- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi hadibeyaaa
-
Ne yalan söyleyeyim okudukça hiç iyi şeyler gelmedi aklıma. Umarım çok ama çok yanılıyorumdur.Ben de bundan aşırı derecede şüphelendim açıkçası… Haklısınız. Bir dışavurum problem var gibi. Kendini böyle ifade etmeye ya da savunmaya çalışıyor olabilir
Hayir malesefGenelde oyle olusuyor ama ıyıce arastırın buyuk ihtimalle ustun yetenekli bir cocukla karsı karsıyasınız.Farkedılmedıgı için hiperaktivite olusmus olabılır.Gıttıgınız uzmanlar hıc bu yonden degerlendıremedı mi
Asla pes etmedim etmemde. Zaten o yuzden secitli yerlerden yardim fikir ariyorum7 yaşında bir çocuktan lütfen bu kadar kolay kopmayın… Ne bu yani saksıda çiçek mi, azıcık solunca, "biz en iyisi bunu kenara bırakalım" mı denilsin? Eleştirmek için söylemiyorum. Siz de eminim yorulmuşsunuzdur, anlıyorum ama anlatımlarınızdan biraz da çabuk pes etmişsiniz gibi duruyorBurcunuz nedir? Koç ya da Yay burcu musunuz?
Benim hiçbir uzmanlığım yok bu konuda. Sadece az çok gördüğüm gelişim derslerine ve anneliğime dayanarak söylüyorum. Bence; karakteri bu. Yani bu yönde şekillenmiş. Huysuzluk bi mizaç olabilir ama muhakkak bir yerde bu pekişmiş ve çocuğunuzun üzerine oturmuş. Siz bambaşka davranmadıkça ondan da bambaşka bi tepki alamazmışsınız gibi geliyor.
Tabiki hayir yoksa neye yaradiYerine yenisi alınıyor mu?
Yok sükurBence manik depresyon çocuklardada olabiliyor anlattığınız bu şekile uyuyor gibi, ailede ruhsal hastalıklar var mı
Siz farkında olmadan kızınız bir şekilde incitiliyor olabilir mi? Çevresinde kimler var. Kimlerle yalnız kalma durumu var? En yakınlarınız dahil....bence bu işin üzerine düşün.
Valla akıl filan duracak bir durum yok.Çocuğumu dövmedim, sokağa terk etmedim üzülecek bir durumda değil çok şükür.Dünyada üzülecek o kadar çok çocuk var ki onlar için üzülebilirsiniz.Benim görevim bir anne olarak kendi ayakları üzerinde durabilen,özgüvenli,merhametli,büyüklerini sayan,küçüklerini seven,anneye babaya vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirmek.Ben bunları yaparken kendimden fedakarlık yapıyorum,bunun karşılığında çocuğumdan evimizin kurallarımıza uymasını, üzerine düşen görevleri yerine getirmesini ve bize saygı duymasını beklemek hakkım.3 aylık bir bebekten bahsetmiyorum 2.sınıfa giden 7 yaşında söylediğim şeylerin muhasebesini gayet güzel yapabilen bir çocuktan bahsediyorum.Bacak kadar çocuk diye tanımlamayın lütfen şu melekleri… Aklım duruyor… O, siz fedakarlık yapın diye doğmadı ki. Bu kadar ağır gelecekse doğurmayın… Nasıl üzüldüm çocuğunuza(((( Allah sabır versin meleğe inşallah…
Bende katilmadim o hanimin dediklerine pek. Ben anne olarak tabiki fedakarlik yapicam fedakarlikda degil bu annelik aslindaBacak kadar çocuk diye tanımlamayın lütfen şu melekleri… Aklım duruyor… O, siz fedakarlık yapın diye doğmadı ki. Bu kadar ağır gelecekse doğurmayın… Nasıl üzüldüm çocuğunuza(((( Allah sabır versin meleğe inşallah…
Bunu yaptim zatenİyi bir psikolog pedagog demeyecegim iyi bir psikiyatri uzmanı Dr bulun hatta Dr Dr gezin.
Kişilik bozukluğu belki hastalık ama boşvermeden uğraşın.
Emin olun o derece bir durum yok.Ne yalan söyleyeyim okudukça hiç iyi şeyler gelmedi aklıma. Umarım çok ama çok yanılıyorumdur.
bence 1 psikiyatri de karar kılmayın, iyi olanı bulmak zorBunu yaptim zaten
Tam olarak nasil buna karar verdiniz? Aydinlanmak icin soruyorum yanlis anlamayinsize yorum yapmadan once eski konulariniza da baktim.
cocuk ailenin yansimasidir. siz memnuniyetsizsiniz farkinda misiniz? belki once kendinizi degistirmelisiniz...
Ceza ile çok kısa vadede istediğiniz sonuçları alsanız bile ceza çocuğa ne bir şey öğretir,Ceza verin.Gayette bilinçli yapıyor.Böyle davrandığın için seninle bir daha bu oyunu oynamayacağım desin babası.Biraz şımarık büyümüş.Benim kızımda 7 yaşında 2011 doğumlu mesela geçen yaptığı ödevdeki hataları söyledim.Çok uğraşmıştım ama ben diye bir başladı aman allahım yıktı ortalığı.Çok kesin bir dille kızıyorum ben.sonra kuzu gibi gelip özür diliyor.Ben onun için o kadar fedakarlık yaparken parmak kadar çocuğun birde oyuncağı olmam.Herşeyi anlayabilecek yaşatalar.Ben onun istediklerini yapıyorsam oda benimkini yapacak.
mesela kv niz 3 yil once kiziniza bisey aoylemis hala onun hesabini yapabiliyorsunuz. omzunuzda tasiyorsunuz yillarin yukunu. kiziniz size bunu soylediginde babanen yanlis soylemis buyukler de hata yapabilir diye olayi yumusatmak varken hala bu konuda derin hesaplar yapiyorsunuz. kimsenin sizi sevmedigini iddia ediyorsunuz ayni yastiga bas koydugunuz esinizin bile. hic neden acaba diye sordunuz mu esinize? sevmeden sevismek sevilmeden sevismek zor degil mi? biraz kendinizi torpulemeniz biraz daha ilimli affetici ve yumusak olsaniz belki kiziniza yansir.Tam olarak nasil buna karar verdiniz? Aydinlanmak icin soruyorum yanlis anlamayin
Bu yazdığında alakalı değil son alıntı diye buraya yazdım.Tam olarak nasil buna karar verdiniz? Aydinlanmak icin soruyorum yanlis anlamayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?