Kızınıza çektiririm diyen kayınbaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

shrshr__

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
21
-69
3
26
Nişan yapicaz haftaya. Altin konusunda tartisma çıktı. Yani 10 bilezik dedik en başta ve gram falan hiçbir şey belirtmedik. Annem 20 gr dan istiyor. Onlar 15 dedi. Biz farkli şehirlerdeyiz. Mesafe olduğu için onlar para gonderdi biz burdan aldik. Ama burda 15 lik yok özel sipariş üzerine getiriliyormuş. Annem dün aradı durumu açıkladı gönderdiğiniz paraya 2 tane yaptı birini 20 den aldik diğerini de kelepçe aldik denk oldu dedi. Siz 20 den devam edin dedi. Adam ben 20 lik yapmam dedi. Annem de ne yaparsanız kendi şanınıza şerefinize bizim için önemli olan çocukların mutluluğu dedi. Adam ben 20 de yaparım ama kiziniza çektiririm evlat yerine koymam oğlumu da onu da eve sokmam dedi. İyi akşamlar dedi kapattı telefonu Annem hiçbir şey demedi karşılığında. Adam annemin şerefsiz dediğini anlamış. Asla öyle bir niyeti yok ve demedik de. Erkek arkadaşım da babamın umrunda değilim ben dedi. Onunla işimiz yok dedi. Ama iş dolayısıyla o şehirde yaşiycaz. Ne düşünüyorsunuz

Mutluluğun şerefin şanın yolunun yirmi gram on bilezikten geçtiğini sanıyorsunuz.
Ben erkek olsam şu şekilde talebi olan hiç bir kızla evlenmem.
Çok şükür evlenirken de kimsenin gramına altınına minnet etmedik, kimsenin şerefini şanınıda 20 gram için dilimize dolamadık.

burda 15lik yok 20den yaptık falan. işgüzarlık yapmışsınız. adam yapmam demiş yapmaya zorlamışsınız, üstüne de şanın şerefin diye mecbur hissettirmeye çalışmışsınız.
Adam yapmam dedi annem de tamam dedi zaten kendinize yapıyorsunuz dedi. Adam da yaparsam da kiziniza bunları yaparım dedi

Adam doğru anlamış. Annen öyle demek istemiş. Erkek arkadaşının da babası ile işi yoksa altınları niye ona yaptırıyor?
Kayınpederin iyi niyetli biri bence. Bulunduğu şehirde de kuyumcu vardır kendileri de alabilirdi. Hayatta parayı kızın annesine yollayıp da altınları siz alın demem

Tamam dedik zaten. Annem bize yapmıyorsunuz zaten anlamında söyledi.
Tamam dememişsiniz direk şanı şöhreti şerefi karıştırmışsınız. Tamam deseydiniz bu konu böyle olmazdı.
Bide sizin bir konunuz daha var size takı takmayacagını acıkca söyleyip takının yarı parasını sizden alacagınızı söyleyen anneniz altın muhabbeti yapmaya utanmadı mı? Ya da siz benim annem bile bunları söylüyorken erkek tarafına altın isteğinizi belirtirken utanmadınız mı
Şaka gibi işler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…