Kızın ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak.

İlk çocuk olma duygusu ne ya? İkinci üçüncü çocukların suçu ne? Ya ikiz olsaydı?
Ayrıca “aldırmadın mı” gibi hadsizce yorum yapan birine arkadaş demeyin artık bence, siz bilirsiniz.
Buna katılıyorum. Sanırım onunla görüşmeyeceğim. Bana kızın için üzüldüm. Gerçekten üzüldüm dedi. Ben mutluyum ya zor olacak ama mutluyum ben

Ben konuştuğum andan beri sorguluyorum birkaç kez önce de sorguladım sanırım yanlış bir arkadaş. Bana laf arasında söyledi aldırmadın mı dedi neyi dedim şok oldum duymak istemedim bunu onunda şuan küçğk bir bebeği var o düşünmediği bir şeyi bana sundu ki benim için sağlıklı hayırlı olsun en önemlisi o o benim bebeğim belki ani ama benim yani

Ben böyle bir duygu mu var bilemedim ve cidden öğrenmek için sordum ama cidden bunun bir farkı yok görüyorum şuan da harbi o deyince alla alla böyle bir duygu var demek dedim.

ilk çocuğum benden tam bir buçuk yaş küçük erkek kardeşim var. iyi ki yasimiz bu kadar yakinmis diyordum. eziyeti anneme olmus biz sefasini sürüyoruz.

bi daha gorusmeyin onunla. öyle arkadas mi olur ruh hastasi kadin.

Oyle yorum mu olur yahu insan moral vermeye calisir aldirmadin mi ne demek Allah vermis cani engelli bile olsa dogurup bakiyolar o da bizim imtihanimiz
Cocuk bakmak buyutmek zor ama cocuguna gore degisir zaten 1 senedir gormussunuzdur ama bi zaman gelicek ki varliklarina sukredeceksiniz
Allah hepsine saglik versin tabi bize de sabir

Bu kadın senin düşmanın ben sana söyliyeyim .
Hayatından çıkar .
Birkaç zamandı öyle düşünüyorum. Bana geçen geldiğinde bu kapılar ne ya çok çirkin dedi mesela ki oturduğumuz ev çok tanınan bir mühendisin evi özellikle alınmış bir kapı hiç ama hiç hoş değil dedi. Bu kapının fotoğrafını isteyip yaptıran arkadaşlarım varken o öyle dedi mesela basit belki ama yakın arkadaş olunca şaşırdım

Oha ya , yuhh yaa..
Millet kurtajdan sakinir bu arkadasiniz resmen sizi kurtaja tesvik etmis.
Bende ikinciye hamile kaldigimda oglum 13 aylikti . Cok sukur dogurdum . Ve simdi 5 dakika birbirlerini gormeden yapamiyorlar.

Ben gercekten arkadasına ne söyleyipte “ikinci cocuk oldugunda beni anlarsın “ lafını duydugunu merak ediyorum
Aldırma kısmı hadsizce ama ilk cocuk olamayacak vs de sanki sen biieyler demişsinde gelmiş gibi

İkizi geçtim 4üz 5iz doğanlar var bu dünyada. Bu nasıl yakın arkadaş bu arada ya. Samimiyetini kes bence. Fesat gibi geldi bana
Çoğu yorum bu yönde sanırım bende daha fazla böyle düşünmeye başladım. Bebeğim ikiz olsaydı mesela o zaman ilk olmayacaktı dedim ses etnedi zaten. Bunu diyen bilmem kaç üni mezunu bir öğretmen çok cahilce dimi

O arkadaşın büyük saçmalamış. Neden yetemeyesin ki. Kardeş kadar güzel birşey var mı Allah aşkına. Ne güzel Allah size tekrar anneliği nasip etmiş. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.

Ne gereksiz bi laf etmiş. Ben kardeşim doğana kadar da mutlu bir çocuktum. Kardeşim doğduktan sonda da mutlu bir çocuktum. Takılmayın def edin kötü niyetliyi.

Arkadasin bu hamileligi basina kötü birsey gelmis gibi algiliyor ve seviniyor icten ice :) seninde üzülmeni istiyor :)
Hayirli ugurlu olsun :) kardes kadar güzel birsey yok :)

Ha madem kendi aldirsaydi. Bunuda diyin ona bidahakine :)

Bu dost Arkadaş değil düşman yılan resmen tövbe tövbe

Allah imtihan etmek isterse bir çocukla da imtihan eder ama imtihan etmezse 5 çocuğun olur hepsi de pırıl pırıl uslu zahmetsiz...bu tamamen kısmet hastalık v.s kast ettim
terbiye vermek anne babanın çabası + çocuğun kişiliği + ortam v.s
aksine terbiyeli çocuk kardeşlerini pozitif etkiler...kardeş çocuğun büyüyüp gelişmesinde çok mühim.

Bu kişinin arkadaşınız olduğuna emin misiniz?
Sizi üzüp keyiften dört köşe olmuştur şimdi o. Çilekeş hayatının acısını biraz olsun çıkarabilmenin huzurunu yaşıyordur.

Kendinizi üzdüğünüze değmez. Ve uzak durun bence bu kişiden. Kafadan sorunlu galiba.

O arkadaşını sil rehberden canım en sağlıklısi o

Seni sürekli mutsuz eden insanlar uzak olsun kafanda şüphe bırakmasın en güzeli

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin çok sağol. Öyle yapmayı düşünüyorum. Sanırım görüşmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…