• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızın niyeti ne?

Cocuk sadece konu sahibinmi? Niye sadece konu sahibi sadece cocuğun üzerine söz sahibi olsun?

Kadin birşey yapmak istese çoktandir yapmiş olurdu. Gidip çocuğu bahane etmezdi. Cocuk görmek gibi masum isteği bile kötüye çeviriliyor ya. Çalişan kadinlardan bu korku ne? Sanki hepsi evli adamlarin üstüne atliyorlar :işsiz:
Sanırım siz detayı atladınız kızla ben de tanıştım yani kızla aynı iş yerindeyiz. Benimle iletişim kurması daha mantıklı olurdu bana gelmek istiyorsa bebeği görmek istiyorsa. Eşimden numaramı isteyebilirdi.

Sanırım siz detayı atladınız kızla ben de tanıştım yani kızla aynı iş yerindeyiz. Benimle iletişim kurması daha mantıklı olurdu bana gelmek istiyorsa bebeği görmek istiyorsa. Eşimden numaramı isteyebilirdi.
Yahu belki nezaketen bebek gormeye gelelim dedi yarim ağızla.
Hem niye sizle iletisim kurmasi gerekiyo ki ?

Bu ayni masada erkek varken garsondan kadin bisey istemez sacmaligi gibi bisey.

Bebek görmeye gelcem diyipte dk da kocanizi ayartacak degil ya varsa oyle bi durum kocaniz kendisine sahip cıkiversin bi zahmet.

İş arkadaşları hastalık,bebek vb durumlarda hediyelerini alip görmeye gelirler. Bunda garipsenecek birşey yok ki.
Sizi de biliyor,tanıyor sonuçta.
Ben art niyet aramazdım altında. Hediyesini verir,hayırli olsun der geçer,eşiniz iş konusunda yardımci olduğu için,nezaketen gelmek istemiştir.

Yahu belki nezaketen bebek gormeye gelelim dedi yarim ağızla.
Hem niye sizle iletisim kurmasi gerekiyo ki ?

Bu ayni masada erkek varken garsondan kadin bisey istemez sacmaligi gibi bisey.

Bebek görmeye gelcem diyipte dk da kocanizi ayartacak degil ya varsa oyle bi durum kocaniz kendisine sahip cıkiversin bi zahmet.
Yani niye çarpıtırsınız anlamam! Aynı masada erkek varken kadın istemez garsondan bir şey ile aynı durum değil. Aile yapısına göre hukukun koymadığı ama yürürlükte olan bazı kurallar vardır. Bakış açısı herkese göre değişir ama kızın eften püften sebeplerle eşime mesajlar attığını da söyledim ilerleyen yorumlarda. Bana normal gelmedi ve paylaştım nasıl bir yol izlemem gerekir diye. Beni art niyetli ilan etmenize gerek yok. Buradaki konuları okuduktan sonra fazla iyi niyetli olduğumu bile düşünür oldum bir çok durumda. Ben şahsen tanıdığım kadına mesaj atar müsaitseniz geleceğim derdim. Bekar bir kadın olarak da evli bir adama eften püften sebeplerle mesaj atmazdım. Adam iş arkadaşım değil vs. Neyse siz iyi niyetli olun olmaya devam edin. Eşinize böyle Mesajlar atan sizi tanıdığı halde eşinizle irtibat kuran kadınları alın bağrınıza basın. Varsın ben kötü niyetli olayım.... Ayrıca yarım ağızla bebek görmeye gelelim diyen biri ısrarla bebeğin kırkı çıkmadan geleyim demez sonra hadi kırkı çıksın sonra iftar yapalım! Ki bebekli birine kendini davet ettiriyor bebek görmek benim bildiğim kısa zamanda olur anneyi yormamak adına. Her neyse...

Inşallah bir daha da hiç çıkmaz çok sevindim senin adına. Sevgi nedir bilmeyenler kıskanması da bilmiyor umursama onları. Herkesin hayat düzeni farklı :):KK200:

Bu nasil çirkin bir ithamdir. Evet bebek görmeye gelen kişi niye kiskanilsin?

06kelebek_s 06kelebek_s Sen şu an çalişiyormusun? Ki hadi diyelim öyle, eşin ile sanirim daha bir yakinliği varmiş ki ona sormuş. Ne var bunda?

Ha cidden tek başina buluşmak istese, flörtöz kelimeler kullansa niyeti farkli derdim. Lütfen eşlerinizi bir hint kumaşi ve çalişan kadinlarida erkek avcisi olarak görmeyin.

