- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Her anne evladına yeter.cok açık söyleyeyim...18 aylık oğlum var zor ve çok sayıda tedavilerden sonra Allah nasip etti...bizim için çok kıymetli tahmin edersiniz...sanki ondan başka sevemem gibi geliyor.simdi ikinciye hamile olsam önce oğlumu dusunurum.bunu ikinci evladına hamile birçok anne dusunuyor.ama tüm bu düşünceler ikinciyi kucağına alana kadar :) yani insan sadece ilk evladını sevseydi ailenin 4.cocugu oldugum için herkes benden nefret ederdi:) sevgiyle büyüdüm..Teşekkür ederim. Ben bebeğime yeter miyim diye düşünürken bunu demesi çok daha üzücü oldu. Ki ben her zaman kızımın bir kardeşi olsun istedim evet belki erken ama olsun istiyorum zaten ve altından kalkacağını biliyorum anne olmak bazen bunu gerektirir. Zor olacak ama hayatımızda ne kolay ki dimi
Öyle sanırım en iyisi uzak kalmakArkadaş dediğinize karşı sabrınızı tebrik eder, taşmamasının devamını dilerim.Görüşmeyi kesin faydası yokmuş zararı da olmasın..
Bende onu bekledim mutlu olabilirdi ama kızım için üzülmüş bana öyle dedi çok öok üzücü bir insanın hamile birisini üzmedi çokk kötüBöyle sözler söyleyenden her şey beklenir valla yakın arkadaşınız sizin mutlu olduğu şeyden kendisi de mutlu olması lazımdı. Ama sizin kalbinizi kırmak mutsuz etmek onun mutluluğu olmuş belli ki. Böyle arkadaş olmaz anca düşman olur sizin kötülüğünüzü isteyenden. Hayatınızdan bir an önce çıkarmakta fayda var derim
Onu hayatımdan çıkaracağım üzüldüğüm yeterArkadasin ruh hastasi, "cocugu aldirmadinmi" gibi hadsizce yorumlari var. Ancak evet, cocuk 2 yasini gecip bezini cikarrmadan önce bebek sahibi olmak bana dogru gelmiyor. Cocugun en cok sana ihtiyac duydugu, aktif oldugu dönem sen yorgun olacaksin. Diger bebek ile ograsacaksin.
Bu seni kötü anne elbette yapmaz. Artik bir sekilde ikisinede yetiseceksin, ancak cok zorlanirsin dogrusu. Yine secim senin secimin. Ne bana, ne baskasina düsmez seni yargilamaya. Bence o arkadasini hayatindan cikar.
Bebeğimle her zamana hep çok vakit geçirdim hala öyleyim onun için hiç pişmanlığım yok eğer böyle olursa ikisi içinde korkum olmayacak. Yardımcım var zate eşim annem her daim yanımdalarArkadaş değil felaket tellalı mübarek...
Uzak durun böyle insanlardan, düşürmesin enerjinizi.
Ilk çocuk, ilk torunum. Gereksiz bir misyondan fazlası değil. "Aman sen ablasın dur, sen büyüksün örnek ol" lara maruz kalmayacak işte kızınız. Arkadas olsunlar birbirine ne güzel. Şimdiden telaşlanmayın, hamileliğiniz ilerleyene kadar bol bol kaliteli zaman geçirin kızınızla. Şimdiden hayırli olsun.
Of ya bayılıyor bunlar da moral bozmaya. Araları çok daha yakın olup ikiz gibi büyüyen çok mutlu bebekler biliyorum. İçiniz rahat olsun.Kızlar 12 aylık kızım var. 4+3 hafta hamileyim. Cumartesi öğrendim. Bunu öğrenen yakın bir arkadaşım. Hamilelik şüphem varken bana '' inşallah ikinci olurda benim ne yaşadığımı anlarsın '' dedi. Halbuki ona ben asla yorum yapamadım asla hemde çok şaşırdım böyle deyince. Bu akşam konuştuk hatta az önce. Bana '' aldırmadın mı bebeği?'' Dedi '' yok artık daha neler''dedim asla böyle bir şey yapamam sağlıklı olsun yeter yapamam dedim. Sonra bana dedi ki "kızın asla ilk çocuk olma duygusu yaşayamayacak." Bir an çok üzüldüm. Yanlış mı yaptık. Ben bebeklerime yetemeyecek miyim yani? İyi bir anne değil miyim şimdi ben? İki çocuk arasında az yaş olunca birinci bebeğe haksızlık mı oluyor yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?