Kızın ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak.

Aradaki yas farki evet cok az ve evet doya doya ilgi gormeden 2nci oluyor, boyle olunca ilk bebege verilecek olgi ve zamandan ksiliyor bence de.
Ama olan olmus Allah da nasip etmis; aldirmadin mi diye sormak nasil bir seydir ya.

Her anne evladına yeter.cok açık söyleyeyim...18 aylık oğlum var zor ve çok sayıda tedavilerden sonra Allah nasip etti...bizim için çok kıymetli tahmin edersiniz...sanki ondan başka sevemem gibi geliyor.simdi ikinciye hamile olsam önce oğlumu dusunurum.bunu ikinci evladına hamile birçok anne dusunuyor.ama tüm bu düşünceler ikinciyi kucağına alana kadar :) yani insan sadece ilk evladını sevseydi ailenin 4.cocugu oldugum için herkes benden nefret ederdi:) sevgiyle büyüdüm..
Siz de evlatlariniza yeteceksiniz.kalbinizin iki yavruyu sevecek kadar büyük olduğunu goreceksiniz:) daha yeni 2 arkadaşım ikinci yavrularını kucaklarina aldilar.ilk bebislerr 1 haftada adapte oldu bile..

Böyle saçma bişey hayatımda duymadım görmedim Allah aşkına arkadaşınız kardeş mi kalleş mi belli değil bu nasıl hasetliktir kendinin çocukları ardarda oldu diye sizinde böyle istemesi olunca da aldırmadın mı diye sorması ilk çocuk duygusu da neymiş tek diye daha serbest daha şımarık daha ilgili büyümesi mi ? Ne mana yani böyle insanları tutmayın hayatınızda lütfen değmez gerçekten.

Bakımının zorluğundan kaygılansanız anlarım ama ilk ve tek çocuk olmanın nesi güzel ki?

Kardeşiyle beraber büyüyecek, paylaşmayı ve şefkati küçüklükten itibaren huy edinecek bundan güzel şey mi olur. Tanımıyorum ama sizin adınıza mutlu oldum . Allah analı babalı büyütsün, kolaylık versin

Ilk cocuk olmanin ne ozelligi varmis ki yasamayacakmis cocuk?
Belki bir iki sene zorlanirsiniz ama sonra onlar birlikte oynarken siz rahat edersiniz. Allah verdiyse vardir bir sebebi

Bende onu bekledim mutlu olabilirdi ama kızım için üzülmüş bana öyle dedi çok öok üzücü bir insanın hamile birisini üzmedi çokk kötü

Onu hayatımdan çıkaracağım üzüldüğüm yeter

Bebeğimle her zamana hep çok vakit geçirdim hala öyleyim onun için hiç pişmanlığım yok eğer böyle olursa ikisi içinde korkum olmayacak. Yardımcım var zate eşim annem her daim yanımdalar

Arkadaşınızdan midem bulandı.
Benim çocuklarım ikiz.
İlk veya tek çocuk olma duygusunu (her neyse o) yaşamadılar ve dolayısıyla çok eksikler öyle mi.
Pehh!

-Önce, inşallah hamilesindir de çektiğimi anlarsın demesi, beddua edermiş gibi.
-Bebeği aldırmadın mı demesi.
-O son saçma cümlesi.

Bence "arkadaşınız" olmasın artık o kadın.

Of ya bayılıyor bunlar da moral bozmaya. Araları çok daha yakın olup ikiz gibi büyüyen çok mutlu bebekler biliyorum. İçiniz rahat olsun.

Evlerden ırak arkadaş,selamı sabahı kesmelik.
Ailemin ilk çocuğuyum,
doğuştan kalça çıkığı tedavim başladığında annem kazayla kardeşime hamile kalmış.
Hiç istememiş kardeşimi,
benimle ilgilenemeyeceğini düşünmüş.
Muhtemelen kardeşim bunları hissetti,
7 aylık doğmuş.
Aylarca küvözde kalmış,
iyi ki de doğmuş ve iyi ki de Allah yaşatmış.
Annem kardeşime,benden daha düşkündür.
Kısacası ilk çocuk olunca ne oluyor?
Ne-nasıl hissediliyor?
Çok net ve değişmez bir durum değil.

Ilk cocuk olma duygusu yasayamamak dünyanın en kötü şeyi mi ki ? Ilk çocuk değilim ve bunun eksikliğini yaşamadım. Arkadaşınız sacmalamış hiç kafaya takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…