Kızıyla Yediklerini Karşılaştıran bir anne

Ya anne olmadığınız için anneliği tam kavrayamıyorsunuz sanırım yazdıklarınız çok şaşırtıcı ve kendinş beğenmişce geldi bana yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor modundasınız. Annem balık etli dediğiniz kadının karnında büyüdünüz memesinş emdiniz anneniz ruh hastası psikopat yada sorunlu birisi değilse sizin güzelliğinizden becerinizden en fazla gurur mutluluk duyar

Sevgili konu sahibi, anneler babalar buyudukce biraz cocuklasirlar. Annenizin sizi kotu anlamda kiskanma ihtimali yuzde 0 eger bir psikolojik rahatsizligi yoksa. Kizim ne guzel fit diye imrenmis o da kendince ben de oyle olsam diye heveslenmistir. Belki orta yas bunalimindadir azcik guzel sozler duymaya ihtiyaci vardir.

Beraber hazırlayacağınız sofrayı ayrı ayrı hazırlayacağınıza tek bir gün ikiniz için de sunumlu hazırlasanız.
Sunum neyse artık. Yumurtadan gülen surat mı yapıyorsunuz?
Çok ilginç.
Kadın sizinle iletişim kuruyor belki ilgi istiyor. Sorunu kendinizde aramalısınız. Ayrı gayrı olmaz böyle şeyler

O anneniz, sizin arkadaşınız değil farkında mısınız??? Takıntı yaptığınız durumlar o kadar komik ki, ergen arkadaşınızdan bahsediyor gibisiniz 😒

Şunu da yazayım, anneniz adına sizden utandım :olamaz:

Anneniniz bence normal sizin bu şekilde düşünmeniz garip.kadın kilo vermek istiyorsa yardım edin ona.sizi doğurmuş kadın neden sizi kıskansın sadece hoşuna gitmiştir o da kilo vermek istemiştir.benimde halam böyledir ama hiç kötü düşünmedim.

Valla ben de bir evladın annesinin her davranışına bir kulp bulmasına şaşırdım.

Ne insanlar var annem yanımda olsa da kokusunu duyabilsem bi kerecik de olsa diyen.

Kıymetini bilin diyorum sadece.

Ergence düşünce ve davranışları bırakın lütfen ve annenizin kıymetini bilin.

Sebebi sizden kaynaklanıyor çok değişik bakış açınız var. Aynı yumurtadan annenize de bir tane yapsanız elinize mi yapışırdı? Gözüne baka baka yemişsiniz üstelik. Ek olarak benim annem de kendimi bildim bileli balık etlidir. Ben hep zayıftım arkadaşları kızın ne yerse ondan ye kilo verirsin derler. Annem de o zaman açlıktan ölürüm der😂 Anneniz gayet normal yani anormal olan sizsiniz. Kendinizi sorgulayın derim

Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşında yediklerime hep dikkat etmişimdir, ideal kilomdayım ve sürekli yürüyüş düzenli olarak spor yapıyorum (biraz ilginç bir giriş oldu) annem ise 48 yaşında kendisini bildim bileli balık etli veya kiloluydu. Yediklerine hiç dikkat etmez spor yürüyüş vs asla yapmaz çok ev işi yapar. Özellikle de son zamanlarda sürekli kendisini benimle karşılaştırmaya, yediklerini anlatmaya ben bugün fazla kaçırdım deyince de; ben öyle yapmadım şöyle yedim sadece vs. sürekli kendini benimle kıyaslıyor, karşılaştırıyor. Çalıştığım için sadece Pazar günü beraber kahvaltı yapıyoruz ve ben Pazar günü sunumuma özen gösteriyorum. Dün kendime sunum hazırlarken sen hazırlayana kadar ben doydum neden bu kadar kendin için uğraşıyorsun ne gerek var dedi bunu söyleme sebebi de beraber kahvaltı yapmak değil çünkü ne kadar geciksemde o ağır davrandığı için beraber kahvaltı yapıyoruz ve sonunda sadece çayla eşlik ederek bitirmesi için bekleyen yine ben oluyorum. Yumurtamı kaysı kıvamı yapınca ayy nasıl yaptın ben kaç kere denedim öyle olmuyor diyerek göz diker gibi yiyinceye kadar bana baktı. Kendisine ikram ettiğimde de yok ben doydum dedi iğneleyerek. Ve bunun bir dahası birçok kez karşılaştırma, iğneleme, göz dikme. Bunları yazmak hoşuma gitmiyor ama bir annenin bu davranışlarına şaşırıyorum. Sizce sebebi neyden kaynaklanıyor nasıl bir yol izlemeliyim?

