- 20 Ocak 2012
- 2.471
- 671
- 363
- Konu Sahibi ucan balon
-
Eğer onunla yatarsa bu kızın alternatifi olurHaklisiniz ancak konu sahibesinin kizi yasca buyuk bir cocuk.
Erken yasta sizin soylediginizi yapmak cok mantikli ve kucuk cocuk bu sekilde rahatlikla alisiyor odasina.
Ancak konu sahibesinin kizi koktugunu soyluyor bir kac gun alismasi icin onu cesaretlendirebilir.
Diger turlu bir anda bu yastaki bir cocugu kestirip atmak, onun psikolojisini de etkiler.
Benimkini odasında uyutuyoruz, fakat gecenin bir vakti odamıza gelip yatıyor. Üç kişi de bunalıyoruz ya ben ya eşim gidiyor onun odasına, ama bu saat gece 2-3 civarları gelişen bir olay. Yani biz uyuduktan sonra geliyor.
Ya birde geliyor bizi uyandırıp demekki kenara kaydıramayınca (kendisi yatağın kenarında yatmayı sever) ayak ucumuzda yatıyor. Hatta bir gece o nedenle eşim onu yataktan düşürdü. Yine de banamısın demiyoraynı biz :) sanırım bunlar ayarlıyor bir şekilde ama kararlıyım tıpış tıpış yatağa :)
Ya birde geliyor bizi uyandırıp demekki kenara kaydıramayınca (kendisi yatağın kenarında yatmayı sever) ayak ucumuzda yatıyor. Hatta bir gece o nedenle eşim onu yataktan düşürdü. Yine de banamısın demiyor
Nereden cikardiniz boyle israrci oldugu mu ben pedagogla gorusmem diye birsey yazmadim .ayrica nereden biliyorsunuz icinde oldugum sartlari nereden biliyorsunuz uzun sure emzirmedigimi nereden biliyorsunuz kucuk bir evde kalabalik olarak yasamadigimizi nereden biluyorsunyz farkli sikintilarimin olmadigini ...elbette bunu sekiz yil surmedi anlamam .her cocuk farklidir bir anne tedirginligini ancak bir anne anlayabilir, yasayan bilir .dogurup sokaga salmak degildir annelik . Bizim toplumumyzda önyargı yasam tarzi haline gelmis maalesef.
Ya ben hiç anlayamıyorum geldiğini. Ses çıkartmamak için elinden geleni yapıyor sanırım. Benimde tam daldığım zaman uykum çok ağır oluyor, duymuyorumbenimde gece 03:00 bir kaltım yorgunluktan bitmişim ama genede hissediyorum uykum hafif tam dönecem başımın üstünde oturmuş ödümü patlattı desem yeridir bu gecede kendine minnacık bir yer bulmuş hiç ses etmiyo yanımda yatsın diye orada emzik sesinden uyandımkıvrılmış uyuyuyor çabuk yatağa dedim uyandığımı far edince oda kafasını lkaldırıp gözgözxe gelince çabuk gittti..alemler işte :)
bende işyerindeyim ve her ikisini özledim canlarısağolsun yavrularımızın allahım herkesede nasip etsin bu güzellikleriYa ben hiç anlayamıyorum geldiğini. Ses çıkartmamak için elinden geleni yapıyor sanırım. Benimde tam daldığım zaman uykum çok ağır oluyor, duymuyorumOyy yerim onları ben ya. Canları sağ olsun ne yapcan. Rabbim onlara sağlıklı ömürler versin. İşteyim şuan oğlumu özlediğimi hissettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?