Kızımla sorunlu ilişkim

Yaralianne75

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2023
1
1
1
54
Merhaba hanımlar. Ben 1.eşimden ayrıldıktan sonra kızım 9 yaşındayken annemin evine sigamadigim için yeniden evlendim. Annem ve kardeşim kızıma aşırı düşkündü ve kendilerine çekmeye çalışıyorlardı. 2.eşime de benim bu evliligi kızım için yaptığımı kızımın yanımda olmasını istediğimi söylemiştim.
Malesef yeni eşimin çocukları da kızımla anlaşamadılar birbirimize alışamadık ve ben arayı düzeltmeye çalışırken ananesi kızımı yanına çağırdı. Ona benden gizli telefon almış. Ben de kızıma "senin yerin benim yanım" dedim. Kızım eşimle de geçiremediği için bizde az kalıyordu sürekli oraya gidiyordu. Özleyip aradigimda bile annem tarafından suçlanıyordum.
Kızım üniversiteyi bitirdikten sonra malesef işe girmeden evlenmeyi seçti. Çünkü bize dönmek de anannesinde kalmak da istemiyordu. Yalvarsam da iş bulmaya ikna edemedim.
Kızımı kimseden yardım görmeden hem okuttugum hem evlendirdigim hâlde hem de istersen eşimden bile ayrılırım birlikte eve cikariz dediğim halde reddetti. Bana yuvanı dağıtma dedi. Şimdiki eşini bile son dakikada bana tanıttı. Yakın zamanda malesef kocasına dahi beni kötüleyerek benimle arasına mesafe koydu.
Düne kadar eşinin ve kaynanasinin kendine kötü davrandığını söyleyen "seni şimdi anlıyorum anne" diyen kızım birden beni onlara büyü yapmakla suçlayarak engelledi.
Çeyizlerini eşyalarını dahi biz aldığımız halde damadım da hakaret etti.
Sizce bu kadar kısa zamanda ne olmuş olabilir, aramız tekrar nasıl düzelebilir? Siz olsanız ne yapardınız?

Artık düzeltemezsiniz bu işi, siz kocayı kızınıza tercih etmişsiniz baştan. Kızınızın geçinemediği biriyle niye evlendiniz? 9 yaşında kızı olan insanın çok çok dikkatli eş seçmesi gerek, üvey baba adı üstünde hırlı mı hırsız mı sapık mı iyice bakmak gerek sonra da kızın onayını almak gerek. Siz ben çıkıp gidicem diye biriyle evlenmişsiniz sonra adam da çocukları da kızla anlaşamamışlar. Ne bekliyordunuz?? Evlenirken biçip tarttınız mı? Siz bu çocuğa annelik yaptınız mı ki şimdi onu kazanmayı bekliyorsunuz?

Bi adam için çocuğunuzdan vazgeçmişsiniz anlaşamadılar istersen boşanırım demekle olmıyor maalesef boşansaydınız madem çok düşünüyordunuz?
Yazık olmuş o kızın ömrüne sizin yaptığınız hata yüzünden yaralar açılmış belliki bu saatten sonra hiç birşey yapamazsınız üzgünüm

En baştan yanlış yapmışsınız.. kızım benim için bütün erkeklerden önemli ve onun yeri benim yanım..ben olsam kızımla birlikte giderdim beni seven adam kızımla da anlaşmak zorunda yada biter bu iş..
Sizin kızınız ordan oraya gitmis hiç bir yere sığmadığı için evlenmek zorunda kalmış..
Bide onun tarafından dinlemek lazım olayı...

Eğer annenizin evine sigamiyorduysaniz işe girip kendi paranizi kazanir bir ev tutar yasardiniz. Bir kere ne kendinizi kandırın ne de bizi. 9 yaşından bu yana farklı birşey de yapmamissiniz kızınız evlenmiş barklanmis şimdi sorun yapiyorsunuz. Size benzer bir durumun içinde olduğumu ve o kızın 60 yaş versiyonunda da hiç bir şekilde o anne kız ilişkisinin cozulmedigini söylemek için geldim. Artık çok geç

9 yaşında bir çocukla bir adam niye ve nasıl anlaşamaz ki? Hem üvey babası hem de üvey kardeşleri tarafından istenmeyince anneannesine sığınmış. Belli ki büyüdükçe orayla da uyuşamamış, yuvasız hissetmiş. Sonuç olarak evliliği kurtuluş zannetmiş.
Çok üzgünüm ama çocuğunuzun şu anki hayatının mimarlarından biri sizsiniz, öteki de öz babası.
Öz babanın adı hiç geçmiyor, belli ki o vazgeçmiş çocuğundan. Siz de yeni eşinizi tercih etmişsiniz. E bu çocuk kendi kendine harika bir şekilde yetişecek değildi ya. Hayatını mahvetmiş işte.
Artık düzeltemezsiniz, vaktinde yanında olacaktınız, çok geç.