Ne kadar tuhaf bir evlatsin 🙊
Annenin isi gucu yok yediklerine goz dikecek 🤦🏼‍♀️
Buyu de gel guzel kardesim buyu de gel

Yani annem dediğin öz annen mi anlam veremedim. Sen genç kızsın herhalde çocuk doğurmuş bir kadınla aynı bedene sahip olamazsın güzel olman çok doğal değil mi? Üstelik madem zayıflamaya çalışıyor. Yürüyüşe çıkarken tak koluna tek gitmeyeyim gel de. Zararlı yiyecekleri söyle belki bilmiyordur dikkat etsin. Aynı evde farklı farklı şeyler mi yeniyor sağlıklı şeyler hazırlayın yiyin niye annen seni kıskansın tövbe tövbe

Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşında yediklerime hep dikkat etmişimdir, ideal kilomdayım ve sürekli yürüyüş düzenli olarak spor yapıyorum (biraz ilginç bir giriş oldu) annem ise 48 yaşında kendisini bildim bileli balık etli veya kiloluydu. Yediklerine hiç dikkat etmez spor yürüyüş vs asla yapmaz çok ev işi yapar. Özellikle de son zamanlarda sürekli kendisini benimle karşılaştırmaya, yediklerini anlatmaya ben bugün fazla kaçırdım deyince de; ben öyle yapmadım şöyle yedim sadece vs. sürekli kendini benimle kıyaslıyor, karşılaştırıyor. Çalıştığım için sadece Pazar günü beraber kahvaltı yapıyoruz ve ben Pazar günü sunumuma özen gösteriyorum. Dün kendime sunum hazırlarken sen hazırlayana kadar ben doydum neden bu kadar kendin için uğraşıyorsun ne gerek var dedi bunu söyleme sebebi de beraber kahvaltı yapmak değil çünkü ne kadar geciksemde o ağır davrandığı için beraber kahvaltı yapıyoruz ve sonunda sadece çayla eşlik ederek bitirmesi için bekleyen yine ben oluyorum. Yumurtamı kaysı kıvamı yapınca ayy nasıl yaptın ben kaç kere denedim öyle olmuyor diyerek göz diker gibi yiyinceye kadar bana baktı. Kendisine ikram ettiğimde de yok ben doydum dedi iğneleyerek. Ve bunun bir dahası birçok kez karşılaştırma, iğneleme, göz dikme. Bunları yazmak hoşuma gitmiyor ama bir annenin bu davranışlarına şaşırıyorum. Sizce sebebi neyden kaynaklanıyor nasıl bir yol izlemeliyim?
Ben seni anladım fakat burda bu tarz konular açma istersen :) ana her zaman haklıdır çünkü buralar da :) ne hissettiğini tam bilmiyorum ama tahmin edebiliyorum bu olay sadece yeme içme diyet değildir başka durumlar olmuştur ama toparlayamadın sanırım konuyu lise döneminde bi arkadaşımın annesi çok daha fenaydı kendi öz kızını kıskanıyordu kendini överdi kızını gömerdi fiziksel olarak herkes anlamıştı kıskandığını o kadar diyeyim şimdi arkadaşım evli torun bakan çok tatlı bir kadın oldu o günleri hatırlayınca tuhaf geliyor öyle bir dönemimi oluyor acaba bazen kadınların bilemedim ki

allah allah kadın ne demiş ben anlamadım. arkadaşlarınız yediğine dikkat ettiğinde de böyle yapıyor musunuz? veya siz spora gidiyorsanız başkası da gidiyorsa sizi kıskanmış mı oluyor? şu hayatta ki en sevdiğim şey annemle karşılıklı oturabilmek.

Sizin gibi evlat düşman başına diyebiliyorum sadece. Annenizden öyle el gibi bahsedip öyle soğuk yargilamissiniz ki kesinlikle sizin gibi bir kızim olacağına her gün içten tartışıp barisacagim bir kızımin olmasını tercih ederim.

Yazinizdan anne kelimelerini çıkarsak, çok samimi olmadığıniz birinden bahsediyor gibisiniz🙄

Bende, bir anneden nasıl bu şekilde bahsedilir şaşırıyorum. ( Anne olmaktan uzak, evladına kötü davranan kadınlar hariç)

Back
X