Kizini insan yerine koymayan kv!

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Merhaba arkadaslar. Benim kayinvalidem ogluna yani esime asik bir anne. Esimden bir yas kucuk kiz kardesi var. Hicbirzaman esime davrandigi gibi davranmaz ona karsi. Esimi oper koklar ama gorumceme asla boyle seyler yapmaz. Keske onu da ayni derecede sevse ama ayrim olunca benim de gozume batiyor.

Kv nin esimi sevme bicimi abartidir. Kiskanc birisi degilim ustelik de bir cocugu annesinden kiskanacak hic degilim.

Kisa bir ornek veriyim. Esimin isyerinde bir toreni vardi. Kv ve ben gittik. Arkadaslarinin hocalarinin yaninda boynuna atlayip boynuna kafasini dayayip opmeye calisti. Esim ne yapiyorsun anne insanlarin icinde dedi. Kv bozuldu. Toren bitti sertifikayi kapti aldi bende duracak diye. Dursun elinden alan yok ki. Alt tarafi kagit parcasi. Dusurmus zaten bir de uzerine basmis. Birisi uyardi Sonra asansore bindik. Esimin uzerine bir atlayisi vardi ki gormeyen birisine anlatmam mumkun degil. Cok afedersiniz ama adeta sevisir gibi. Boynunu defalarca opmeler koseye sikistirdi. Yemin ediyorum kaldim sadece tip tip baktim. Esim uzerinden zor atti. Anne ne yapiyorsun bir gelen olacak ayip diye. Kipkirmizi oldu esim Bana bakti. Hicbirsey demedim tabiki. Ama bu kadar abarti birsey gormedim hayatimda. Insan gibi tebrik et saril op ama yok abartmazsa olmaz.

Bugun yasanan olayda ise taslar biraz daha yerine oturdu. Kv dedi ki bizim aileden bir tek benim oglum bir de bi erkek ismi daha soyledi. Bunlar okuyup kendini kurtardi. Adam oldu dedi. Esimle birbirimize baktik. Esim dedi ki e kardesim de okudu kurtardi kendini. Hii dedi kv ama o kiz ben erkekleri sayiyorum. Kadin kendi kizini bile insan yerine koymuyor.

Sozun ozu biz kadin olarak kadinlari savunmayi birakin esitligi birakin birbirimizi saymiyoruz bile. Biz bile bu kadar erkek egemen yasarsak erkeklerin kendilerini bir halt zannetmeleri cok normal degil mi. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Ben beni saymiyor kv kiymet vermiyor diye hayiflaniyordum. Kadinin oglu dururken kendi kizi bile umrunda degil ki!

Ya bir şey diyeceğim o kv ne de neyse içimden dedim ban yemeyeyim.

Oha yani oha hakikaten orada olsam kv ne okkalı bir tokat yapıştırırdım deli misin sen diyerek oğlunun boynundan öpmek ne demek ya edepsiz!!

Dilerim Allahtan o kv ve onun gibiler kız evlatlarının eline düşsünler. Kafalar bozuk bu tiplerin maalesef.

Çok yazık gerçekten cahiliyet döneminden kalmış kv. Kendisi de bir kadın farkında mı acaba? Kimin kime muhtaç olacağını Allah bilir ama kayinvalideniz umarım kızına muhtaç olur. Şu öpme mevzusuna hiç girmiyorum bile ayıp ya

Görmemişin oğlu olmuş.. afedersin :)
Gerçekten çok görgüsüzce hareketler. Kv senden kıskanıyor o yüzden böyle davranıyor..
açık açık laf sok bence çok abartmış.
Arada bana der ki anlamiyorum gelinlerini kiskanan kvleri. Sizin mutlulugunuz herseyden onemli. Ne yapiyor kamufile mi olmaya calisiyor anlamiyorum ki.
Gorumcemin kayinvalidesi aksam oglunu ariyormus. Benim kayinvalidem de bana dert yaniyor. Ben bile oglumu aramiyorum o kadin nasil arar diye. E dedim o da onun oglu. Durumlar esit ama kadin farkinda bile degil. Bu arada hergun arar tabiki esimi. Gunumuzun ozetini alir.

