- 30 Nisan 2016
- 1.213
- 2.526
- 133
Valla torun bakacam diye gelip yerleşirler ama toruna göz ucuyla bakmazlar benimki mesela doğumdan sonra on gün kadat kaldı o halde yemek temizlik bende çocuğa tek bakmak bende eşim ev temizledi ama içime sinmedi peşine bidaha yaptım daha sonra başka sebeplerdende geldi kaldı oğluma beş dk göz kulak olmadıDaha once konu acmistim. Cocuguma kayinvalidemin bakmasini istemiyorum diye. Orda ayrintiya girmedim ama iste sebebi hep bunlar.
Evdeyken birsey demiyor esim. Toplulukta tepki veriyor daha cok. Piknige gitmistik. Ben esim gorumcem ve kv oturuyoruz. Kv gel oglum canin istiyorsa dizime yatabilirsin dedi. Yok anne daha neler dedi esim. Gorumcem de bozuldu bir de ayaginda salla istersen dedi. Kadin surekli esimle temas halinde olmak istiyor.
Amin. Bana da cok tuhaf geliyor. Bir de dusunun ki benim annem hayatta degil. Bazen sinirlerim cok bozuluyor. Nispet yapar gibi.Yok Artık
Koli bandı alıp bantlayın evde madem bu kadar temas halinde olmak istiyor
2 saat dursun öyle
Ailemde akrabalarımda eş dost ve çevremde
Hiç böyle sevgi hareketleri görmediğim için çok tuhaf geldi bana
Eşiniz de evde ses etmiyor dışarıda utanıp tersliyor ise
Onunda yaptığı yanlış
Sevgi pıtırcığı annesini bi iki kez terslese evde
Vazgeçer belki bu vıcık vıcık sevgi gösterisinden
Allah sabır versin size
Evet benim gorumcem de bana demisti. Annem abimi daha cok sever. Biz ayni olamayiz. Cok simartti abimi halen de simartiyor diye.Ayni benim kaynanam gorumcem kendi agziyla soyluyor annem beni abim kadar sevmiyor diye bizim ve kayinvalidenin yaninda oda hic bisey demiyor insan yalandan ikinizde aynisiniz der zaten herkes farkinda.. ee kendini kizi az seven kadin gelini tabiki sevmez kiskanir
Canım ya konunu okuyunca bı gülme geldi ..Ne atraksiyonlu bı kadın oyle.nerde görse üzerine atlıyor sewicem oğlumu diye.tabiiki ewladini sew ama çok aşırı hareketleri ve çok bunaltıcı.inanin şu kadın halimle annem bana öyle sarilsa opse kizarimEvet benim gorumcem de bana demisti. Annem abimi daha cok sever. Biz ayni olamayiz. Cok simartti abimi halen de simartiyor diye.
Acaba kv kendi eşiyle aşk yasamam İş mı ya da eşi ölmüş de eşinin yerine oğlunu mu koymuşBenim kv eşimi AŞKIM diye kaydetmiş telefonuna ve aşkım oğlum diyor..neler neler yapıyor varya anlatsam roman olur..çünkü film gibiyiz
Kayinvalidenin amacı belli..Kendine şimdiden yol yapıyor oğluyla daha fazla vakit geçirmek için galiba.Bugun diyor ki. Eskiden bir kadinin oglu olunca hayatimi garantiye aldim diye bakardi. Gelin eve gelirdi ayri ev yoktu. Kv hic is yapmazdi. Butun isi gelin yapardi. Kv ye bakardi.
Dedim ki ne kadar kotu cahilce bir donemmis. Ic anadolu gelenegi iste. Erken yasta kv yasli psikolojisine giriyormus. Iyiki oyle degil artik. Maksadi ne anlasam. Ben oyle deyince de en iyisi insanin kendi evi ben burda bile rahat olamiyorum demeye basladi.
.Acaba kv kendi eşiyle aşk yasamam İş mı ya da eşi ölmüş de eşinin yerine oğlunu mu koymuş
Bazı anneler oğullarına fazla anlam yüklüyormuş. Doğrusu benim kv de fazla abartılı ben de hiç hoşlanmıyorum bizim ailede de mesafe vardır. Bence anne ogul bile olsa yetişkin insanların bi sınırı olması lazım
Bende bugün kayınvalidemle benzer bir diyalog yaşadım.Bana, 3 yaşındaki kızımın oyuncaklarını arrık sen toplama, o kız çocuğu kendi toplasın dedi bende niye erkek olsa toplamasın mı dedim yok toplasın falan dedi ama eşimin dediğine göre görümceme küçükken yatağını topla dermiş ama eşime demezmiş. Allah nasip eder bir oğlum olursa ayrımcılık yapmadan büyütmek niyetindeyim, yatağını toplasın, yeri geldi mi sofra vs kaldırma da yardım etsin ne var bunda.Merhaba arkadaslar. Benim kayinvalidem ogluna yani esime asik bir anne. Esimden bir yas kucuk kiz kardesi var. Hicbirzaman esime davrandigi gibi davranmaz ona karsi. Esimi oper koklar ama gorumceme asla boyle seyler yapmaz. Keske onu da ayni derecede sevse ama ayrim olunca benim de gozume batiyor.
Kv nin esimi sevme bicimi abartidir. Kiskanc birisi degilim ustelik de bir cocugu annesinden kiskanacak hic degilim.
Kisa bir ornek veriyim. Esimin isyerinde bir toreni vardi. Kv ve ben gittik. Arkadaslarinin hocalarinin yaninda boynuna atlayip boynuna kafasini dayayip opmeye calisti. Esim ne yapiyorsun anne insanlarin icinde dedi. Kv bozuldu. Toren bitti sertifikayi kapti aldi bende duracak diye. Dursun elinden alan yok ki. Alt tarafi kagit parcasi. Dusurmus zaten bir de uzerine basmis. Birisi uyardi Sonra asansore bindik. Esimin uzerine bir atlayisi vardi ki gormeyen birisine anlatmam mumkun degil. Cok afedersiniz ama adeta sevisir gibi. Boynunu defalarca opmeler koseye sikistirdi. Yemin ediyorum kaldim sadece tip tip baktim. Esim uzerinden zor atti. Anne ne yapiyorsun bir gelen olacak ayip diye. Kipkirmizi oldu esim Bana bakti. Hicbirsey demedim tabiki. Ama bu kadar abarti birsey gormedim hayatimda. Insan gibi tebrik et saril op ama yok abartmazsa olmaz.
Bugun yasanan olayda ise taslar biraz daha yerine oturdu. Kv dedi ki bizim aileden bir tek benim oglum bir de bi erkek ismi daha soyledi. Bunlar okuyup kendini kurtardi. Adam oldu dedi. Esimle birbirimize baktik. Esim dedi ki e kardesim de okudu kurtardi kendini. Hii dedi kv ama o kiz ben erkekleri sayiyorum. Kadin kendi kizini bile insan yerine koymuyor.
Sozun ozu biz kadin olarak kadinlari savunmayi birakin esitligi birakin birbirimizi saymiyoruz bile. Biz bile bu kadar erkek egemen yasarsak erkeklerin kendilerini bir halt zannetmeleri cok normal degil mi. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Ben beni saymiyor kv kiymet vermiyor diye hayiflaniyordum. Kadinin oglu dururken kendi kizi bile umrunda degil ki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?