Kizini insan yerine koymayan kv!

Kackez dikkat ettim kv sadece benim gorecegim yerlerde esimi ensesinden boynundan opuyo sapikca kiskandirma dusuncesi.
Ama oglu benim ayakkabilarimi goydirip cikartirken o daha cok kuduruyo :)
Ben orali olmuyorum sende olma op kocani

Nasıl bir zihniyettir ya Allah muhafaza... İnsan kazık kadar oğlunu neden boynundan öper ya çok itici... Allah sabır versin sana da. Ama tavrın iyi bu şekilde umursamayan devam et. Yoksa umursamaya kalkarsan çekilecek gibi değil. Muhtemelen seni kıskanıyor. Oğlunu elinden aldığını falan düşünüyor olabilir. Sen hiç tepki verme

hiç normal değil bekar olsa bi nebze ama evlenmiş barklanmış adamlara da yapılmasın artık bu kadarı
Tabiiki değil,bekarkeni bırak,ben ortaokula giden oğlumun odasına kapıyı tıklatmadan girmiyorum,banyoda yardımcı olayım desem böyle gözlerini belertir bana
Bahsettiğim kişinin damat banyosunu da annesi yaptırmış,uzak durulası insanlar

Annem biz geliyoruz diye damadın sevdiğini pişirir kayınvalide de oğlunun sevdiğini pişirir ben önemli değilim
Ama anneme kardeşim gelecekse gelinin ve kardeşimin sevdiği pişer
Şöylede bir gerçek var kendi adıma konuşayım kayınvalide ile aram iyidir ama kırgınlıkları unutmuyorum aynı şey annem için geçerli değil
Hastalıkları olsa tabiki bakarım ama anneye bence daha içten bakılır kendi Adıma söyleyim

ay yuh artık yuh bu kadarına da pes

Oğullarıyla göbek bağını kesememis anneler var maalesef. Ama sizinki bir adım öteye gidip kızını dislamis resmen. Yazık böyle insanlara.. ben ana baba hakkı olduğu kadar evladın da aile üzerinde hakkı olduğunu düşünüyorum. Sanırım k.v. böyle olsa konuşurdum yanlış yaptığını

Terazi burcu mu kv

Bu çok rahatsız edici bir durum bence. Görümceniz için çok üzüldüm. Bir arkadaşımın bir teorisi vardı, kocası tarafından sevgi ve ilgi görmeyen kadınlar çocuklarını kocaları gibi görür o yüzden kaynanalık yapar ya da aşırı ilgi gösterip çocuklarına aşık davranır. Böyle bir durum var mı, kayınpederinizin kayınvalidenize karşı tavrı ne?

Ne kadar dogru bir tespit. Kayinpederimle kayinvalidem sadece ayni evi paylasiyorlar. Kari koca iliskisi yok aralarinda. Kayinvalidem soyledi bunu bana. Birbirlerini sevmezler. Hatta kayinvalidem kayinpederimden nefret eder.

Ne kadar dogru bir tespit. Kayinpederimle kayinvalidem sadece ayni evi paylasiyorlar. Kari koca iliskisi yok aralarinda. Kayinvalidem soyledi bunu bana. Birbirlerini sevmezler. Hatta kayinvalidem kayinpederimden nefret eder.
Bu yüzden hastalık derecesinde bir düşkünlük olabilir bir psikoloğu görsün derdim de böyle bir şeyi ona söyleseniz çok büyük kavga çıkabilir. Bu yüzden mecburen böyle gidecek sanırım. Ama görümceniz kim bilir ne kadar üzülüyordur cidden yazık...

Aynen annem beni değil damadını düşünür onun sevdiği yemekleri yapar, kayınvalidem oğlunun sevdiği yapar benim svmediğimi gözüme sokar, hem gelinini hem oğlunu düşünen anne sayısı az malesef.onlar bize nekadar içten davranıyorsa bizden içtenlik okadar tabiki.

amanda aman oğluna bıcı bıcı yaptırıp cicilerde mi giydir miş

eşin gereken mesafeyi koruyorsa boşver kafana çok takma. ama tuhaf bi kadın.. gerçi çoğu kayınvalideler öyle özellikle evlendirdikten sonra oğullarını..

Kesinlikle biz istediğimiz kadar kadın erkek eşit diyelim. Hala anneler erkek çocuğa b.kında boncuk bulmuş gibi davranıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…