili bir mesele. herkes doyuncaya kadar anneligini yasayacak, burada derdini paylasacak, cogu zaman cocuk egitimiyle ilgili fikir vermisimdir vs..gece geç saatti aslinda yazacaktim ama bambaska bir bakis acisiydi sizinkisi.
ben anne olamayan birinin yaninda cok hassasim cok farkliyim.
bu platformda bunu kestiremedigimiz icin ise yaziyoruz haliyle.
kimseyi uzmek niyetinde degilim.
rabbim en kisa zamanda bu duyguyu tattirsin sizede
Kime göre yanlış, kime göre doğru?Bunuda yaşadim.
Kizima dogru oldugu surece herkes uyarabilir.hiç oyle takintilarim yok.
böyle böyle buyuyecek.
yanlisi dogruyu bilecek.
bende kucukken komsu teyzeler parktaki teyzeler tarafindan uyarildim.
hic psikolojim bozulmadi bu yuzden
Canım lütfen adını soyadını, TC kimliğini ve adresini yazar mısın sana dava açıcam daya bırde dava acıcam sızınle mesajda ayrıntıları gorusucez ne demek oluyor onu anlamadım ?
sız sıkayetınızı edersınız su goruyorsanız hos hepimiz astıgmat olduk heralde goremedık sıze hakaret de neyse yetkılıler kazenden uyenın bılgısını ıster falan bu ısler boyle yurur
ben sana nasıl dava acacagımın ayrıntıları dıye mı uyeye mesaj atacaksınız :)
Asıl izin vermemeniz gereken bu aslında.Bunuda yaşadim.
böyle böyle buyuyecek.
yanlisi dogruyu bilecek.
Yani konu sahibinin kızı parktaki tüm çocukların isteklerini yapmak zorunda ? M ManzaramDeniz öyle mi arkadaşım ? bunu kabul ediyor musunuz ? sizin çocuk tüm çocuklarla mecbur oynayacak özellikle de ufaklarla onların gönlünü edecek istemese de zorla oynayacak. size çok iyi çocuk yetiştirdiğinizi söylüyormuş ya arkadaşlarınız , işte o çocuk topluma karıştığında çıkıyor ortaya, herkesin her istediğini yapan esnek , duruşu , görüşü olmayan büyüklerin robotu çocuklar ideal çocuk değil. en azından benim ki öyle değil böyle yetiştirdim bilerek , biri bunun için azarlasa kaplan gibi atlarım üstüne.Bu mantıkla bakarsak o zaman biri de konu sahibinin kızını uyardığı zaman oldukça anlayışlı olması gerekiyor.
Kendi kizi yaşça kucuk cocukla oynamak istemediğinde cocugun annesi gelip niye oynamiyorsun diye hesap sorsa konu sahibinin burada neler yazacağını düşünebiliyor musunuz?Yani konu sahibinin kızı parktaki tüm çocukların isteklerini yapmak zorunda ? M ManzaramDeniz öyle mi arkadaşım ? bunu kabul ediyor musunuz ? sizin çocuk tüm çocuklarla mecbur oynayacak özellikle de ufaklarla onların gönlünü edecek istemese de zorla oynayacak. size çok iyi çocuk yetiştirdiğinizi söylüyormuş ya arkadaşlarınız , işte o çocuk topluma karıştığında çıkıyor ortaya, herkesin her istediğini yapan esnek , duruşu , görüşü olmayan büyüklerin robotu çocuklar ideal çocuk değil. en azından benim ki öyle değil böyle yetiştirdim bilerek , biri bunun için azarlasa kaplan gibi atlarım üstüne.
Belki de bu nedenle çocuğunuza karşı aşırı korumacısınızdır. Zira sizi büyüklerin şerrinden koruyan olmamış.Bunuda yaşadim.
böyle böyle buyuyecek.
yanlisi dogruyu bilecek.
