Merhaba oncelikle gecmis olsun ve bebisler hayirli saglikla doğsunlar. Bence kizinizin bu kadar ipucu vermesi cok guzel. En azindan ters giden birseyler oldugunu biliyosunuz. Pedagog destegi alin. Her zamankinden daha ilgili olmaya cabalayin. Onu sevdiginiz dile getirmekten vazgecmeyin.Son 2 aydır adet görmeye başladı.Kardeşlerini kıskandığını ben de düşünüyorum ama sorduğum zaman hayır ben onları seviyorum diyor.Ama mesela alışverişe gittiğimizde kesinlikle bana bir şey alınmasına müsade etmiyor herşey sadece ona alınsın istiyor.Onun haricinde en ufak bir şey dahi istesem yemek veya içmek için hemen babasına hayır almana izin vermiyorum alamazsın ben senin herşeyinim anneme benden daha fazla özen gösteremezsin diyor ama hamileliğimden önce hiç böyle huyları yoktu.Amin Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlık,sıhhat nasip etsin
Fransiz opucugu yapmiyoruz hanimefendi.veda busesi sadece.hoscakal demek icin.devirde ne varmis anlamadim insanin kocasini opmesi gayet dogal.biz sadece yillarin aliskanligi nedeniyle yapiyorduk bunu isemek gibi dogal yani .cocuk onun sevgi gostergesi oldugunu biliyor ve babasini opmek istiyor.anlamissinizdir umarim.Ya müdahil olmak istemiyorum ama yedi yaşındaki bir kız çocuğunun yanında öpüşmek ne kadar doğru hem de böyle bir devirde
Bi yerde bi yazı okumuştum.çocuk onun sevgi gösterisi olduğunu zaten bilip başka kötü niyetli insanlar aynı şekilde yaklaşsa bu hareketin sevgi gösterisi olduğunu düşünüp bunu normal karşılamaya başlarmış tepki vermezlermiş.fransız öpücüğü komik geldi kusura bakmayınFransiz opucugu yapmiyoruz hanimefendi.veda busesi sadece.hoscakal demek icin.devirde ne varmis anlamadim insanin kocasini opmesi gayet dogal.biz sadece yillarin aliskanligi nedeniyle yapiyorduk bunu isemek gibi dogal yani .cocuk onun sevgi gostergesi oldugunu biliyor ve babasini opmek istiyor.anlamissinizdir umarim.
Merhaba.Ben 34 yaşımdayım ve 12 yaşında bir kızım var.Uzunca bir süre kanser tedavisi gördüm ve artık doğal yollarla çocuk sahibi olamazsın denildiği noktada Rabbim nasip etti ve şu anda 12 haftalık ikizlerime hamileyim.Ama bu süreçte 12 yaşındaki kızımla aramda sorunlar ve kıskançlıklar oluşmaya başladı.Ergenlik dönemine yeni girdiği için üstüne çok fazla gitmek istemiyorum ama gün geçtikçe beni daha da zorluyor.Bu konuda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana fikirlerinizle yardımcı olursanız çok memnun olurum.Teşekkürler..
Ya sen nasıl bi kralsın Benim annem de böyle yapsaydı Kardeşim mum olurdu oda 16 yaşında saçının bi kısmını kazıttı ben bişey deyince bana sürekli karışma ona Bırak ne yaparsa yapsın diyo böyle devam edersen seni çocuk esirgeme kurumuna vercez dedim bana saydı annem hiç bişey demedi.. keşke böyle anneye sahip olsaydık.Allah kolaylık versin size.
Üstümden bir ergenlik vakası geçti, ikincisi de geçmek üzere. Gelin bana sorun onları.
12 yaş ergenlik için erken değil. Bence kızınız (ki benim ikincisi kız ve şu anda 16 sında) bebekleri kıskanmıyor. Şu anda siz onun en büyük düşmanısınız. Nedeni yok. Nasılsın deseniz batar ona.
Benden tavsiye hiç takmayın. O sizi sinir edeceğine siz onu sinir edin. Ben öyle yapıyorum.
Geçen sınavlardan dibe vurmuş. Neden böyle diye soruyorum bana "ben lisedeyim bu notlar normal, üstüme gelme ergenlikteyim bana anlayışlı davran" dedi.
Ben de, "sen ergenlikteysen bende gerginlikteyim. Alır seni açık liseye yazdırırım oturur evde ev işi yaparsın bende hazır eve gelirim. Eşek gibi çalışıp karşılığında senin triplerini çekemem. Keyfin bilir. Yarın kaydını kapatmaya gidiyorum okula" dedim, "o zor biraz, iki sene kalmam lazım zaten hiç sınıfta kalan yok" dedi. Ben de "valla çalışıp boşa para harcayamam. Üç seçeneğin var, ya beni dinler adam olursun okulunu okursun, ya açık liseye alırım evde oturur evi idare edersin ya da böyle bana dilin uzadığı müddetçe seni yurda veririm" dedim.
