bikini bölgesi değilde annem bacağını alırken çok görürdük bizde annemin yanında bacağımızı alırdık ama tabi bizimki öyle ağdalar falan değil epilatörle yapıldığı için hiç öyle iğrenç gelmedi gözümüze gayet doğaldı e bide öyle aylarca bacağı almayıp orman gibi ailede kimse bırakmadığından bacağını alırken gördüğümüzde de hiç yadırgamadık iğrenmedik...
nitekim ben annem bacağını alırken görmeseydim benim bacaklarımı alma vaktim geldiğinde anneme bacağımı açmaya bile utanırdım. hiç görmediğim birşeyi ayrıca nasıl yapacam :S valla çok stres olurdum.. ama bu hewliyle yaşım geldiğinde annem gidip bana özel epilatör almıştı ve tek başıma almaya başlamıştım :))
soyunmaya gelirsek iç çamaşırlı birbirimizi görürüz ama anadan üryan kesinlikle görmeyiz :)
zaten 3 kızın birde annenin olduğu bir evde herkesin birbirinden saklanarak yaşaması biraz imkansız :) şu da var kardeşlerim beni banyo yaparken çağırır sırtını ovarım veya annemi çağırırız kazık kadar olsakta gelir ovar sırtımızı. bizde annem banyo yaparken gider ovarız sırtını. ovarız dediğim de keseleriz
bilmiyorum annem nasıl başardı ama biz birbirimizden bu tarz şeylerden çekinmesekte onca yıl şehir dışında yurtta 10 tane kızla kaldım ona rağmen beni iççamaşırımla bile görmemişlerdir. hepsinin göğüslerini görmüşümdür açarlar dolanırlardı öyle hepimiz kızız nasılsa deyip çok garibime giderdi :D
bence de yapabilir tabiki. benim annem benim yanımda ağda yapmasaydı, ben nasıl öğrenecektim. özel bölgeler hariç anne kız beraber cırt cırt yapmmasında bi sakınca görmüyorum. benim de bir kızım var büyüsün onunla beraber yapmak isterim.
kaydirigubbakcemile5
Ben çok yanlış bulurum öyle birşeyi...
Ama bir komşumuz vardı kızıyla ağda yapardı...
Yani kendine yapardı kızının yanında sonra kızına da yapardı...
Alışsın derdi :S
Esımın teyzesı de oyle.Kızlarına agda yapıyor.Yapmayınca kovalıyor gel buraya fılan dıye :))Ben kızıma agda yapamam heralde ama zamanı gelmeden once anlatırım soyle olucak boyle olucak bunları yapman gerekıyor dıye.Gerekırse epılatorle bacagı ıcın fılan yardım ederım gosterırım ama kendım ne ona yapabılırım ne de onun onunde bunu kendımı acabılırım
keşke annem yapsaydı bana ilk ağdamı ya da birlikte yapsaydık...o benim annem an yakınım ondan başka kimden öğreneceğim...birsürü insan gidip kuaförlerde ağda yaptırıyor kırk kat elin yabancısına da kendi öz kızından gizliyor...hayır benim anlamadığım ayıp bişey mi...bacağınızı göstermiyormusunuz siz kızınıza....peki nasıl öğrenecekler...hadi yanında ben yapmam diyenler bir yere kadar da ben kendi kızıma yapmam diyenlere soruyorum..şemayla şekille mi anlatacaksınız...kızınız sorun olduğunda size gelirse "çok ayıp" mı diyeceksiniz ??? garip...ne bileyim bana çok garip ve gereksiz geldi...
kız evlat yetiştirebilmek çok önemlidir ve bence böyle şeyleri kızlar anneleri ile paylaşmalıdır ki gidip ondan bundan öğrenmesin...
Nasıl olacağını anlatmak gayet normal ama ben onun yanında asla yapmam ona da asla yapmam olur mu hiç öyle şey canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?