benmi yanlış anlıyorumki acaba?
şimdi hiç bi konuda tutucu olmam derken bunların içerisinde tutupta bikini bölgemide onların gözü önünde yapmıyorum tabiki.. ama bilirler sonuçta anlattırım nasıl olması gerektiğini..
bencede çok normal
ama çocukla ne kadar konuşulduğu ve anlatıldığı ile alakalı
3.5 yaşında ALLAHIM cümlesininkini bağışlasın içindede benimkini 1 kızım var
bazı şeylerin bayansal olduğunu niye olduğunu ne yapmak gerektiğini bunu yalnızca bayanların yanında yapılıp konuşulabilineceğini ve bu gibi olayların erkekler tarafında bilinmemesi gereketiğini bu bizim bayan bayana sırrımız olduğunu anlattığımda kızım şimdilik hiç fre vermedi
ve şimdiden kzıım büyüdüğünde tüyleceğini ve ne yapması gerektiğini
göğüslerinin büyüyeceğini ve ne yapması gerektini
regl olacağını ve ne yapması gerektiğini biliyor
ayrıca vucudunu nasıl ve ne şekilde korumasını gerktiğinide
cocugun ne isi var zaten agda salonunda o ayrida'
baska bi arkadasin dedigi gibi babasini tras olurken goren bi cocugun annesinin agda yaparken gormesindede bi sakinca yoktur_komple agda haric_ :))
agda tamam olmaz diyelimde cocugum yaninda soyunmam bile ne demek
kiz cocugundan bahsediyurz zaten
neden cocuga anneden kardesten kiz kardesten yani utanmayi saklanmayi asiliyosunuz anlamadim
bence bir yaştan sonra özellikle ergenlik çağında bu tür şeylerin kız çocuklarına öğretilmesi gerekiyor. Doğru olanı sizden öğrensinlerki başkalarından duyduğu yanlışları yapmasınlar!
örnek: ben ergenlik çağında ağda nedir hiç bilmediğim için ( annemden öyle bişey hiç görmemiştim çünkü) jilet kullanıyordum. Hala uğraşıyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?