- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Buna katılıyorum. Sanırım onunla görüşmeyeceğim. Bana kızın için üzüldüm. Gerçekten üzüldüm dedi. Ben mutluyum ya zor olacak ama mutluyum benİlk çocuk olma duygusu ne ya? İkinci üçüncü çocukların suçu ne? Ya ikiz olsaydı?
Ayrıca “aldırmadın mı” gibi hadsizce yorum yapan birine arkadaş demeyin artık bence, siz bilirsiniz.
Ben konuştuğum andan beri sorguluyorum birkaç kez önce de sorguladım sanırım yanlış bir arkadaş. Bana laf arasında söyledi aldırmadın mı dedi neyi dedim şok oldum duymak istemedim bunu onunda şuan küçğk bir bebeği var o düşünmediği bir şeyi bana sundu ki benim için sağlıklı hayırlı olsun en önemlisi o o benim bebeğim belki ani ama benim yaniNe saçmalamış ya böyle insanları gerçekten ciddiye alıyor musunuz yapmayın.
Çocuk aldırma fikri de ne bileyim. Vücudunuzdan et beni aldırmayacaksınız sonuçta.
Bence yakın arkadaşlığını bi gözden geçir.
Ben böyle bir duygu mu var bilemedim ve cidden öğrenmek için sordum ama cidden bunun bir farkı yok görüyorum şuan da harbi o deyince alla alla böyle bir duygu var demek dedim.Ne kadar kötü kalpli vicdansız bir arkadaş benle kardesim gibi olacak çocuklarınız. Ikiz gibi büyüdük biz de.
Ilk cocuk olma duygusu ne oluyormuş
Ben de ilk cocugum da bunun için havalanmam şımarmam mı lazım?
Ay bu insanlar kamera şakası gerçekten.
Birkaç zamandı öyle düşünüyorum. Bana geçen geldiğinde bu kapılar ne ya çok çirkin dedi mesela ki oturduğumuz ev çok tanınan bir mühendisin evi özellikle alınmış bir kapı hiç ama hiç hoş değil dedi. Bu kapının fotoğrafını isteyip yaptıran arkadaşlarım varken o öyle dedi mesela basit belki ama yakın arkadaş olunca şaşırdımBu kadın senin düşmanın ben sana söyliyeyim .
Hayatından çıkar .
Çoğu yorum bu yönde sanırım bende daha fazla böyle düşünmeye başladım. Bebeğim ikiz olsaydı mesela o zaman ilk olmayacaktı dedim ses etnedi zaten. Bunu diyen bilmem kaç üni mezunu bir öğretmen çok cahilce dimiİkizi geçtim 4üz 5iz doğanlar var bu dünyada. Bu nasıl yakın arkadaş bu arada ya. Samimiyetini kes bence. Fesat gibi geldi bana
O arkadaşın büyük saçmalamış. Neden yetemeyesin ki. Kardeş kadar güzel birşey var mı Allah aşkına. Ne güzel Allah size tekrar anneliği nasip etmiş. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah.Kızlar 12 aylık kızım var. 4+3 hafta hamileyim. Cumartesi öğrendim. Bunu öğrenen yakın bir arkadaşım. Hamilelik şüphem varken bana '' inşallah ikinci olurda benim ne yaşadığımı anlarsın '' dedi. Halbuki ona ben asla yorum yapamadım asla hemde çok şaşırdım böyle deyince. Bu akşam konuştuk hatta az önce. Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak." Bir an çok üzüldüm. Yanlış mı yaptık. Ben bebeklerime yetemeyecek miyim yani? İyi bir anne değil miyim şimdi ben? İki çocuk arasında az yaş olunca birinci bebeğe haksızlık mı oluyor yani?
Hayır aldırmadı. Hatta doktor bebeğine hasta olabilir dedi alalım dedi hayır dediArkadaşınız bebeğini aldırdı mı da size böyle yorumda bulundu
1 saat önce konuştuk hemen yazmak istedim ama ciddi düşünüyorum arkadaşlığımıBunları duyup hala görüşmeye devam mı ediyorsunuz bu insanla.
Amin çok sağol. Öyle yapmayı düşünüyorum. Sanırım görüşmeyeceğimO arkadaşını sil rehberden canım en sağlıklısi o
Seni sürekli mutsuz eden insanlar uzak olsun kafanda şüphe bırakmasın en güzeli
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
HaklısınAy en saçma yorumda bulunmuş. İlk çocuk olma duygusu nedir
Bencede silin ve görüşmeyin arkadaşınızla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?