Kızımla sorunlu ilişkim

1-)İnsan annesinin evine sığamadı diye evlenir mi?
2-)İnsan “kızım için seninle evleniyorum” der mi?
3-)Peki hangi insan 2. Maddedekini söyleyen kadını kabul eder?
4-) insan kızı için evlenir mi,kızı için boşanır mı? Bunlara kim inanır?
Yanlış tercihlerinizin kendi çocuğunuzu yanlış yönlendirdiğini kısa vadede görmüşsünüz,bundan sonra kızınız da sizin yaptıklarınızı yapacak,neyi nasıl düzeltmeyi umuyorsunuz ki? Madem düzeltebiliyordunuz en başından düzeltip kızınızın anlaşamadığı elin herifine gitmeseydiniz.

Evlenmiş,evliliği ve çocuk sevgisini tatmış biri neden ikinciyi evlenir wala ben hiç anlam veremiyorum.Artik çok gec konu sahibi.Siz seçiminizi yapmissiniz,stersen ayrılırım diyerek de aslinda ayrılmak istemediginiz için topu cocugunuza atmissiiz.Cocugumla anlaşamayan adam ya da kadının yanımda işi ne yani.

Lipido, can sıkıntısı.

Dünden beri yazacağım fırsat bulamadım.
İlk okumaya başladığımda evliliğiniz yeni kızınız küçük diye düşündüm bir baktım çocuk büyümüş, yetişkin olmuş, kendisine bir yuva, bir hayat kurmuş.

Bu şekilde sorunlu ailelerde büyüyen çocuklar yuva özlemi içinde büyüyor o yüzden erken evliliği tercih ediyorlar.

Ki çok görmüyorum siz kendi ailenizin evine sığamadığınız için gidip evlilik yapmışsınız kızınız da ne sizin kurduğunuz yuvaya, ne de sizin sığamadığınız anneannesinin evine sığamamış.
Açmamışsınız kucağınızı.

İçnde onun çok fazla yara vardır. İyileşir mi bilmem ama üzerini örtüp örtmemek de yine ona kalmış.

Bir çocukken, size en çok ihtiyaç duyduğu o dönemlerde bir şeylerden feragat etmek yerine şimdi peşinden bu denli koştuğunuz için daha çok uzaklaşabilir. Ki öyle de olmuş. Akışına bırakın biraz.

Ben kendi postumda ikinci evlilik bana göre uygun değil deyince çok tepki veren oldu. Anlatmak istediğim buydu.
Sizin konunuza gelince olan olmuş. Öncelikle kızınıza karşı kendinizin hata yaptığını, bunu onu sevmediginiz için değil kendi eksiklikleriniz nedeniyle yaptığınızı anlatın. İçten bir şekilde, mazaretsiz özür dileyin.
Her şartta yanında olduğunuzu ekleyin Sonra karar kızınızın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…