Zekasız kadın.
Kendinin ne olduğunun farkında değil.
Görümcenize acıdım.
Ananem geldi aklıma ben hiç tanımadım ölmüş ben doğmadan ama anlatırlar da erkek çocuk delisiymiş. Büyükbabamın durumu aşırı kötüymüş iki tane kızı olmuş, büyükbabam yeter başka çocuğumuz olmasın demiş. Kadın feryat figan ağlamış oğlum olmazsa öldürürüm kendimi diye. 4. De oğlu olmuş yani dayım. Tabii bugünleri göremedi ama dayım hayırsız ve bencil evlat annem ve teyzemler de aksine elinden geleni ardına koymayan insanlar. Allah ıslah etsin böyle kadınları.

Bugun diyor ki. Eskiden bir kadinin oglu olunca hayatimi garantiye aldim diye bakardi. Gelin eve gelirdi ayri ev yoktu. Kv hic is yapmazdi. Butun isi gelin yapardi. Kv ye bakardi.
Dedim ki ne kadar kotu cahilce bir donemmis. Ic anadolu gelenegi iste. Erken yasta kv yasli psikolojisine giriyormus. Iyiki oyle degil artik. Maksadi ne anlasam. Ben oyle deyince de en iyisi insanin kendi evi ben burda bile rahat olamiyorum demeye basladi.

Allahtan eşiniz normal karşılamıyor annesinin hareketlerini

Yoksa durum çekilmez bir hal alırdı
Allah sabır versin size ne diyelim kadın normal değil

Küçüklükten buyana en büyük hayalim erkek evladımın olmasıydı kız çocuklarına nazaran daha çok seviyordum
Allah’a şükür çocuklarım sağlıklı ve erkek hayalimdeki gibi ama şimdi dünya gerçeklerini görüyorum kız evlat; öz evlat, hayırlı evlatmış

Kendini kamufle ediyor tabi ki.
Benim kv en son bize geldiğinde oturururken eşimi yanağından öptüm,sonra aradan 1 dk geçmedi eşim "anne niye ağlıyorsun" dedi o an baktım ama algılayamadım açıkçası. Kıskançlıktan kesinlikle! Ya resmen mutluluğunu kıskanıyor çocuğun. O gitti biz birden bire tartışmaya başladın boş saçma sapan sebeplerden :)
Bu davranışları kıskançlıktan yapıyor eşinin annesi. Başka bir açıklaması olamaz..

Ben sizin yerinizde olsaydım kv asansörde eşinizi sıkıştırdığında "dur anne ben bile öpmüyorum öyle kocamı "derdim.
Kv nizin tek zaferi bu hayatta erkek çocuk doğurmak zaar
Aynen oyle. Emekli kendisi. Gun gun gezip oglunu anlatip gururlaniyor.

Allahtan eşiniz normal karşılamıyor annesinin hareketlerini

Yoksa durum çekilmez bir hal alırdı
Allah sabır versin size ne diyelim kadın normal değil
Evdeyken birsey demiyor esim. Toplulukta tepki veriyor daha cok. Piknige gitmistik. Ben esim gorumcem ve kv oturuyoruz. Kv gel oglum canin istiyorsa dizime yatabilirsin dedi. Yok anne daha neler dedi esim. Gorumcem de bozuldu bir de ayaginda salla istersen dedi. Kadin surekli esimle temas halinde olmak istiyor.

O sizin evinizde yer açmaya çalışıyor gibi geldi bana

Aynen oyle. Emekli kendisi. Gun gun gezip oglunu anlatip gururlaniyor.

Anneme çok kızardım.Bir tanıdını gördümü etraftaysam hemen beni çağrır kızım diye gösterirdi.sinir olurdum

Şimdi ben kendi çocuklarıma yapıyorum.İnsan gurur duyuyor

O geldi aklıma

Ay ben de mi böyle kaynana olucam En korktuğum şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…