Not: Lütfen sanane, kadın haklı, kız kısmı okumaz v.s. yorumlar yapmayın, zaten sinirliyim bu konuda, sırf böyle cahiller yüzünden mesleğini bırakmış bir rehber öğretmenim, hassasiyetime biraz saygı lütfen.
bu siteye gelen kimsenin böyle cahil bir yorum yapacağını zannetmiyorum
acaba paramı problemleri tabi cahilliğe ek olarak
Hala var mı böyleleri?..
Böyle kadınlar genelde, kendi tabirleriyle " iyi koca " buldukları için böyle düşünceye sahip olduklarını düşünüyorum
Erkeği evin hamalı görmekten asla vazgeçmez çünkü dışarı çıkıp pazara gitse yorulan tiplerdir genelde
Kocası bütün imkanları sunar ayağını uzatır yaşar
Paracıklarına kıyamaz kızınıda okutmaz.
Adı da kadın okumaz, evinde oturur olur. Ki bahane...
Gözünü açması lazım ama zor bir yol
Kız bir şekilde o sınavı kazanıp çıkmalı karşılarına.
Sizden beklentim yok demeli.
Tıp okuyanlar güzel bursta alıyorlar.
Allah yardımcısı olsun.
Ayrıca, duyarlılığınız için tebrik ederim.
Nerede okumak istemeyen çocuklarına bütün imkanları seren aileler, nere de böyleleri
sırf polemik olsun diye yazarlar sinirlerimiz hoplar diye baştan belirttim
para sorunları olamaz, sırf kadının altındaki arabayı satsa çocuk okutur öyle diyim...
Teşekkür ederim... Sınav gününe kadar ikna edemezsek o sabah kapılarına dayanıp kızı götürürüz diyor eşim. Adam bana karşı çok saygılı bişey diyemez diyor ama bakalım...
Dayısından umutluyum, belki o ikna eder...
Bir de benim babam doktor, önümüzdeki hafta bana gelecek bir hafta kadar kalacaklar, o esnada kadını yine kahveye çağırsam annemle babam da alttan alttan konuşsalar sizin kız da doktor olmak istiyormuş, ne gurur verici v.s. gibilerinden...
ben üniversitede 2.sınıfta okuyordum kardeşim de hacettepe tıpı kazanmıstı
gayet normal bir aileydik
ama annemin babamın nasıl gururla gezdiğini bilirim
okuyan birinin zararı olur mu hiç
ne kadar onur kırıcı elinden geleceğinin calınma ihtimali
lütfen siz elinizden geleni yapın, belki bu kızın geleceği sizin ellerinizde
O kadını etrafım da olsa cok guzel bir aileye götürürdum. Kendileri tam da bu kadının istediği tarzda "zengin ve köklü aile ". Oğullarına aldıkları kızı unı de buldu oglu ve kızı hemen unı den aldılar. Nisan düğün hen yapıldı. Cocukta doğdu. Ve su an kızı görseniz adeta 60 yasında çökmüş hayatı elinden gecmis kadinlar gibi. Mutsuz. Nedenini sorduğumda "her firsatta bana egitimsiz oldugumu ona muhtaç oldugumu yüzüme vuruyor hem ailesi hem o " diyor. Bu kısının eşi yurtdışında okul okumuş ailesi hepsi okumuş insanlar. Sanırım o kadından kizini isteseler koşa koşa vereceği bi aile. Ama isin iç yüzü bu.
Benim annem de babam da kariyer sahibi insanlar ama hiç kendileriyle övündüklerini gurur duyduklarını duymadım, hep 3 çocuğumuz da okudu diye gurur duyarlar... ki onlarınkilerin yanında gayet de alelade mesleklerimiz var üçümüzün de... maalesef bazı insanlar çocuklarının başarılarıyla değil zengin kocaları, büyük evleri, altınları, arabalarıyla övünmeyi tercih ediyorlar...
elimden geleni yapacağım sonuna kadar. okuluna gidip öğretmenleriyle bizzat konuşmayı düşünüyorum.
sırf polemik olsun diye yazarlar sinirlerimiz hoplar diye baştan belirttim
para sorunları olamaz, sırf kadının altındaki arabayı satsa çocuk okutur öyle diyim...
Teşekkür ederim... Sınav gününe kadar ikna edemezsek o sabah kapılarına dayanıp kızı götürürüz diyor eşim. Adam bana karşı çok saygılı bişey diyemez diyor ama bakalım...
Dayısından umutluyum, belki o ikna eder...
Bir de benim babam doktor, önümüzdeki hafta bana gelecek bir hafta kadar kalacaklar, o esnada kadını yine kahveye çağırsam annemle babam da alttan alttan konuşsalar sizin kız da doktor olmak istiyormuş, ne gurur verici v.s. gibilerinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?