Kizini insan yerine koymayan kv!

Daha once konu acmistim. Cocuguma kayinvalidemin bakmasini istemiyorum diye. Orda ayrintiya girmedim ama iste sebebi hep bunlar.
Valla torun bakacam diye gelip yerleşirler ama toruna göz ucuyla bakmazlar benimki mesela doğumdan sonra on gün kadat kaldı o halde yemek temizlik bende çocuğa tek bakmak bende eşim ev temizledi ama içime sinmedi peşine bidaha yaptım daha sonra başka sebeplerdende geldi kaldı oğluma beş dk göz kulak olmadı

Ayni benim kaynanam gorumcem kendi agziyla soyluyor annem beni abim kadar sevmiyor diye bizim ve kayinvalidenin yaninda oda hic bisey demiyor insan yalandan ikinizde aynisiniz der zaten herkes farkinda.. ee kendini kizi az seven kadin gelini tabiki sevmez kiskanir

Yok Artık
Koli bandı alıp bantlayın evde madem bu kadar temas halinde olmak istiyor
2 saat dursun öyle

Ailemde akrabalarımda eş dost ve çevremde
Hiç böyle sevgi hareketleri görmediğim için çok tuhaf geldi bana

Eşiniz de evde ses etmiyor dışarıda utanıp tersliyor ise
Onunda yaptığı yanlış

Sevgi pıtırcığı annesini bi iki kez terslese evde
Vazgeçer belki bu vıcık vıcık sevgi gösterisinden

Allah sabır versin size

Amin. Bana da cok tuhaf geliyor. Bir de dusunun ki benim annem hayatta degil. Bazen sinirlerim cok bozuluyor. Nispet yapar gibi.

Evet benim gorumcem de bana demisti. Annem abimi daha cok sever. Biz ayni olamayiz. Cok simartti abimi halen de simartiyor diye.

Evet benim gorumcem de bana demisti. Annem abimi daha cok sever. Biz ayni olamayiz. Cok simartti abimi halen de simartiyor diye.
Canım ya konunu okuyunca bı gülme geldi ..Ne atraksiyonlu bı kadın oyle.nerde görse üzerine atlıyor sewicem oğlumu diye.tabiiki ewladini sew ama çok aşırı hareketleri ve çok bunaltıcı.inanin şu kadın halimle annem bana öyle sarilsa opse kizarim

Benim kv eşimi AŞKIM diye kaydetmiş telefonuna ve aşkım oğlum diyor..neler neler yapıyor varya anlatsam roman olur..çünkü film gibiyiz
Acaba kv kendi eşiyle aşk yasamam İş mı ya da eşi ölmüş de eşinin yerine oğlunu mu koymuş
Bazı anneler oğullarına fazla anlam yüklüyormuş. Doğrusu benim kv de fazla abartılı ben de hiç hoşlanmıyorum bizim ailede de mesafe vardır. Bence anne ogul bile olsa yetişkin insanların bi sınırı olması lazım

Kayinvalidenin amacı belli..Kendine şimdiden yol yapıyor oğluyla daha fazla vakit geçirmek için galiba.

ne kadar edepsiz kadın tiksindim kayınvalidenizden
siz suskunluğunuza devam edin derim
eninde sonunda eşiniz verir güzelce cevabını
bişey söyleseniz gün gelir kıskandı olursunuz

.
Kocalarindan beklediği ilgiyi göremeyince kendisine saygı ve sevgi gösteren ogluslarina aşık oluyorlar bence mecaz anlamda..Bağımlı tipler ortaya çıkıyor sonuçta.Ve biz gelinleri de kabullenemeyip,kiskanmalari da cabasi.

ben kv me kapıyı açmıştım bikere yolculuk dönüşü beni itip kocasına gitmişti kusura bakma eşler önce gelir demişti. aa ne güzel dedim kendi kendime. 2 gün sonra eşim geldiğinde yine beni itip dışarı çıkıp boynuna atladı oğlum diye. biz olunca eşler önce gelmiyormuş dedim kendi kendime. benim eşim çok yüz vermez o konularda rahatım ama bi yüz bulsa neler yapabilir, sınırı neresi muamma bizim için.

siz cins cins bakıp rahatsız etmeye çalışın. yüz vermeyin asla sizin kv bayağı ayarsız.

Benim kv tam tersi hiç teması olmaz uzaktan sever ama ne olursa olsun yaptıkları tam bir saçmalık ve tepki verin siz de.

Ben bu konu üzerine epey kafa yordum. Bir erkek annesi olarak yapmam ve yapmamam gerekenlerin ne olduğunu hesaplamaya çalıştım. Sanırım olay gelenekselliğin DNA’ya işlenmesi. Osmanlı’dan günümüze erkek doğurma olayı öyle büyük abartılmış, erkek annesi olmaya öyle yüce anlamlar atfedilmiş ki artık kadınlar erkek doğurmayınca Haseki olamayacakmış gibi hissediyorlar. Sanki sultan süleymanın hatunuymuş da soyunu devam ettirecek bir şehzade yolu gözlüyorlarmış gibi kadınlar. Çevremde doğum yapan 3-4 arkadaşım var ve hepsi kız annesi lakin 7.-8. aya kadar acaba erkek midir sorusuyla muhatap ettiler bizleri.
Allah yukarıda bir günden bir güne oğlum var diye övünmedim allah nasip etti bir evlat sahibi oldum dedim.
Kadınların bu erkek çocuk takıntısı yüzünden ortalık maganda kılıklı sapıklardan ya da aslında iki ayağı üstünde zor duran şımarık züppelerden geçilmiyor.

Kızına muhtaç olunca gör sen onu bak nasıl kızına aşık olacak

Anneannem tamda kayınvalideniz gibi oğluna aşık bir kadındı.Annemin gözlerinin içine baka baka herşeyim oğlum kızım gözümde yok hiç benim için derdi, taki fiziksel ve psikolojik şiddet uygulayıp kapının önüne koyana kadar dayım.12 yıldır bizde anneannem hiç sevmediği,gözünün görmek dahi istemediği damadı ve kızı bakıyor şimdi onca yaşattıklarına rağmen yaşlıdır büyüktür diye babam tek bir laf bile ettirmiyor.Eşinizi ve sizi tenzih ediyorum tabiki öyle olur olacak anlamında anlatmadım bunu ama dibini kadar evlat ayrımcılığı yaşayan annem şuanda saygısı gereği bakıyor ve hiçbir sevgi hissedemiyorum deyip ağlıyor bu yaşında.Kız yada erkek iki canda sende doğma benimde bi kızım var insan nasıl yapabiliyor ayrımcılığı anlamak istemiyorum.Sabrınızı tebrik ediyorum ve inşalallah düzelmesini diliyorum.

Bende bugün kayınvalidemle benzer bir diyalog yaşadım.Bana, 3 yaşındaki kızımın oyuncaklarını arrık sen toplama, o kız çocuğu kendi toplasın dedi bende niye erkek olsa toplamasın mı dedim yok toplasın falan dedi ama eşimin dediğine göre görümceme küçükken yatağını topla dermiş ama eşime demezmiş. Allah nasip eder bir oğlum olursa ayrımcılık yapmadan büyütmek niyetindeyim, yatağını toplasın, yeri geldi mi sofra vs kaldırma da yardım etsin ne var bunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…