Kizini insan yerine koymayan kv!

Bazı anneler erkek çocuk aşığıdır sizin KV de de onlardan birisi.

Benim annem de tıpkı sizin kv niz gibi bir anne...Etrafımızdaki herkes bunun farkında, hatta eşimin ailesi de farketmiş ve kv benim için "o kızcağıza da çok üzülüyorum annesi var ama yok gibi kızını hiç düşünmüyor ilgilenmiyor varsa yoksa oğlu" demiş. Bunu duyunca üzüldüm tabi ama artık alıştım ve annem beni nasıl önemsemiyorsa ben de onu önemsemiyorum, beklentimi sıfırladım...

oğlunu boynundan öpmek nedir ya çocuk değil ki koca adam..çirkin bi durum valla yapacak bi şey yok o kadın değişmez

Kusura bakmayın ama kayınvalideniz tam bir ruh hastası! Kızlarını ikinci plana atıp oğullarına böylesi tapan insanların psikolojik tedavi görmeleri gerektiğini düşünüyorum.Benim de etrafımda oğullarına tapan kadınlar var.Yani bu durumun normal olmadığını düşünüyorum.Bence eşlerinden yeterli sevgi ve ilgiyi göremeyen kadınlar bu sevgiyi oğullarında aramaya çalışıyor.Ve ortaya böyle tuhaf durumlar çıkıyor.

Kazikkadar oglunu insan icinde minciklamasi elbette onun ruh hastasi oldugunun gostergesi. Sanirim sizi rahatsiz eden kisim bu. Ilgisini kizina da yonlendirsin de rahat edelim diyorsunuz hakli olarak. Yoksa gorumceniz insan yerine konsa noolur elinize ne gecer, konunun sizi ilgilendiren kismi nedir yani kadin haklari veya evlat ayrimciligi degil herhalde

Kadın bildiğin cahiliye devrinden kalmış sadece erkekleri evlat diye görüyor belli ki. Ayrıca hareketlerindeki abartı da seni oğlun dan kıskanması. Çocuk gibi dikkat çekmeye çalışıyo hasbam

Ne kadar cahil ve kendine ( kendi cinsinden dolayı ) değer vermeyen bir kv niz var.Bunu anlayın ve boşuna size iyi davranmıyor diye hayıflanmayın.Bu tarz kadınlardan utanıyorum.

Benim kv de malesef ikiside mevcut.onun icin dunyada en mukemmel insanlar kizlari ve ogullari.gelinmis kocaymis hepsi bos

Ben de benim kv oğullarını hiç öpüp okşamıyor güzel güzel bakmıyor diye tuhaf buluyordum. Ortası yok mu yahu bunun?
Kadına bak utanmasa yatırıp... tövbe tövbe

Katılıyorum,ama nasıl göründüklerinin farkında değiller.Arkadaş çevremden duydum,bir kayınvalide sabah oğlunun evine gitmiş,gelin kapıyı gecelikle açmış,kapıyı kapatıp paltosunu asana kadar bakmış ki kv ortalıkta yok,odasına gidince ne görsün,kv gelinin 1 dakika önce kalktığı sıcak yatağa dalmış,arkası dönük oğlunun kucağına girmiş yatıyorOdaya girmesi bile tartışma sebebiykenÖpüp çıksa oğlunu hadi amenna

adam uyku sersemi ofiste kahkaha attım

Kızına düşkün olup oğlunu atanlar da çok , yapacak birşey yok.

aynen böyle düşünüyorum
en büyük kötülüğü kadın kadına yapıyor bu bir de kendi kızı yazıklar olsun.
yaşlandığında kim bakacak çok merak ediyorum, öyle değer görmediğim bir anne olmaz olsun.

Ben buna katılmıyorum, erkek evlada geline yaptıkları muameleyi inanın kızlarına damatlarına yapmıyorlar. Kızlar damatlar el üstünde tutuluyor. Damadı kırılmasın diye şebek oluyor kayınvalidem.Tut bakalım gelini el üstünde vicdanlı merhametliyse çokta güzel evlat olur sana.ama kendilerinden nefret ettiriyorlar sonra oğlan hayırsız

Kocasına yapsın öyle şeyler. Ne ayıp bişe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…