Manasız buldum ben. Kocan ona çok zor bı durumda yardım eli uzatmış olsa o kız da vefa borcundan dolayi bebeğe hediye verme bahanesiyle görmek istese neyse.. gorusunce anlarsınız amacini

Kızın belli niyeti iyidir bebeği görüp hediye fln vermek istiyordur Ama ben böyle iş arkadaşlarıyla özellikle bayan olanlarla çok görüşülmesi taraftarı değilim görüşülecekse de aile olanlarla ailecek görüşülmeli
niye yiyomu sizi

Evet genelede bekar olanlar kafayı evli erkeklere takıyor bu devir de iş ortamlarında çok şahit olduk böyle şeylere gerek yok isteyen görüşsün evli erkek arkadaşlarıyla herkesin kendi hayatı
yani bekar kızlar göz koyuyor sizin erkekler maşallah çok akıllı tüm suç bekar kızların :)

yani bekar kızlar göz koyuyor sizin erkekler maşallah çok akıllı tüm suç bekar kızların :)
Ben ortada bir suçlu aramıyorum tabiki yaparlarsa ikisi de suçlu ama niye eşinizi iticeksiniz zorla saçma siz eşinizi görüştürün bekar arkadaşlarıyla banane yani isteyen istediğiyle görüşsün herkes kendinden sorumlu

Ben ortada bir suçlu aramıyorum tabiki yaparlarsa ikisi de suçlu ama niye eşinizi iticeksiniz zorla saçma siz eşinizi görüştürün bekar arkadaşlarıyla banane yani isteyen istediğiyle görüşsün herkes kendinden sorumlu
ya pes doğrusu olayı nereye bağladın kız bebek göre nezaketen gelcekmiş kadın evinde değil diye böyle düşünmüş erkekler düz mantık ha sürekli dışarıda görüşülse anlarım o zaman bende derim yanlış diye ama iş hayatında robotmu bu insanlar birazcık birşeyden fırtına çıkarıyor bazı eşlerde

ya pes doğrusu olayı nereye bağladın kız bebek göre nezaketen gelcekmiş kadın evinde değil diye böyle düşünmüş erkekler düz mantık ha sürekli dışarıda görüşülse anlarım o zaman bende derim yanlış diye ama iş hayatında robotmu bu insanlar birazcık birşeyden fırtına çıkarıyor bazı eşlerde
Hanfendi farkında değilsiniz herhalde bende yoruma kızın kötü bir niyeti yoktur belki bebek görmeye eve gelecektir yazdım ilk başına orayı niye okumuyorsunuz da altında ki yoruma hemen atlıyorsunuz ben de herhalde anladım onu benim yazdığım sürekli bekar kız arkdşlarıyla görüşenlereydi diğer yorumum !

Kocasını gorusturmuyorsa gorusturmuyor neden adamin derdine düştünüz acaba

Dimplesbaby Dimplesbaby boşver canım herkes kendi hayatını yaşıyor. Tedbilir olmak ilerde kafamızı duvarlara vurmaktan çok daha iyidir

Alti üstü bir bebek görülmek istenmiş ne bu kadar abarti ben anlamadim. Böyle günlere mi kaldik. Ortada hicbirsey yokken kizin burada topiclere konu edilmesi vicdanimi yaraladi.Bilse asla yapmazdi.:(

Bu nasil çirkin bir ithamdir. Evet bebek görmeye gelen kişi niye kiskanilsin?

06kelebek_s 06kelebek_s Sen şu an çalişiyormusun? Ki hadi diyelim öyle, eşin ile sanirim daha bir yakinliği varmiş ki ona sormuş. Ne var bunda?

Ha cidden tek başina buluşmak istese, flörtöz kelimeler kullansa niyeti farkli derdim. Lütfen eşlerinizi bir hint kumaşi ve çalişan kadinlarida erkek avcisi olarak görmeyin.
Şu an ücretsiz izindeyim bebekten dolayı. Ben olsam daha ince düşünürdüm. Neyse kocamı da hint kumaşı sandığım yok. Sanırım ben çok ince düşündüğümden...

Alti üstü bir bebek görülmek istenmiş ne bu kadar abarti ben anlamadim. Böyle günlere mi kaldik. Ortada hicbirsey yokken kizin burada topiclere konu edilmesi vicdanimi yaraladi.Bilse asla yapmazdi.:KK43:
Sadece bebek görmesi olsaydı neyse ama öncesinde eşimin uzmanlık alanı olmadığı halde kız eşime sorup duruyordu bir takım şeyleri. Yani sorabileceği onun haricinde çok kişi varken. Sormayı geçtim beni dinlediniz mi diyordu radyoda program sunmaya başlamış vs. Hepsi birleşince ben de rahatsız oldum.

Bu durumda kizin karakteri sorunlu gibi.. eşine ya da baskasina degil bu durum bence sadece.Kizin ayarlari sorunlu. Davranişlarini topluma göre ayarlayamiyor gibi geldi bana

Back
X