Önceleri tınlamadı bende harçlığını biraz kırptım. Benden bu kadar dedim. Sonra telefon paketindeki interneti düşürdüm ve paket aşımına karşı telefonunu kapattım. Baktı ki durum kötüye gidiyor ders çalışmaya başladı. Ama bağırıp çağırıyor tabiki bu süreçte, neden böyle yaptın diye ama ben cevap bile vermiyorum ve onu yok sayıyorum. Sen kimsin ki benimle aşık atmaya çalışıyorsun diyorum arada.
Ergenlerle uğraşmak çok zor. İllallah ettiriyorlar bazen. Bu ergenlik dönemi yüzünden çocuktan soğudum dersem yeridir.
bende sizin gibi dusunuyorum abimin ikizleri oldu bi yilda saclari beyazladi.valla cok zor ikiz cocuk insani cok yipratiyor.kanserle geçen senelerden sonra keşke iki yeni bebek yerine kızınıza ve kendinize yoğunlaşsaydınız sapasağlam insanlar bile iki bebekle zorlanıyor ki siz kanser tedavisi görmüş birisiniz ne bileyim benim annem kanser hastasıydı annem de böyle yapsa tavır alırdım
Aminn insallahEn başından beri babası tarafından çok şımartıldı zaten.Hamilelik öncesi hastalığıma rağmen hala ilgiyle dinleyip gırgırla karışık cevaplar verebiliyordum o da mutluydu ama şimdi çok mu depresifim çok mu tahammülsüzüm bilmiyorum.Amin Rabbim kimseyi evlat evlat diye yandırmasın bizlere hayırlı anne baba evlatlarımıza da hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin..
Allah yardımcınız olsun gerçekten, hamile halinizle yaşadınız ciddi anlamda yıpratıcıHarçlığından kesemiyorum çünkü o konuları babasıyla hallediyor.Çok fazla masraf yapıyorsun dediğim zaman sana ne kendi babamın parasını yiyorum diyor.Bu duruma devam edersen seni halanın yanına gönderirim diyorum burası benim babamın evi sen beni gönderemezsin diyor.1 bardak suyu bile yalvarta yalvarta getiriyor.Şimdiye kadar hiç dövmedim sadece bir kere plastik bardak fırlattım onu bile bana karşı kullanıyor her seferinde bana şiddet uyguluyorsun diyor.Bazen düşünüyorum ve ben annelikte başarısız oldum diyorum
Benim ergenlik döneminde çocuğum yok. Ama lisede öğretmenim.Allah kolaylık versin size.
Üstümden bir ergenlik vakası geçti, ikincisi de geçmek üzere. Gelin bana sorun onları.
12 yaş ergenlik için erken değil. Bence kızınız (ki benim ikincisi kız ve şu anda 16 sında) bebekleri kıskanmıyor. Şu anda siz onun en büyük düşmanısınız. Nedeni yok. Nasılsın deseniz batar ona.
Benden tavsiye hiç takmayın. O sizi sinir edeceğine siz onu sinir edin. Ben öyle yapıyorum.
Geçen sınavlardan dibe vurmuş. Neden böyle diye soruyorum bana "ben lisedeyim bu notlar normal, üstüme gelme ergenlikteyim bana anlayışlı davran" dedi.
Ben de, "sen ergenlikteysen bende gerginlikteyim. Alır seni açık liseye yazdırırım oturur evde ev işi yaparsın bende hazır eve gelirim. Eşek gibi çalışıp karşılığında senin triplerini çekemem. Keyfin bilir. Yarın kaydını kapatmaya gidiyorum okula" dedim, "o zor biraz, iki sene kalmam lazım zaten hiç sınıfta kalan yok" dedi. Ben de "valla çalışıp boşa para harcayamam. Üç seçeneğin var, ya beni dinler adam olursun okulunu okursun, ya açık liseye alırım evde oturur evi idare edersin ya da böyle bana dilin uzadığı müddetçe seni yurda veririm" dedim.
Önceleri tınlamadı bende harçlığını biraz kırptım. Benden bu kadar dedim. Sonra telefon paketindeki interneti düşürdüm ve paket aşımına karşı telefonunu kapattım. Baktı ki durum kötüye gidiyor ders çalışmaya başladı. Ama bağırıp çağırıyor tabiki bu süreçte, neden böyle yaptın diye ama ben cevap bile vermiyorum ve onu yok sayıyorum. Sen kimsin ki benimle aşık atmaya çalışıyorsun diyorum arada.
Ergenlerle uğraşmak çok zor. İllallah ettiriyorlar bazen. Bu ergenlik dönemi yüzünden çocuktan soğudum dersem yeridir.
Son 2 aydır adet görmeye başladı.Kardeşlerini kıskandığını ben de düşünüyorum ama sorduğum zaman hayır ben onları seviyorum diyor.Ama mesela alışverişe gittiğimizde kesinlikle bana bir şey alınmasına müsade etmiyor herşey sadece ona alınsın istiyor.Onun haricinde en ufak bir şey dahi istesem yemek veya içmek için hemen babasına hayır almana izin vermiyorum alamazsın ben senin herşeyinim anneme benden daha fazla özen gösteremezsin diyor ama hamileliğimden önce hiç böyle huyları yoktu.Amin Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlık,sıhhat nasip etsin
Allah kolaylık versin size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?