Benim bakış açım bu değil mesela. Küçükken beni de uyarmaya çalışan olurdu bacak kadar boyumla canlarına okurdum. Çünkü istila edildiğimi hissederdim ve bu durumdan da hoşlanmazdım. Annem babam da yanımda yoktu ve ben hakkımı sonuna kadar savunurdum. Kızımı da öyle yetiştiriyorum. Ben her zaman onun yanında olamayabilirim ama hakkını herkese karşı korumasını bilecek yaşından çok büyük olanlara karşı bile. Evet o kızın annesi yanında olup onu uyarmalıydı ama o uyarmalıydı. Siz ne kadar sakin konuştum deseniz de o çocuk korkar çünkü siz yabancısınız. Kaldı ki sizin kızınız peşinde dolaşmış. Sizin olayı farkedip kızınızı oradan uzaklaştırmanız gerekirdi. Çünkü evet sizin çoçuğunuzun hakları var ama karşı tarafında var.Bunuda yaşadim.
böyle böyle buyuyecek.
yanlisi dogruyu bilecek.
bozulmuş arkadaşım, sen de aynı şeyi yapmaya devam ediyorsun. Doğru olan bu değil bu kadar kişi yazıyor hiç aksini düşünmeye çalıştın mı ? Kimse bizi öyle kafasına göre azarlayamaz,kimsenin buna hakkı yok.Kendine de yaptırma , çocuğuna da yaptırma , başkasına da yapma lütfen. Kızacaksın ama öğrencilerine lütfen lütfen yalvarırım yapma.Bunuda yaşadim.
böyle böyle buyuyecek.
yanlisi dogruyu bilecek.
Aynen öyle.Benim bakış açım bu değil mesela. Küçükken beni de uyarmaya çalışan olurdu bacak kadar boyumla canlarına okurdum. Çünkü istila edildiğimi hissederdim ve bu durumdan da hoşlanmazdım. Annem babam da yanımda yoktu ve ben hakkımı sonuna kadar savunurdum. Kızımı da öyle yetiştiriyorum. Ben her zaman onun yanında olamayabilirim ama hakkını herkese karşı korumasını bilecek yaşından çok büyük olanlara karşı bile. Evet o kızın annesi yanında olup onu uyarmalıydı ama o uyarmalıydı. Siz ne kadar sakin konuştum deseniz de o çocuk korkar çünkü siz yabancısınız. Kaldı ki sizin kızınız peşinde dolaşmış. Sizin olayı farkedip kızınızı oradan uzaklaştırmanız gerekirdi. Çünkü evet sizin çoçuğunuzun hakları var ama karşı tarafında var.
Herkes çocuğuna çok düşkün. karşıdaki 5 yaşında çocuk. Kendi çocuklarımız kadar başkalarının çocuklarını da inciltmemeyi düşünürsek hayat daha yaşanılası oluroda olabilir.kızıma çok düşkünüm ondanda olabilir.
birde bu tarz şeyler onun gelişimine etki eder diye telaşlanıyorum
Aynen öyle. Benimki daha 20 aylık ama benimki de biri onun eşyasını izinsiz almaya çalışsa kıyameti koparır ama başka arkadaşı da ona oyuncağını vermezse de tepki vermez. Yada birisi izinsiz kucağına almaya çalışsa tırmalar, bağırır. Tepkisini verir yani. Öyle de olsun. Saygı sınırlarını aşmadan cevabını versin. Versin ki herkes ayağını denk alsın.Aynen öyle.
Annem terbiyesiz yetiştirdiğimi düşünür hep. Söylerim de büyük diye senden üstün değil. Daha çok saygıyı da hak etmiyor. istemediğin bir şeyi kimse yaptıramaz. Büyükler de dahil diyorum. Bu nedenle de uyaram büyüklere de cevap verir oğlum. Ben memnunum açıkçası. Eskidenmiş o, herkes herkeisn çocuğuna terbiye dağıtıyormuş. Geçecekler o zaman bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?