Şimdi adamın dediği çok mu normal peki? Annem zaten adam yapamam deyince kabul ettiSizene durumlarindan beraber mi kazandınız insanlarla.
Durumları var diye size vermek zorundalar mı
Anneniz size takacağı altının parasını isterken çok mu normaldi? Anneniz kabul de etmemiş, laf sokmuş aklınca, iadesini de acı alınca ağlamayacak.Şimdi adamın dediği çok mu normal peki? Annem zaten adam yapamam deyince kabul etti
Evet normal, anneniz sizi mal gibi satmaya kalkar hareketler yapıp, insanların şerefine kadar dil uzatır ise o adamda size mal muamelesi yapip ister değer verir ister hor kullanır.Şimdi adamın dediği çok mu normal peki? Annem zaten adam yapamam deyince kabul etti
Ay bir de annesi altın mı parası istemiş. Bu insanlar şaşırmış gerçekten.Anneniz size takacağı altının parasını isterken çok mu normaldi? Anneniz kabul de etmemiş, laf sokmuş aklınca, iadesini de acı alınca ağlamayacak.
BU önceki konunuzYakın zamanda evlenicem ama annem sana düğünde bir şey takmiycaz dedi. Ve düğünümü de kendim yapicam eşyalarımı da kendim alicam. Ve taki parasının birazını alırım dedi sen gittikten sonra borç ödeyemem dedi. Ve erkek kardeşime düğününde 500 binin üzerinde taki takip düğününü yapacaklar. Düğünde kiz tarafının ailesi kiza bir şey takmaz mi?
Hem kız vericem hem de altın mi vericem diyor utanmadan
Çocukların mutlulugunu pek te düşünmüyor gibi, kendisi düğünde bir şey takmayip, size bir yardimda bulunmayip, takilarin bir kismina el koymayi düşünüyor ama yapilacak bilezik adetince kayinpederin şanı şerefi ortaya atiliyor.Annem de ne yaparsanız kendi şanınıza şerefinize bizim için önemli olan çocukların mutluluğu dedi
Nişanlınızın bundan haberi var ve hala babasına dudak büzüyosa ondan da kimseye hayır gelmez.Yakın zamanda evlenicem ama annem sana düğünde bir şey takmiycaz dedi. Ve düğünümü de kendim yapicam eşyalarımı da kendim alicam. Ve taki parasının birazını alırım dedi sen gittikten sonra borç ödeyemem dedi. Ve erkek kardeşime düğününde 500 binin üzerinde taki takip düğününü yapacaklar. Düğünde kiz tarafının ailesi kiza bir şey takmaz mi?
Yoo adamın dediği de normal değil ama ben dürüst insan diye yorumladımŞimdi adamın dediği çok mu normal peki? Annem zaten adam yapamam deyince kabul etti
Oooo altindan heraldeNişan yapicaz haftaya. Altin konusunda tartisma çıktı. Yani 10 bilezik dedik en başta ve gram falan hiçbir şey belirtmedik. Annem 20 gr dan istiyor. Onlar 15 dedi. Biz farkli şehirlerdeyiz. Mesafe olduğu için onlar para gonderdi biz burdan aldik. Ama burda 15 lik yok özel sipariş üzerine getiriliyormuş. Annem dün aradı durumu açıkladı gönderdiğiniz paraya 2 tane yaptı birini 20 den aldik diğerini de kelepçe aldik denk oldu dedi. Siz 20 den devam edin dedi. Adam ben 20 lik yapmam dedi. Annem de ne yaparsanız kendi şanınıza şerefinize bizim için önemli olan çocukların mutluluğu dedi. Adam ben 20 de yaparım ama kiziniza çektiririm evlat yerine koymam oğlumu da onu da eve sokmam dedi. İyi akşamlar dedi kapattı telefonu Annem hiçbir şey demedi karşılığında. Adam annemin şerefsiz dediğini anlamış. Asla öyle bir niyeti yok ve demedik de. Erkek arkadaşım da babamın umrunda değilim ben dedi. Onunla işimiz yok dedi. Ama iş dolayısıyla o şehirde yaşiycaz. Ne düşünüyorsunuz
Yakın zamanda evlenicem ama annem sana düğünde bir şey takmiycaz dedi. Ve düğünümü de kendim yapicam eşyalarımı da kendim alicam. Ve taki parasının birazını alırım dedi sen gittikten sonra borç ödeyemem dedi. Ve erkek kardeşime düğününde 500 binin üzerinde taki takip düğününü yapacaklar. Düğünde kiz tarafının ailesi kiza bir şey takmaz mi?
Çalışmasa bile mecbur yapılacak çeyizi konu sahibi kendi yapmış, anası düğün takılarının yarısını istiyomuş, borç ödeyemezmiş.Ay bir de annesi altın mı parası istemiş. Bu insanlar şaşırmış gerçekten.
Bizim ki de saman çöpüOooo altindan heralde
Adam yapmam dedi annem de tamam dedi zaten kendinize yapıyorsunuz dedi. Adam da yaparsam da kiziniza bunları yaparım dedi
Sizin ailenizin şerefi ne kadarlık?Şimdi adamın dediği çok mu normal peki? Annem zaten adam yapamam deyince kabul etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?