Tek bir sorum var; ikinci evliliğinizde yani insanın daha aklı başında olması gereken o dönemde pata küte evlendiniz mi, bir anda sanki her şey güllik gülistanlıkmış gibiymiş de bir anda anlaşmazlıklar başladı gibi anlatmışsınız. İki çocuğu aynı odaya koysanız anlarsınız anlaşabilirler mi diye, evlenmeden onu bile yapmamışsınız anlaşılan. Kızınız Üsküdarı geçmiş, yapacak bir şey bence pek yok artık

O kadar uzak kalıyorsa bişeler yanlıştır. Çocuklar kolay kolay vazgeçmiyor anne babasından. Senin göremediğin bişeler kesin vardır

Yani sırf annenizle anlasamiyorsunuz diye gidip evlenmissiniz. Eee kızınız da eşinizle anlasamamis. Dişinizi sikamadiniz mi biraz , en azından anneniz ve kardesiniz kızınızı çok seviyormuş. Onlar bakardı sizde çalışırdiniz. O zaman bosanayim demedikten sonra kız gelmiş 20 li yaşlara bosanayim demenizi bekler mi

Üzgünüm ama siz Anne-kız olamazsınız artık. Olmayınca olmuyor kendimden biliyorum. Benim annemde hep etrafa sorar sizin gibi, biz neden böyle olduk butterfly neden böyle yapıyor diye. Sanki çok iyimişiz de her şey birdenbire olmuş gibi. Sizin dediğiniz gibi kısa sürede olmadı ne olduysa. Siz çok önceden kaybetmişsiniz kızınızı.

Olay sizin anlattiginiz kadar basit degil. Belliki cocuk o evde istenmedigini hissetmis, anneanne ve teyzesinde daha rahat etmis. Cocukken yasattiginiz travmayi yetiskinlikte telafi edemezsiniz. Bosanayim ayni evde yasayalim teklifini kiziniz kucukken yapacaktiniz. "Yuvani dagitma" demis ya, aslinda size gonderme yapmış.

Geçmiş o iş. Omce bir kendinize durust olun evlenme nedeniniz konusunda. Evlenebikirsiniz ama yok anne evine sigamadim diye evlendim falan sacmalik yani. Kiziniza sacma ortama sokmussunuz kimseyle anlasamadigi evde yasamaya zorlamissınız. Artik agzinizla kus tutsaniz yaranamazsiniz. Bekleyecektiniz karsiniza duzgün biri cikmasinı. Nisanlılik evresinde bakacaktiniz kizınız onlarla anlasacak mi diye. Ankasamazsa da evenmeyecektiniz. Siz keyfiniz oyle geldi diye bir erkege kapak atayim demissiniz. Durüst degilsiniz kiziniz da o nedenle emeklerinize iyiliklerinize de samimi bulmadıgi için iyi yaklasmiyor. Olan kizın hayatına olmuş kotü es seçmiş sizin yine hatalarinizin etkisitle

Birşeyler kopmuş .
Ben şunuda hiç anlamıyorum.
Çocuk küçükken gidip evleniyorsunuz başına üvey baba yada anne işte neyse getiriyorsunuz .
İkinci evliliğimi yapıcam benim hayatım diyorsunuz tamam saygı duyarım da büyüyünce çocuğum da çocuğum ne oluyor yani.
O kız çocuğu ufakken size ihtiyacı var anne çocuk bağı çocukken kurulur siz bir bağ kuramıyorsunuz ki.
Büyüyünce de saygı bekliyorsunuz ilgi bekliyorsunuz.
Şurda yazdığınız çoğu şey sizin kendinizi aklamanız kusura bakmayın.
Birde kızınız gelsin anlatsın.
Üvey baba istemediği için ananesine postlananan kız çocuğu .
Anane varmış çok şükür ki sokakta kalmamış.
Birde kendi annenizi suçlamışsınız .
Ne yapsaydı kadın pardon ?
Üvey babanın çocuklarına mı ezdirseydi kızı.
Ya bi kendinize gelin ya kocanızla mutlu olmaya bakın bırakın kızın peşini.
Yeteri kadar zarar vermişsiniz
Bırakın mutlu olsun .
Damat bile tepkili neden acaba.
Herkes kızınıza zarar vermek istemiş anane kocası kayınvalide.

Bir tek siz seviyorsunuz kızınızı öyle mi .

Çeyizini almış hanımefendi tabi alıcaksınuz lütuf mu bu?
Pardon da annesin sen .
Biz aldığımız halde lafa bak.

Konusahibi hicbor sorumluluk almadigi gibi bu olayin sorumlulugunu da kizina veriyor istersen bosanayim diyor. Yani uvey baba cocukla anlasamadi diye bisanmiyor da kizina diyor. Bosanirsa kizi yuzunden bosanmis olacak. Bunun sorumlulugunu almaktan aciz. Hos bosanma soz konusu bile degil zaten de

Ay boşansaydu da bu sefee senin yüzünden kocamdan oldum diye başına kakardu.
Hoş boşanmazdı zaten.
Koca en önemli şey bu tip kadınlar için evlattan önce geliyor.
Benim evladım kendi öz babasından bile önce gelir bırak elalemin adamını .

Düzelmez
Siz kocayı tercih etmişsiniz ne olursa olsun çocuk böyle anlıyor
E o da kocayı tercih etmiş
Geçmiş olsun

İçim soğumadı
İşe girip çalışsaydınız madem annenize sığamadıysanız
Temizliğe gitseydiniz
Bir lokantada aşçı bulaşıı filan olsaydınız vs
İş yok demeyin
Asgari işler var
Ama siz evlenmişsiniz
Kızım sonra bize gelmesi ananeye gitti neden acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…