Ayy bu çocuklar ne fena, biz anne ve babamız iyi geçinsin diye gözlerinin içine bakardık.. Allah yardımcınız olsun.. acaba o ne demek öyle diyip sert bi konuşma mı yapsanız bunun saygısızlık olduğunu söyleyip..Son 2 aydır adet görmeye başladı.Kardeşlerini kıskandığını ben de düşünüyorum ama sorduğum zaman hayır ben onları seviyorum diyor.Ama mesela alışverişe gittiğimizde kesinlikle bana bir şey alınmasına müsade etmiyor herşey sadece ona alınsın istiyor.Onun haricinde en ufak bir şey dahi istesem yemek veya içmek için hemen babasına hayır almana izin vermiyorum alamazsın ben senin herşeyinim anneme benden daha fazla özen gösteremezsin diyor ama hamileliğimden önce hiç böyle huyları yoktu.Amin Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlık,sıhhat nasip etsin
Ağzımı açmaya fırsat bırakmıyor ki.Ben ona 1 laf söylesem o bana 10 laf söylüyor.Hem hamilelik dönemindeki gerginlikten hemde kanser tedavisinin vermiş olduğu yorgunluktan artık baş edecek gücüm yok.Güzellikle anlatıyorum dinliyorum da bakıyorum o beni hiç dinlemiyor sürekli kendi isteklerinden bahsediyor bu sefer bende daha fazla yıpranmamak için başka odaya geçiyorum.O zaman da benim onu sevmediğimi düşünüyor mu acaba diyerek vicdan azabı çekiyorumAyy bu çocuklar ne fena, biz anne ve babamız iyi geçinsin diye gözlerinin içine bakardık.. Allah yardımcınız olsun.. acaba o ne demek öyle diyip sert bi konuşma mı yapsanız bunun saygısızlık olduğunu söyleyip..
Kızım 5 yaşındayken kanser hastası olduğumu öğrendim açıkçası onun bana en çok ihtiyacı olduğu zamanları ben hep hastanede ve kanser tedavisiyle geçirdim.Ama onun haricinde beni hep severdi öperdi şimdi ise zaman zaman beni sevmediğini söylüyor.Babasını çok sevdiğini söylüyor.Yalan söyleyemem 12 seneden sonra tekrar anne olabilecek olmak beni çok mutlu etti ama bu dönemde yanlış tavırlar sergileyip elimdeki çocuğumun bana olan sevgisini kaybetmek istemiyorum ama uyuşamıyoruzAklıma ön ergenlik denen dönem geldi:) küçükken yani 3-4 yaşlarındayken kizinizla iletisiminiz nasıldı?
Benzer sorunlari 7 yasindaki kizimla yasiyorum.babasi ise giderken opusuyoruz diye babasini dudaklarindan opmeye basladi.yanlis dedik anlattik ama hayir babam bana ait diyor.kardesi ve ben opemiyoruz.dokunamiyoruz nerdeyseAğzımı açmaya fırsat bırakmıyor ki.Ben ona 1 laf söylesem o bana 10 laf söylüyor.Hem hamilelik dönemindeki gerginlikten hemde kanser tedavisinin vermiş olduğu yorgunluktan artık baş edecek gücüm yok.Güzellikle anlatıyorum dinliyorum da bakıyorum o beni hiç dinlemiyor sürekli kendi isteklerinden bahsediyor bu sefer bende daha fazla yıpranmamak için başka odaya geçiyorum.O zaman da benim onu sevmediğimi düşünüyor mu acaba diyerek vicdan azabı çekiyorum
Uyy bunlar cok tehlikeli cumleler.. bence bi pesagoga goturunSon 2 aydır adet görmeye başladı.Kardeşlerini kıskandığını ben de düşünüyorum ama sorduğum zaman hayır ben onları seviyorum diyor.Ama mesela alışverişe gittiğimizde kesinlikle bana bir şey alınmasına müsade etmiyor herşey sadece ona alınsın istiyor.Onun haricinde en ufak bir şey dahi istesem yemek veya içmek için hemen babasına hayır almana izin vermiyorum alamazsın ben senin herşeyinim anneme benden daha fazla özen gösteremezsin diyor ama hamileliğimden önce hiç böyle huyları yoktu.Amin Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlık,sıhhat nasip etsin
Cocuklarin yaninda dudaktan opmek zaten dogru degil bence.. bunu dogru bulanlarin geneli cocuguda dudagindan opmeyi dogru buluyolar genelde. Cunku aynisini istiyolar. Sarilma dokunma vs olur bu tam tersi guven duygusunu gelistirir.Benzer sorunlari 7 yasindaki kizimla yasiyorum.babasi ise giderken opusuyoruz diye babasini dudaklarindan opmeye basladi.yanlis dedik anlattik ama hayir babam bana ait diyor.kardesi ve ben opemiyoruz.dokunamiyoruz nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?