Arada bana der ki anlamiyorum gelinlerini kiskanan kvleri. Sizin mutlulugunuz herseyden onemli. Ne yapiyor kamufile mi olmaya calisiyor anlamiyorum ki.Görmemişin oğlu olmuş.. afedersin :)
Gerçekten çok görgüsüzce hareketler. Kv senden kıskanıyor o yüzden böyle davranıyor..
açık açık laf sok bence çok abartmış.
Bugun diyor ki. Eskiden bir kadinin oglu olunca hayatimi garantiye aldim diye bakardi. Gelin eve gelirdi ayri ev yoktu. Kv hic is yapmazdi. Butun isi gelin yapardi. Kv ye bakardi.Çok yazık gerçekten cahiliyet döneminden kalmış kv. Kendisi de bir kadın farkında mı acaba? Kimin kime muhtaç olacağını Allah bilir ama kayinvalideniz umarım kızına muhtaç olur. Şu öpme mevzusuna hiç girmiyorum bile ayıp ya
Arada bana der ki anlamiyorum gelinlerini kiskanan kvleri. Sizin mutlulugunuz herseyden onemli. Ne yapiyor kamufile mi olmaya calisiyor anlamiyorum ki.
Gorumcemin kayinvalidesi aksam oglunu ariyormus. Benim kayinvalidem de bana dert yaniyor. Ben bile oglumu aramiyorum o kadin nasil arar diye. E dedim o da onun oglu. Durumlar esit ama kadin farkinda bile degil. Bu arada hergun arar tabiki esimi. Gunumuzun ozetini alir.
Aynen oyle. Emekli kendisi. Gun gun gezip oglunu anlatip gururlaniyor.Ben sizin yerinizde olsaydım kv asansörde eşinizi sıkıştırdığında "dur anne ben bile öpmüyorum öyle kocamı "derdim.
Kv nizin tek zaferi bu hayatta erkek çocuk doğurmak zaar
Evdeyken birsey demiyor esim. Toplulukta tepki veriyor daha cok. Piknige gitmistik. Ben esim gorumcem ve kv oturuyoruz. Kv gel oglum canin istiyorsa dizime yatabilirsin dedi. Yok anne daha neler dedi esim. Gorumcem de bozuldu bir de ayaginda salla istersen dedi. Kadin surekli esimle temas halinde olmak istiyor.Allahtan eşiniz normal karşılamıyor annesinin hareketlerini
Yoksa durum çekilmez bir hal alırdı
Allah sabır versin size ne diyelim kadın normal değil
O sizin evinizde yer açmaya çalışıyor gibi geldi banaBugun diyor ki. Eskiden bir kadinin oglu olunca hayatimi garantiye aldim diye bakardi. Gelin eve gelirdi ayri ev yoktu. Kv hic is yapmazdi. Butun isi gelin yapardi. Kv ye bakardi.
Dedim ki ne kadar kotu cahilce bir donemmis. Ic anadolu gelenegi iste. Erken yasta kv yasli psikolojisine giriyormus. Iyiki oyle degil artik. Maksadi ne anlasam. Ben oyle deyince de en iyisi insanin kendi evi ben burda bile rahat olamiyorum demeye basladi.
Daha once konu acmistim. Cocuguma kayinvalidemin bakmasini istemiyorum diye. Orda ayrintiya girmedim ama iste sebebi hep bunlar.O sizin evinizde yer açmaya çalışıyor gibi geldi bana
Aynen oyle. Emekli kendisi. Gun gun gezip oglunu anlatip gururlaniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?